Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τι είναι η βρογχοκήλη και ποιοι οι λόγοι εμφάνισής της; Ο Βιοσυντονισμός έχει την λύση.Βρογχοκήλη και Biomedis

Αφού ο θυρεοειδής αποτέλεσε το κεντρικό θέμα των τελευταίων ημερών , δεν θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε ένα άρθρο σε μία ασθένεια η οποία ταλαιπωρεί τον συγκεκριμένο αδένα. Πρόκειται για μία αρκετά συνηθισμένη ασθένεια , η οποία
παρουσιάζεται συχνά στους ασθενής. Πολλά ήταν και τα δικά σας μηνύματα τα οποία λάβαμε και μας ώθησαν στο να γράψουμε το άρθρο αυτό.

            Αναφερθήκαμε στον υποθυρεοειδισμό και στον υπερθυρεοειδισμό στα προηγούμενα άρθρα , υπάρχει όμως μία ακόμη σοβαρή πάθηση του θυρεοειδή , γνωστή ως βρογχοκήλη. Με τον όρο βρογχοκήλη ονομάζουμε κάθε διόγκωση του θυρεοειδούς αδένα. Η πάθηση χωρίζεται σε δύο ασθένειες , ανάλογα με την παραγωγή ή όχι θυρεοειδικών ορμονών. Στην περίπτωση που παράγονται περισσότερες ορμόνες η πάθηση ονομάζεται τοξική , ενώ σε αντίθετη περίπτωση ονομάζεται απλή ή μη τοξική. Αν η βρογχοκήλη εμφανιστεί σε ολόκληρο τον αδένα ονομάζεται διάχυτες , ενώ αν αναπτύσσονται σε τμήμα του αδένα ονομάζονται οζώδεις.

            Η έλλειψη ιωδίου εμφανίζεται ως η βασικότερη αιτία ανάπτυξης της βρογχοκήλης , μιας και το ιώδιο είναι υπεύθυνο για την παραγωγή θυροξίνης. Στην περίπτωση που τα επίπεδα της παραπάνω ορμόνης πέφτουν ξεκινούν και τα προβλήματα. Πολλά χημικά φάρμακα , ειδικά όταν περιέχουν μεγάλες ποσότητες λιθίου , οξύνουν το πρόβλημα. Κάποιοι περιβαλλοντικοί παράγοντες επηρεάζουν επίσης τον αδένα , όπως επίσης και κάποιες τροφές όπως το λάχανο.

            Η βρογχοκήλη δεν αποτελεί κάτι το απλό , έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ασθενούς. Κάποια από τα συμπτώματα της μη τοξικής βρογχοκήλης είναι η δύσπνοια , ο βήχας και η βραχνάδα της φωνής ενώ αντίθετα η τοξική προκαλεί διάρροιες , απώλεια βάρους και δυσανεξία στην ζέστη. Αν το πρόβλημα είναι αρκετά οξύ τα συμπτώματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο , προκαλώντας προβλήματα στην κατάποση της τροφής ή του νερού. Το ακόμη πιο επικίνδυνο είναι οι ασυμπτωτικές περιπτώσεις αφού λόγο της έλλειψης συμπτωμάτων ο ασθενής δεν δρα για την καταπολέμηση της ασθένειας.

Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να κάνει ακριβή αλλά και γρήγορη διάγνωση , δίνοντας μας το πρόβλημα αλλά και την αιτία του. Από την στιγμή που γνωρίζουμε την αιτία προγραμματίζουμε τις συσκευές και η θεραπεία ξεκινά. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να πίνουμε αρκετό νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα μας στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com . Σας περιμένουμε!!
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια