Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Μετά την Ελλάδα και η Κύπρος καλωσορίζει την Biomedis.Η Biomedis τώρα και στην Κύπριο

Η Biomedis αποτελεί μία εταιρία η οποία ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση της κορυφής του πλανήτη στο χώρο του Βιοσυντονισμού. Η διατήρηση της στην κορυφή , την οποία έχει ήδη φτάσει , είναι το νέο στοίχημα
τόσο των ιδρυτών της όσο και όλων εμάς των συνεργατών της ανά τον κόσμο.

            Η Ελλάδα αποτέλεσε ένα στόχο για την εταιρία , ο οποίος επιτεύχθηκε και συνεχίζει να επιτυγχάνεται μέρα με την ημέρα. Η ελληνική κοινότητα δέχθηκε αυτή την καινοτόμο κίνηση , την αγκάλιασε και συνεχίζει να την προωθεί και να την στηρίζει. Η ελληνική ομάδα μεγαλώνει και σκοπός μας είναι να επεκταθούμε σε όλες τις περιοχές της ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να έχει την επιλογή της μεθόδου του Βιοσυντονισμού.

            Κομμάτι της Ελλάδας θεωρούμε και την Κύπρο. Μπορεί διοικητικά να μιλάμε για δύο διαφορετικά κράτη , Έλληνες και Κύπριοι όμως γνωρίζουμε πόσο κοντά είμαστε. Ο Βιοσυντονισμός λοιπόν έχει σαν ιδέα απασχολήσει αρκετούς Κύπριους , τουλάχιστον πολλοί από αυτούς έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μας , οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον. 

            Η εταιρία Biomedis λοιπόν μπαίνει στην Κύπρο και προσκαλεί όλους τους Ελληνοκυπρίους να ακολουθήσουν την ιδέα της. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα μας στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com. Μία περιήγηση στο site μας θα καταφέρει να λύσει πολλά  από τα προβλήματά σας. Η ελληνική οικογένεια της Biomedis σας περιμένει.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια