Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Οι βασικές ασθένειες του θυρεοειδή. Υποθυρεοειδισμός και υπερθυρεοειδισμός - Aντιμετώπιση με Biomedis.Μετά το γενικό άρθρο για τον Θυρεοειδή αδένα και τις ασθένειές του , αποφασίσαμε να δώσουμε μια μεγαλύτερη βαρύτητα στις δύο βασικότερες
ασθένειες που ταλαιπωρούν τον Θυρεοειδή αδένα. Λόγος για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό , τις δύο πιο συνήθεις ασθένειες του οργάνου.

            Στην περίπτωση του υπερθυρεοειδισμού λοιπόν ο αδένας είναι περισσότερο ενεργός από το φυσιολογικό. Εκκρίνει λοιπόν μεγαλύτερη ποσότητα από το φυσιολογικό , ουσιαστικά δηλαδή υπερλειτουργεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο ασθενής παρουσιάζει αυξημένη νευρικότητα , δυσκολεύεται να κοιμηθεί , παρουσιάζει ταχυκαρδίες και τέλος λαχανιάζει και κουράζεται πιο εύκολα από το κανονικό. Ο ασθενής ζεσταίνεται διαρκώς και ενώ έχει μεγάλη όρεξη και καταναλώνει μεγάλες ποσότητες φαγητού παρόλα αυτά το σωματικό του βάρος μειώνεται. Ο ασθενής έχει μικρές αντοχές , αντιμετωπίζει συχνά διάρροια , ιδρώνει πέρα του φυσιολογικού ενώ τέλος νιώθει αδύναμος και τρέμουν τα χέρια του.

            Στην περίπτωση του υποθυρεοειδισμού η λειτουργία είναι εντελώς ανεστραμμένη. Ο θυρεοειδής αδένας σε αντίθεση τεμπελιάζει , σταματώντας να εκκρίνει επαρκή ποσότητα ορμονών. Τα συμπτώματα εδώ είναι εντελώς διαφορετικά. Ο ασθενής κουράζεται εύκολα και νιώθει αδύναμος , είναι εξαιρετικά ευαίσθητος απέναντι στο κρύο , είναι νωθρός , εμφανίζει συχνά δυσκοιλιότητα και σε κάποιες περιπτώσεις η ξηροδερμία κάνει την εμφάνισή της. Ο ρυθμός στην ομιλία γίνεται πιο αργός και παράλληλα η φωνή αποκτά μία βραχνάδα. Ο ασθενής παίρνει παραπάνω κιλά από το κανονικό , ακόμη και αν τρώει κανονικές ποσότητες φαγητού. Πολλές φορές μπορεί να παρουσιαστεί υποθερμία ενώ σε ακραίες και σπάνιες περιπτώσεις ο ασθενής μπορεί να πέσει ακόμη και σε κώμα. Διαταραχές στην μνήμη , κράμπες , υπνηλία και πολλές φορές κατάθλιψη κάνουν την εμφάνισή τους.

            Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να διαγνώσει εξαιρετικά εύκολα μία από τις παραπάνω ασθένειες. Η διάγνωση είναι εξαιρετικά ακριβής , βρίσκοντας παράλληλα την αιτία που δημιουργεί το πρόβλημα. Αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της Biomedis απέναντι σε κάθε ασθένεια. Γρήγορη διάγνωση , χωρίς επίπονες διαδικασίες όπως εξετάσεις αίματος , σύριγγες και βελόνες.

            Οι συσκευές προγραμματίζονται με βάση την ασθένεια η οποία κάνει την εμφάνισή της , με τις αντίστοιχες συχνότητες να αναλαμβάνουν να λύσουν το πρόβλημα. Οι συχνότητες έχουν μοναδικό σκοπό να ρυθμίσουν τον θυρεοειδή , συντονίζοντάς τον και πάλι. Το σημαντικό της μεθόδου είναι πως δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με χημικές ουσίες , αποδεσμεύει τον ασθενή από το καθημερινό άγχος του χαπιού και εξοικονομεί χρήματα μιας και τα χάπια αυτά κοστίζουν. Αφού ο οργανισμός ρυθμιστεί αυτόματα ξεκινά να λειτουργεί μόνος και η θεραπεία σταματά. Σκοπός είναι να δώσουμε την βοήθεια στον αδένα να γίνει και πάλι λειτουργικός.

            Το κεφάλαιο το οποίο ανοίξαμε για τον θυρεοειδή και τις ασθένειές του θα συνεχιστεί με επόμενα άρθρα. Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία σχετικά τόσο με τον θυρεοειδή αλλά και άλλα θέματα που αφορούν την υγεία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 6980 059799 ή στο email biomedisteam@gmail.com . Σας περιμένουμε!!
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια