Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ηπατίτιδα C και BiomedisΟ ιός της Ηπατίτιδας C καταπολεμάται με Biomedis

Το σημερινό μας άρθρο ακολουθεί εκείνο της Ηπατίτιδας Β , μίας και κάνει λόγο για μία συγγενική ασθένεια της. Μπορεί οι διάφοροι τύποι Ηπατίτιδας να μοιάζουν ως προς την ονομασία , πρόκειται όμως για εντελώς διαφορετικές ασθένειες. Το μόνο κοινό είναι πως χτυπούν το ίδιο όργανο , το συκώτι δηλαδή. Το
θέμα της Ηπατίτιδας C χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερη ευαισθησία , αφού αφορά ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μέσα στην οποία ζούμε.

            Η Ηπατίτιδα C προκαλείται από τον ιό της Ηπατίτιδας C , έναν ιό εξαιρετικά επικίνδυνο ο οποίος μπορεί να επιφέρει μία φλεγμονή στο συκώτι του ασθενούς. Το όργανο λοιπόν το οποίο προσβάλλεται και εδώ δεν είναι άλλο από το ήπαρ. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Ηπατίτιδα C , έναντι στις Α και Β είναι η έλλειψη προληπτικού εμβολιασμού. Η κλασσική Ιατρική δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμη. Η ύπαρξη του ιού της Ηπατίτιδας C δεν μπορεί να εγγυηθεί την μη ύπαρξη των άλλων δύο , μίας και οι ιοί μπορούν να συνυπάρξουν στο σώμα ενός ασθενή. Πρόσφατες μελέτες στην Αυστραλία μας έχουν δείξει πως 1 στους 100 πολίτες είναι μολυσμένος με τον ιό και μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς δεν το ξέρουν. Το άσχημο με την παραπάνω ασθένεια είναι πως τα συμπτώματά της μπορούν να πάρουν ακόμη και χρόνια για να εκδηλωθούν.

            Το αίμα είναι η κύρια πηγή μετάδοσης της ασθένειας. Έστω και μία πολύ μικρή ποσότητα αίματος είναι αρκετή για να μεταδώσει τον ιό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν έχουμε να επισκεφτούμε ιατρικούς χώρους. Κατά την επίσκεψή μας σε έναν γιατρό ή οδοντίατρο πρέπει να βεβαιωθούμε πως όλα τα εργαλεία είναι πλήρως αποστειρωμένα. Πρέπει να επισκεπτόμαστε γιατρούς τους οποίους εμπιστευόμαστε πλήρως. Σε περίπτωση χρήσης ναρκωτικών ή στεροειδών θα πρέπει να αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε ήδη χρησιμοποιημένες σύριγγες. Τέλος το τατουάζ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο εάν δεν γίνει κάτω από σωστές συνθήκες , οπότε επισκεπτόμαστε μόνο μαγαζιά τα οποία γνωρίζουμε ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν.

            Κίνδυνος , αν και χαμηλότερος , υπάρχει ακόμη μέσω του τοκετού από την μητέρα στο παιδί , η κοινή χρήση προσωπικών αντικειμένων όπως ξυραφάκια ή οδοντόβουρτσες , καθώς και από αίμα κατά την διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Αντιθέτως το τσίμπημα κουνουπιού , η κοινή χρήση της τουαλέτας ή ειδών φαγητού , ο βήχας , η αγκαλιά ή ένα φιλί δεν αποτελούν κίνδυνο.

            Περίπου ένας στους τέσσερις ασθενείς απαλλάσσονται από τον ιό με φυσιολογικό τρόπο , μέσα στο επόμενο ένα χρόνο. Άλλοι πάλι είναι φορείς του ιού χωρίς να έχουν παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα. Σε βάθος χρόνου κάποιοι παρουσιάζουν συμπτώματα και μόλις ένα 15% παρουσιάζουν κύρωση ή καρκίνο του ήπατος. Ναυτία , κόπωση αλλά και πόνος στην κοιλιά είναι κάποια από τα συμπτώματα τα οποία παρουσιάζει όποιος νοσεί.

Όσο αφορά την διάγνωση , από την πλευρά της Κλασσικής Ιατρικής , αυτή γίνεται με εξέταση αίματος. Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να διαγνώσει χωρίς σύριγγες και άλλες επίπονες διαδικασίες.

Η θωράκιση του οργανισμού και η πρόληψη είναι το παν και εδώ. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι υπεύθυνο για την προστασία μας απέναντι σε οποιοδήποτε κίνδυνο. Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν να το συντηρούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε και αυτό με την σειρά του να μπορεί να ενεργοποιεί όλους τους αμυντικούς μας μηχανισμούς όσο το δυνατό γρηγορότερα. Εξάλλου ο ανθρώπινος οργανισμός κρύβει εξαιρετικά μεγάλη δύναμη μέσα του , έχει τρομερές δυνατότητες αρκεί να του δώσουμε και την κατάλληλη φροντίδα. Η υγιεινή διατροφή και το νερό είναι τα βασικά εφόδια του οργανισμού.

Τα προγράμματα των συσκευών της Biomedis μπορούν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του αμυντικού μας συστήματος. Λειτουργούν προληπτικά λοιπόν και μας επιτρέπουν να κτίσουμε έναν οργανισμό περισσότερο ανθεκτικό στις ασθένειες. Έτσι ακόμη και αν μολυνθούμε , ο οργανισμός διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα ανάκαμψης

Η Biomedis έχει σε κάθε περίπτωση απάντηση απέναντι και στην Ηπατίτιδα C. Όλες οι συσκευές μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να μας παρέχουν προστασία απέναντι στην ασθένεια αλλά και ίαση αν καταστεί αναγκαίο. Ο προγραμματισμός βέβαια γίνεται κάτω από τις οδηγίες εκπαιδευμένων γιατρών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα μας στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια