Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καντιντίαση στα γεννητικά όργανα. Η Biomedis έχει την λύση.


Candida γεννητικά όργανα

Μετά το χθεσινό άρθρο για τον μύκητα Candida Albicans αποφασίσαμε να αναφερθούμε σε ένα πιο ευαίσθητο θέμα , το
οποίο δεν είναι κανένα άλλο από τα γεννητικά όργανα. Ο Candida είναι εξαιρετικά επικίνδυνος όταν κάνει την εμφάνισή του στην συγκεκριμένη περιοχή.

            Ο Candida είναι ικανός να χτυπήσει σε οποιαδήποτε περιοχή , η περιοχή όμως των γεννητικών οργάνων είναι πολύ ευαίσθητη για τον καθένα από εμάς. Η σεξουαλική ζωή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην ζωή του ανθρώπου , κάθε θέμα που την δυσκολεύει μπαίνει λοιπόν σε προτεραιότητα. Για αυτό και εμείς σαν ομάδα της Biomedis αποφασίσαμε να συντάξουμε το σημερινό άρθρο.

            Η σεξουαλική επαφή είναι υπεύθυνη για την μετάδοση του συγκεκριμένου καθώς και άλλων μυκήτων. Μπορεί οι περιοχές να μην είναι εμφανείς , προκαλώντας  ένα αντιαισθητικό θέαμα και φέρνοντας άμεσα σε δύσκολη θέση τον ασθενή , η κατάσταση δημιουργεί όμως πολλά προβλήματα τόσο στην ζωή κάποιου αλλά και του συντρόφου του. 

            Γενικά πρέπει να γνωρίζουμε πως περιοχές του σώματος στις οποίες το δέρμα έρχεται διαρκώς σε επαφή με δέρμα , καθώς και περιοχές στις οποίες η εφίδρωση είναι έντονη ,  αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μυκήτων και κατ’ επέκταση και Candida. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο άτομα με περισσότερα κιλά αυξάνουν την πιθανότητα να νοσήσουν από κάτι τέτοιο. Η προφύλαξη κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής , καθώς και η τήρηση των κανόνων υγιεινής , αποτελούν την ιδανική πρόληψη κατά της Candida.

            Οι γυναίκες φαίνεται να κινδυνεύουν περισσότερο , μιας και η ανατομία του σώματός τους είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει στους διάφορους μύκητες να αναπτύσσονται ευκολότερα. Οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να προσέχουν ακόμη περισσότερο μιας και είναι πιο ευάλωτες από τους άντρες. Πρέπει να κάνουν αρκετά λουτρά κατά την διάρκεια της ημέρας , να στεγνώνουν καλά την συγκεκριμένη περιοχή ώστε να απομακρύνεται η υγρασία , να αποφεύγουν την χρήση σαπουνιού διότι σκοτώνει τα βακτήρια δηλαδή τους κύριους ανταγωνιστές των μυκήτων , να αποστειρώνουν εσώρουχα και να αποφεύγουν την χρήση ταμπόν αλλά και διαφόρων αποσμητικών στην περιοχή.

            Με την παραμικρή υποψία πως εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε κάποιο θέμα με μύκητες , φροντίστε ώστε να διακόψετε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. Απευθυνθείτε σε γιατρό της Biomedis. Οι διαγνωστικές συσκευές της εταιρίας Biomedis έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε ακριβή διάγνωση πριν καν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας διακόψτε επίσης κάθε σεξουαλική επαφή.

            Οι συσκευές της Biomedis αποτελούν την ιδανική λύση για τους μύκητες. Διαθέτουν μία τεράστια ποικιλία από προγράμματα τα οποία απευθύνονται στα πάντα. Η θεραπεία είναι ανώδυνη , σε σημείο που δεν καταλαβαίνετε καν πως ασκείται Ιατρική θεραπεία πάνω σας.

            Σαν ομάδα έχουμε αρκετά μεγάλη εμπειρία με ασθενείς που είχαν προβλήματα με μύκητες. Η επιτυχία της μεθόδου είναι 100% εγγυημένη. Για περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο
6980 599799 ή στο
biomedisteam@gmail.com.
BiomedisTeam

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια