Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Κύστεις Ωοθηκών: Η πρόληψη και αντιμετώπιση τους με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού

Κύστεις ωοθηκών και βιοσυντονισμός


    Οι κύστεις ωοθηκών είναι τις περισσότερες φορές ανώμαλοι σχηματισμοί γεμάτοι με υγρό που προέρχονται από τις ωοθήκες και μπορεί να έχουν μέγεθος από μερικά εκατοστά ως και πάνω από 30 εκατοστά.

    Υπάρχουν διαφόρων ειδών κύστεις, όπως είναι οι λειτουργικές κύστες, που συνήθως δημιουργούνται στις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Οι κύστες αυτές δημιουργούνται από αλλαγές στα επίπεδα των ορμονών και μπορούν να προκαλέσουν περαιτέρω ορμονική ανισορροπία, κοιλιακό πόνο, ιδιαίτερα αν υποστούν ρήξη και απελευθερώσουν αίμα ή υγρό στην κοιλιακή χώρα. Συνήθως υποχωρούν αυθόρμητα μέσα σε 4-8 εβδομάδες.
    Μια άλλη κατηγορία κύστεων είναι οι ενδομητριωσικές κύστες (ενδομητρίωμα), οι οποίες μπορούν να παρουσιαστούν όταν αναπτύσσεται ενδομητρίωση στις ωοθήκες. Οι κύστεις αυτές, είναι γνωστές και ως σοκολατοειδείς εξαιτίας της εμφάνισης τους και όταν υφίσταται ρήξη μπορεί να προκαλέσουν πόνο στην κοιλιακή χώρα, συμφύσεις και υπογονιμότητα. Οι κύστεις ενδομητρίωσης συνήθως δεν διαλύονται αυτόματα, αλλά απαιτούν θεραπεία.
     Έχει παρατηρηθεί ότι η δημιουργία κύστεων μπορεί να είναι αποτέλεσμα τοξίνωσης του οργανισμού. Επίσης, η ενδομητρίωση, τα ινομυώματα, οι κύστες μαστών και ωοθηκών μπορεί να σχετίζονται με τοξίνες.
    Είναι πιθανόν τα παράσιτα να επηρεάζουν την παραγωγή των ορμονών ή να τις απορροφούν. Οι περισσότερες περιπτώσεις ενδομητρίωσης σχετίζονται με παράσιτα του εντέρου και του ήπατος. Τα βακτηρίδια στον κόλπο και στο έντερο, ιδίως το μικρόβιο "πρωτέας", εμπλέκονται δευτερογενώς και είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση διαταραχών στα γυναικολογικά όργανα.
    Έτσι, η αποτοξίνωση των γυναικολογικών οργάνων μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη εμφάνισης γυναικολογικών κύστεων και στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ορμονικών διαταραχών, ειδικότερα στη ρύθμιση της παραγωγής οιστρογόνων και προγεστερόνης, στην αποτροπή δημιουργίας κύστεων στις ωοθήκες και στην υπογονιμότητα ως αποτέλεσμα της δημιουργίας ενδομητριωσικών κύστεων.
    Ο βιοσυντονισμός μπορεί να εντοπίσει το είδος της τοξίνης που επιβαρύνει συγκεκριμένα όργανα και να προχωρήσει στη θεραπεία του οργανισμού. Η αποτοξίνωση στοχεύει στην αποβολή κάθε τοξίνης από το όργανο και τον οργανισμό.
    Η μέθοδος του βιοσυντονισμού αποτελεί μια φυσική διαδικασία που εντοπίζει τη συχνότητα των επιβαρυντικών παραγόντων και στη συνέχεια με τη χρήση συγκεκριμένων συχνοτήτων τους εξουδετερώνει. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στο 6980 059799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com. Θα μπορέσετε να έρθετε σε επικοινωνία και με γιατρούς της ομάδας μας και να σας προτείνουμε μια εξειδικευμένη θεραπεία.

Biomedis Team GR

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια