Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Μύκητες – Πόσο επικίνδυνοι μπορούν να είναι; Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης;Αντιμετώπιση μυκητών με Biomedis

Ο σκοπός της ομάδας της Biomedis είναι η ενημέρωση σας για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ασθένειας. Άλλες φορές
σοβαρότερες ασθένειες , άλλες φορές λιγότερο σοβαρές. Σοβαρή ή μη , οποιαδήποτε ασθένεια δεν παύει να είναι ασθένεια και να ενοχλεί.

            Σήμερα το θέμα δεν είναι μόνο υγείας , είναι γενικότερο θέμα υγιεινής. Οι Μύκητες κάνουν την εμφάνισή τους εκεί που δεν το περιμένουμε , κάνοντας την ζωή μας δυσκολότερη. Από τους Μύκητες στα πόδια , στους Μύκητες στα γεννητικά όργανα , όλο το σώμα κινδυνεύει. Τι ακριβώς όμως είναι οι μύκητες και πως μπορούν να προσβάλλουν έναν οργανισμό; Υπάρχει τρόπος να προλάβουμε το κακό και αν όχι πως καταλαβαίνουμε ότι νοσούμε; Είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζεται εύκολα;

            Τα ερωτήματα τα οποία γεννούνται είναι πολλά , με τις μυκητιάσεις να ενοχλούν πολύ κόσμο. Οι μύκητες είναι ζωντανοί οργανισμοί , αποτελούν ουσιαστικά ένα από τα βασίλεια στην πανίδα της φύσης. Υπάρχουν παντού , στο έδαφος , στα διάφορα φυτά , ακόμη και πάνω στο σώμα μας. Η τροφή τους είναι ουσιαστικά οργανικά συστατικά είτε ζωντανών είτε νεκρών οργανισμών. Οι μύκητες για τον άνθρωπο λειτουργούν σαν καθαριστές , αφού είναι υπεύθυνοι για να «καθαρίζουν» το ανθρώπινο οργανισμό. Η παρουσία τους είναι ευεργετική , αν πάντα ο πληθυσμός τους μπορεί να διατηρείτε σε φυσιολογικά επίπεδα. Όταν ο πληθυσμός αυξάνεται , τότε είναι που ξεκινούν και τα προβλήματα.

            Περίπου 250.000 είναι τα είδη μύκητα που έχουν ανακαλυφθεί , με περίπου 300 από αυτά να έχουν δείξει απειλητικές διαθέσεις απέναντι στον άνθρωπο. Σκοπός του καθενός είναι να η διατήρηση της ισορροπίας στο σώμα μας. Η καλή διατροφή , η συντήρηση της άμυνας του οργανισμού σε καλά επίπεδα αλλά και η τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας. Αντίθετα η κακή διατροφή και ένα πιο αδύναμο αμυντικό σύστημα επιτρέπει στους μύκητες να γίνουν πρόβλημα.

            Όσο κάποιος τηρεί τους βασικούς κανόνες υγιεινής είναι δύσκολο να παρουσιάσει μύκητες , ωστόσο ο κίνδυνος μοιάζει πάντα να ελλοχεύει. Ένας ενισχυτικός παράγοντας για την ανάπτυξη τους είναι η υγρασία. Βρεγμένα εσώρουχα , βρεγμένα μαγιό ή κάλτσες ανεβάζουν τον δείκτη κινδύνου. Επίσης χώροι όπως πισίνες αλλά και η θάλασσα χαρακτηρίζονται ως αυξημένου κινδύνου. Στενά ρούχα , ειδικά κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού επίσης οξύνουν το πρόβλημα. Η γρήγορη αντιμετώπιση λειτουργεί ευεργετικά για τον ασθενή.

            Μύκητες υπάρχουν και στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος , σε όλα σχεδόν τα ζωτικά όργανα και κυρίως στο έντερο. Επειδή δεν υπάρχει όμως ορατότητα οι μύκητες εκεί δεν είναι εύκολο να ανακαλυφθούν , κάτι που κάνει την αντιμετώπισή τους ακόμη δυσκολότερη. 

            Η λύση για τους μύκητες υπάρχει μέσα από τον Βιοσυντονισμό και πιο συγκεκριμένα μέσα από τις επαναστατικές συσκευές της Biomedis. Οι συσκευές , πέρα της άμεσης αντιμετώπισης εάν το πρόβλημα κάνει την εμφάνισή του , έχουν την ικανότητα να θωρακίζουν τον οργανισμό , προσφέροντας ουσιαστικά πρόληψη τόσο απέναντι στους μύκητες αλλά και σε πολλούς ακόμη περισσότερους κινδύνους. Τα συμπλέγματα προγραμμάτων τα οποία διαθέτουν όλες οι συσκευές της Biomedis αντιμετωπίζουν τους μύκητες καθώς και τις υπόλοιπες ασθένειες στην ρίζα τους. Καθαρίζουν τον οργανισμό και αναλαμβάνουν την αποκατάστασή του. 

            Υπό τις οδηγίες  της ομάδας μας , η οποία διαθέτει και ειδικά εκπαιδευμένους  γιατρούς , θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά πολλά από τα προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν. Θα ακολουθήσουν και άλλα ενημερωτικά άρθρα σχετικά με τους μύκητες.

            Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο
6988 059799 ή στο
biomedisteam@gmail.com . Σας περιμένουμε!
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια