Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ιγμορίτιδα - Πως βοηθάει η πρωτοποριακή μέθοδος του βιοσυντονισμού

Ιγμορίτιδα και Βιοσυντονισμός


   Πολλοί είναι οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από την ιγμορίτιδα μετά από ένα κοινό κρυολόγημα ή γρίπη ή αλλεργική ρινίτιδα, που διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα.

   Τα συμπτώματα της ιγμορίτιδας τις περισσότερες φορές είναι αρκετά επώδυνα, δυσκολεύουν τη ζωή όσων υποφέρουν και μπορούν να εξελιχθούν σε επικίνδυνες διαταραχές της υγείας του πάσχοντα, αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

    Τι είναι όμως η ιγμορίτιδα;
   Είναι η φλεγμονή των ιγμορείων άντρων με οξύ οίδημα του ρινικού βλεννογόνου και αυξημένη παραγωγή βλέννας. Τα ιγμόρεια αποτελούν µέρος των παραρρίνιων κόλπων του προσώπου, βρίσκονται μέσα στην άνω γνάθο και επικοινωνούν με την μύτη. 

    Το οίδημα από τη φλεγμονή φράσει τους μικρούς αγωγούς που συνδέουν την μύτη με τα ιγμόρεια με αποτέλεσμα την αδυναμία παροχέτευσης και αερισμού αυτών. Έτσι εμφανίζεται πόνος στο πρόσωπο ή το μέτωπο, στα μάτια ή ακόμα στα μάγουλα και τα επάνω δόντια.

    Εκτός από τα ιγµόρεια όταν οι υπόλοιποι παραρρίνιοι κόλποι, που είναι οι µετωπιαίοι, ο σφηνοειδής και οι ηθµοειδείς κυψέλες, παρουσιάζουν φλεγμονή, δημιουργούνται οι παραρρινοκολπίτιδες, µε πιο συχνή αυτή της ιγµορίτιδας.  Η μόλυνση των παραρρινικών κόλπων οφείλεται σε μικρόβια ή ιούς του κοινού κρυολογήματος ή αλλεργίες ή άλλους παράγοντες. 

    Εάν η απόφραξη των μικρών αγωγών που συνδέουν την μύτη με τα ιγμόρεια παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε δημιουργείται η χρόνια ιγμορίτιδα. 

    Τα συμπτώματα της χρόνιας ιγμορίτιδας μπορούν να περιλαμβάνουν συνδυασμό από τα ακόλουθα: ρινική συμφόρηση, πόνο του προσώπου, πονοκέφαλο, νυχτερινός βήχας, αύξηση συμπτωμάτων προηγουμένως ελάσσονος ή ελεγχόμενου άσθματος, γενική αδιαθεσία, παχιά πράσινη ή κίτρινη εκκένωση, αίσθηση "πληρότητας" του προσώπου ή «σφίξιμο» που μπορεί να επιδεινωθεί με το σκύψιμο, ζάλη (ίλιγγος), πόνος των δοντιών, και / ή δυσοσμία του στόματος.

   Επιπλέον μπορεί να αναπτυχθούν ρινικοί πολύποδες, ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας παραμονής της φλεγμονής και του οιδήματος.

    Σε οξείες καταστάσεις, λόγω της στενής ανατομικής σχέσης που έχουν όλοι οι παραρρίνιοι κόλποι με το μάτι και τον εγκέφαλο, η παραμονή μιας φλεγμονής στην περιοχή την καθιστά επικίνδυνη για τα ευαίσθητα αυτά όργανα.
   
    Με τη μέθοδο βιοσυντονισμού εξατομικεύεται η προσέγγιση του ασθενούς. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα φιλτραρίσματος διαχωρίζει τις υγιείς από τις παθολογικές δονήσεις-σήματα του οργανισμού. Οι υγιείς δονήσεις μπορούν να ενισχυθούν, ενώ οι παθολογικές αντιστρέφονται με σκοπό την εξουδετέρωσή τους. Το σώμα αντιδρά άμεσα στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες. Έτσι η δύναμη της αυτό-ίασης του σώματος ενεργοποιείται.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στο 6980 059799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να σας παράσχουμε μια εξειδικευμένη θεραπεία.

Biomedis Team GR
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια