Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πώς θα τονώσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα;

"Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ"


   Έχουμε ήδη παρουσιάσει μέσα από μία σειρά άρθρων την ιδιαίτερη αξία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Ένα γερό και σταθερό ανοσοποιητικό σύστημα εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και κατά συνέπεια τη μακροζωία.

   Είναι, επομένως, ιδιαίτερα σημαντικό να φροντίζουμε για την ενδυνάμωση και την διατήρηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος σε υψηλά επίπεδα. Πώς θα το πετύχουμε; 

   Ιδού ο δεκάλογος του γερού ανοσοποιητικού συστήματος!
 • Ξεκούραση: Ένας καλός και επαρκής ύπνος είναι το πρώτο βήμα για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού. Σύμφωνα με μελέτες, οι άνθρωποι που κοιμούνται τουλάχιστον 7 ώρες έχουν λιγότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν. Όμως, ρόλο παίζει όχι μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα του ύπνου που κάνετε! Το ιδανικό είναι να κοιμάστε σε σκοτεινό, δροσερό και ήσυχο περιβάλλον.
Η ποσότητα αλλά και η ποιότητα του ύπνου είναι τα κλειδιά για ένα γερό ανοσοποιητικό!

 • Διακοπή καταχρήσεων: Προφανώς το κάπνισμα, το αλκοόλ ή οι ουσίες δεν βοηθούν στο να διατηρήσετε έναν υγιή οργανισμό.
 • Άσκηση: Ασκηθείτε με μέτρο! Ήπια σωματική άσκηση, σύμφωνα με μελέτες, συνεπάγεται με θωράκιση του οργανισμού! Η καρδιά χτυπάει γρηγορότερα με αποτέλεσμα να βοηθάει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού.''Η άσκηση αυξάνει την ανοσοεπαγρύπνηση'' σύμφωνα με τον ανοσολόγο από το Ηνωμένο Βασίλειο, Μάικ Γκλίζον.

 • Πλύση χεριών, καλή σωματική υγιεινή 
 • Σωστή και ισορροπημένη διατροφή: φρούτα - λαχανικά - γαλακτοκομικά - ξηροί καρποί - ψάρια - κρέας (συκώτι, αρνί κ.α) είναι απαραίτητα στην εβδομαδιαία διατροφή σας! Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα κρεμμύδια και τα σκόρδα τα οποία με τις ενώσεις που περιέχουν επιταχύνουν τη δραστηριότητα των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Φυσικά πρέπει να αποφεύγετε τα λίπη και τη ζάχαρη.

  Μελέτες για το σκόρδο δείχνουν πως καθυστερεί καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά, καρκίνο και λοιμώξεις.
 • Αποφυγή χώρων που προκαλούν προβλήματα ή κλειστών χώρων που δεν αερίζονται επαρκώς 
 • Βιταμίνη D: Μάλιστα! Η Βιταμίνη D η οποία παράγεται φυσικά από τον οργανισμό μας όταν η ηλιακή ακτινοβολία έρχεται σε επαφή με το δέρμα.Τα οφέλη της για την υγεία του ανθρώπου είναι πάρα πολλά. Ένα από τα βασικότερα είναι πως διευκολύνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.


Βγείτε στον ήλιο, κάντε μία εκδρομή ή έναν περίπατο!


 • Χαλάρωση: Η αποφυγή αγχογόνων καταστάσεων θα φανεί πολύ χρήσιμη. Ένας πιεσμένος και αγχωμένος οργανισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα τις ασθένειες γι' αυτό προσπαθήστε να απομακρύνεται καθετί που σας ταράζει.
 • Κοινωνικοποιήση: Έχει παρατηρηθεί πως οι άνθρωποι με ισχυρά κοινωνικά δίκτυα κρυολογούν λιγότερο! 

Οι φίλοι ''προστατεύουν'' την υγεία μας!!

 • ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ!!: Ο βιοσυντονισμός σας παρέχει όλα τα complex και προγράμματα που μπορούν να βοηθήσουν με την ενδυνάμωση και τη σταθεροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα ειδικά μελετημένα προγράμματά του στοχεύουν σε συγκεκριμένες λειτουργίες και όλα μαζί επιτυγχάνουν την ευεξία και την καλή σωματική μας κατάσταση. Τα complex του βιοσυντονισμού μπορούν να εγκατασταθούν σε όλες τις συσκευές.
     Το Biofon -Ρολόι, για παράδειγμα, είναι μία πολύ έξυπνη επιλογή. Η Biofon είναι μία συσκευή ευεξίας που χρησιμοποιείται για να διατηρήσει την υγεία και τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων και των συστημάτων του σώματος.

  ''Biofon - Ρολόι'' Πατήστε πάνω στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες!


Για να καταλάβετε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας του βιοσυντονισμού σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο complex με τα προγράμματά του. 


Ανοσοποιητικό σταθεροποίηση


1-Αποτοξίνωση, 
2-Ατελής επούλωση, 
3-Θερμοκρασία του αίματος,
4-Ανασύσταση ανοσοποιητικού συστήματος,
5-Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος,
6-Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος 2,
7-Σταθεροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος,
8-Ανοσοποιητικό σύστημα.


   Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια