Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Θυρεοειδής αδένας και Βιοσυντονισμός. Τι ακριβώς είναι και τι λύσεις υπάρχουν;


Λύστε το πρόβλημα με τον θυρεοειδή αδένα με Biomedis

Το σημερινό άρθρο θα αποτελέσει τον πρόλογο για μία σειρά άρθρων τα οποία θα ακολουθήσουν , με μοναδικό θέμα ένα πολύ σημαντικό θέμα υγείας το οποίο ταλαιπωρεί καθημερινά πολύ κόσμο. Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο επηρεάζει τον
οργανισμό , χωρίς παράλληλα να κάνει εμφανή τα σημάδια του. Ωστόσο επηρεάζει κατά πολύ τον μεταβολισμό και κατ’ επέκταση έχει επίδραση στο βάρος άρα και στην εξωτερική εμφάνιση του ασθενούς. Ο λόγος βέβαια για τον Θυρεοειδή και τα προβλήματα τα οποία προκαλεί στον οργανισμό μας.

            Το βασικό σύμπτωμα της συγκεκριμένης ασθένειας είναι οι διάφορες αυξομειώσεις του σωματικού μας βάρους , χωρίς κάποια αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες. Ο θυρεοειδής βέβαια δεν αποτελεί ασθένεια , αποτελεί ένα όργανο του οργανισμού το οποίο έχει πολύ συγκεκριμένες λειτουργίας. Είναι ένας αδένας ο οποίος ζυγίζει περίπου 20 γραμμάρια και βρίσκεται στην περιοχή του λαιμού και συγκεκριμένα στο πρόσθιο λαιμό. Δύο λοβοί ουσιαστικά τον συνθέτουν , αν και σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν ακόμη και 3 λοβούς. 

            Ο θυρεοειδής αδένας αποτελεί το υπεύθυνο όργανο του σώματός μας για την παραγωγή 3 συγκεκριμένων ορμονών. Οι ορμόνες αυτές είναι η θυροξίνη ή αλλιώς Τ4 , η τριιωδοθυρονίνη ή αλλιώς Τ3 και τέλος η καλσιτονίνη , μία ορμόνη η οποία είναι υπεύθυνη για την μείωση του επιπέδου του ασβεστίου στο αίμα. Οι δύο πρώτες ορμόνες είναι και αυτές που ρυθμίζουν το μεταβολισμό του οργανισμού. Η βασική λειτουργία του θυρεοειδούς λοιπόν είναι να στέλνει τις ορμόνες Τ3 και Τ4 στο αίμα μας. Οι διαταραχές λοιπόν στον θυρεοειδή επηρεάζουν τον μεταβολισμό εξού και η δυσκολία απώλειας ή αύξησης του σωματικού βάρους μας.

            Οι ασθένειες του Θυρεοειδούς βέβαια δεν είναι μόνο ο υπερθυρεοειδισμός και ο υποθυρεοειδισμός , υπάρχουν πολλές περισσότερες ασθένειες που απειλούν τον θυρεοειδή καθημερινά. Οι διάφορες θυρεοειδίτιδες αλλά και ο καρκίνος είναι κάποιες από τις ασθένειες αυτές.

            Στον υποθυρεοειδισμό λοιπόν ο αδένας αδυνατεί να παράγει αρκετή θυροειδική ορμόνη , με την έλλειψη ιωδίου να αποτελεί την πλέον κοινή αιτία αλλά όχι την μοναδική. Το παραπάνω έχει διάφορες επιπτώσεις στις μεταβολικές λειτουργίες , μη επιτρέποντας στον οργανισμό να χάσει εύκολα βάρος. Αντίθετα ο υπερθυρεοειδισμός παράγει περισσότερο ορμόνη από αυτή που χρειάζεται , υπερλειτουργεί ουσιαστικά. Σε κάθε περίπτωση ο θυρεοειδής θα πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί σωστά.

            Για τον Βιοσυντονισμό η διάγνωση του προβλήματος αποτελεί μία εξαιρετικά απλή περίπτωση. Η διάγνωση είναι απόλυτα ακριβής , μας δείχνει την αιτία ουσιαστικά του προβλήματος , κάτι το οποίο βέβαια μας εξυπηρετεί να χτυπήσουμε το πρόβλημα στην ρίζα του. Η θεραπεία γίνεται άμεσα , μιας και είναι απόλυτα ακριβές από το τι πάσχει ουσιαστικά ένας ασθενής. Η συχνότητα του θυρεοειδούς είναι συγκεκριμένη , οποιαδήποτε διαταραχή λοιπόν στον αδένα εμφανίζεται και στην συχνότητά του. Οι θεραπευτικές συσκευές λοιπόν της Biomedis είναι σε θέση να συντονίσουν ξανά τον αδένα , δίνοντάς του και πάλι την ιδανική λειτουργία. Αν το όργανο ρυθμιστεί θα μπορεί να λειτουργεί και πάλι φυσιολογικά , χωρίς την καθημερινή χρήση χαπιών που αποτελούν καθημερινό βάσανο. Σκοπός του Βιοσυντονισμού είναι να δώσει στον οργανισμό την ώθηση να δουλέψει μόνος του για το δικό του καλό. Στα άρθρα τα οποία θα ακολουθήσουν θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον θυρεοειδή και τις ασθένειες του.

            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6980 059799 ή να μας στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο biomedisteam@gmail.com . Σας περιμένουμε!!
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια