Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο Έρπητας ταλαιπωρεί και περιμένει … Biomedis για μόνιμη λύση.Λύση για τον Έρπητα η Biomedis
Ο έρπητας στα γεννητικά όργανα είναι κάτι το οποίο δίνει στον ασθενή την εντύπωση ότι υποχωρεί και με τον καιρό φεύγει χωρίς να ενοχλεί περεταίρω. Η παραπάνω εντύπωση σύμφωνα με ένα νέο μαθηματικό μοντέλο το οποίο είχαμε την δυνατότητα να διαβάσουμε στο περιοδικό Science
Translational Medicine όμως , φαίνεται να είναι απολύτως λανθασμένη. Αντίθετα το μοντέλο έρχεται να μας εξηγήσει πως τα συμπτώματα είναι αυτά τα οποία εμφανίζονται και εξαφανίζονται , με τον ιό που δημιουργεί το πρόβλημα να συνεχίζει να υποβόσκει ακόμη και μετά από μία θεραπεία.

Τα νευρικά κύτταρα φαίνεται να αντλούν διαρκώς μικροσκοπικές ποσότητες από τον ιό κατά τη διάρκεια της ζωής του ασθενούς. Η αποτροπή ενός ασθενή από το να μολυνθεί ξανά μοιάζει μία αρκετά δύσκολη υπόθεση , σύμφωνα με όσα ανακάλυψαν οι συγκεκριμένοι ερευνητές. Υπολόγισαν πως το 20% , δηλαδή 1 στους 5 ασθενείς είναι μόνιμα μολυσμένος από τον ιό HSV-2 , δηλαδή τον ιό του απλού έρπητα 2. 

Το σεξ φαίνεται να είναι η βασική αιτία μετάδοσης του ιού. Μέσα από τις απολήξεις νευρικών κυττάρων , οι οποίες βρίσκονται στο δέρμα των γεννητικών οργάνων , ο ιός φαίνεται να υποχωρεί στα νευρικά κύτταρα. Πρόκειται για έναν ιό (HSV-2) ο οποίος σε 4 στους 5 ασθενείς δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα , υπάρχουν όμως ασθενείς οι οποίοι περνούν την ασθένεια με πολύ δύσκολα συμπτώματα όπως πληγές αλλά και φουσκάλες.  Για δεκαετίες η επιστημονική κοινότητα πίστευε πως ο ιός , μεταξύ των κρουσμάτων απενεργοποιείται , η παραπάνω άποψη όμως κατερρίφθη με την δράση του ιού τα τελευταία 10-15 χρόνια. Ο ιός υπάρχει ακόμη και όταν δεν υπάρχει εμφανής βλάβη στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

            Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον , ο ιός προσβάλλει ένα επιθηλιακό κύτταρο , το οποίο με την σειρά του λειτουργεί ως εργοστάσιο παραγωγής πλέον του ιού. Τα κύτταρα έχουν την ιδιότητα να παράγουν ποσότητα του ιού , ο οποίος με την σειρά του προσβάλλει γειτονικά κύτταρα μεταδίδοντας το πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι ο ιός να προχωρά και στις περισσότερες περιπτώσεις ο ασθενής να μην καταλαβαίνει τίποτα , λόγω έλλειψης συμπτωμάτων. Ο ιός συνεχώς δημιουργεί πρόβλημα και πρέπει να απομακρυνθεί στο100% από τον οργανισμό όσων νοσούν. 

            Την μόνιμη απομάκρυνση του ιού και κατ’ επέκταση την μόνιμη θεραπεία μπορεί να εγγυηθεί η εταιρία Biomedis μέσα από τις θεραπευτικές της συσκευές. Διαθέτουν προγράμματα τα οποία καταπολεμούν την αιτία και τον ιό στην ρίζα του , απαλλάσσοντας 100% από τον εφιάλτη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6980 059799.
BiomedisTeam

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια