Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ηπατίτιδα Β: Καταπολέμηση μέσα από τον Βιοσυντονισμό και την Biomedis.Η Biomedis απέναντι στον ιό της Ηπατίτιδας Β

Το σημερινό άρθρο έχει να κάνει με μία ασθένεια της οποίας θύματα πέφτουν καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Η Ηπατίτιδα Β αποτελεί μία λοίμωξη , το αίτιο της οποίας είναι ένας ιός ,
η οποία προσβάλει το ήπαρ ενός ασθενή. Σαν αποτέλεσμα ο ασθενής υποφέρει από χρόνιες παθήσεις καθώς και από μία σειρά σοβαρών προβλημάτων. Η μετάδοση του ιού γίνεται κατά βάση μέσω του αίματος , καθώς και άλλων σωματικών υγρών. Η απλή επαφή ενός ασθενή με έναν υγιή άνθρωπο δεν ελλοχεύει κανέναν απολύτως κίνδυνο.

            Θύμα της ασθένειας , σύμφωνα με στατιστικές μελέτες που κυκλοφορούν , έχουν πέσει περίπου 2 δις ανθρώπων , με περίπου 350 εκατομμύρια από αυτούς να ζουν με την παραπάνω ασθένεια για χρόνια. Κάθε χρόνο περίπου 600 χιλιάδες άνθρωποι χάνουν την ζωή τους λόγω της Ηπατίτιδας Β. Το 25% των ενηλίκων που φέρουν για καιρό τον ιό , φαίνεται να πεθαίνει από κίρρωση του ήπατος είτε από καρκίνο σε αυτό. Σε μία σύγκριση η οποία έχει γίνει με τον ιό HIV , ο οποίος είναι υπεύθυνος για το AIDS , φάνηκε ο ιός της Ηπατίτιδας Β να είναι 100 φορές πιο μολυσματικός . Ένα εμβόλιο είναι αρκετό για την πρόληψη της Ηπατίτιδας Β.

             Ο ιός της Ηπατίτιδας Β λοιπόν είναι υπεύθυνος για την ασθένεια , χτυπά το ήπαρ και μπορεί να απειλήσει ακόμη και την ζωή ενός ασθενούς. Η Παγκόσμια κοινότητα αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα , με την μορφή Β να αποτελεί το σοβαρότερο είδος ιογενούς Ηπατίτιδας. Εξάλλου μία ασθένεια η οποία οδηγεί στον θάνατο μόνο σαν σοβαρή μπορεί να χαρακτηριστεί. Η απάντηση στην ασθένεια έχει δοθεί από την Ιατρική κοινότητα από το 1982 , χρονιά την οποία ξεκίνησε το προληπτικό εμβόλιο κατά της ασθένειας. Το ποσοστό επιτυγχάνει την πρόληψη στο 95% παρόλα αυτά κάποιοι νοσούν.

            Όπως κάθε ασθένεια , έτσι και η Ηπατίτιδα Β έχει κάποια βασικά συμπτώματα στον ασθενή. Το «καλό» είναι πως τα συμπτώματα αυτά μπορούν να προειδοποιήσουν έναν ασθενή από τις πρώτες κιόλας μέρες. Το κακό είναι πως μπορούν να διαρκέσουν για αρκετές εβδομάδες , μήνες ίσως και χρόνο. Κάποια από τα βασικά συμπτώματα τα οποία συναντώνται είναι ο ίκτερος στα μάτια , το κιτρίνισμα του δέρματος , οι πόνοι στην περιοχή της κοιλίας , η ναυτία , καθώς και το σκούρο χρώμα στα ούρα. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα τα συμπτώματα είναι τόσο έντονα και τόσο βαριά που μπορούν να επιφέρουν ακόμη και τον θάνατο.

            Δεν ασθενούν όλοι οι άνθρωποι βέβαια με τα ίδια συμπτώματα. Τα συμπτώματα δείχνουν να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η ηλικία του ασθενούς δείχνει να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Για παράδειγμα ένα βρέφος το οποίο έχει κληρονομήσει την ασθένεια από την μητέρα του παρουσιάζει χρόνιες λοιμώξεις σε ποσοστό 90%. Όσο μεγαλύτερη η ηλικία του ασθενή που νοσεί για πρώτη φορά τόσο πιο εύκολο είναι για αυτόν να ανταπεξέλθει απέναντι στην ασθένεια. Ενήλικες οι οποίοι προσβλήθηκαν σε μεγαλύτερη ηλικία , δείχνουν να ξεπερνούν εντελώς την ασθένεια σε 6 μόλις μήνες , σε ποσοστό 90%.

            Τα πρωτεία στην Ηπατίτιδα Β δείχνουν να έχουν οι Ασιατικές χώρες και πιο συγκεκριμένα η Κίνα , σε σημείο που μπορούμε να κάνουμε λόγο για πανδημία. Τα περισσότερα θύματα της ασθένειας την αποκτούν κατά την διάρκεια της παιδικής ηλικίας , ενώ περίπου 1 στους 10 από τους ασθενείς αυτούς δείχνει να παρουσιάζει χρόνια λοίμωξη. Οι άντρες δείχνουν να κινδυνεύουν περισσότερο απέναντι στον ιό , ενώ ο καρκίνος του ήπατος αποτελεί μία εκ των τριών βασικών αιτιών θανάτου. Η κεντρική και η ανατολική Ευρώπη όπως επίσης η περιοχή του Αμαζονίου , είναι κάποιες ακόμη από τις περιοχές στις οποίες συναντάμε πολλά κρούσματα της ασθένειας. Αντίθετα περιοχές όπως η δυτική Ευρώπη αλλά και Αμερική έχουν ποσοστό κάτω από το 1%.

            Οι συνηθέστεροι τρόποι μετάδοσης της ασθένειας είναι η σεξουαλική επαφή , η κληρονομικότητα , οι μη ασφαλείς ενέσεις , οι μεταγγίσεις αίματος αλλά και οι παιδικές λοιμώξεις. Μοιάζει σε τρόπο μετάδοσης με τον ιό του AIDS , είναι όμως 100 φορές πιο μεταδοτικός ενώ παράλληλα μπορεί να επιβιώσει μέχρι και 7 ημέρες εκτός σώματος. Οι κύριες αιτίες στις ανεπτυγμένες χώρες πάντως είναι η σεξουαλική επαφή και η μετάδοση μεταξύ χρηστών ναρκωτικών ουσιών , μέσα από κοινή χρήση σύριγγας. Το φαγητό ή το νερό δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

            Η περίοδος επώασης του ιού είναι περίπου οι 90 μέρες , μπορεί όμως να κυμανθεί από 30 έως 180 ημέρες. Η κλασσική Ιατρική χρειάζεται περίπου έναν με δύο μήνες μετά την μόλυνση για να διαγνώσει τον ιό. Αντίθετα ο Βιοσυντονισμός μπορεί να το κάνει ακόμη γρηγορότερα.

            Η οξεία μορφή της ασθένειας μοιάζει ανίατη , αντίθετα η χρόνια ηπατίτιδα Β μπορεί να θεραπευτεί με κάποια φάρμακα , η αξία των οποίων όμως κοστίζει κάποιες χιλιάδες ευρώ , κάτι το οποίο τα κάνει απαγορευτικά για τον οποιοδήποτε. Ο καρκίνος καταπολεμάτε με χημειοθεραπείες ή με μεταμοσχεύσεις , είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει κάτι τέτοιο.

            Η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία για την ασθένεια. Αποφεύγουμε όλα τα παραπάνω και προσπαθούμε να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής. Η συντήρηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος στην καλύτερη κατάσταση είναι εξαιρετικά σημαντική. Το εμβόλιο είναι απαραίτητο , ειδικά στα βρέφη.

            Οι συσκευές της Biomedis μπορούν στο σύνολό τους να μας θωρακίσουν απέναντι στην Ηπατίτιδα Β. Προγράμματα Βιοσυντονισμού με σκοπό την πρόληψη της ασθένειας , έχετε την δυνατότητα να τα βρείτε μέσα στις συσκευές. Πέρα αυτών υπάρχουν και θεραπευτικά προγράμματα τα οποία μπορούν να σας επαναφέρουν σε πλήρη ίαση. Πάντα βέβαια υπό τις οδηγίες του γιατρού σας. Το συκώτι σαν ζωτικό όργανο μπορεί να λειτουργήσει και πάλι άψογα με την βοήθεια του Βιοσυντονισμού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com.
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια