Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Γιατί προκαλείται η ακμή και ποια λύση θα μπορούσε να υπάρξει;


Το πρόβλημα της ακμής λύνεται με Biomedis

Η ακμή αποτελεί ουσιαστικά μία ασθένεια η οποία επιδρά περισσότερο στην ψυχολογία , βέβαια τα σημάδια τα οποία μπορούν να μείνουν αλλά και οι διάφορες ενοχλήσεις έχουν
και παθολογικό χαρακτήρα. Η ακμή έχει πολύ βαθύτερα αίτια από όσο μπορούμε να φανταστούμε , το πρόβλημα είναι πολυδιάστατο.

            Το πρόβλημα της ακμής είναι πλήρως ευαίσθητο μιας και χτυπά σε μία δύσκολη ηλικία , αυτή της εφηβείας. Το 85% των ασθενών έρχονται σε επαφή με το πρόβλημα στην εφηβεία και το γεγονός πως σχετίζεται άμεσα με την εξωτερική εμφάνιση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την ζωή του ασθενούς. Ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά , καταλαβαίνετε πως το πρόβλημα είναι ακόμη δυσκολότερα.Δεν είναι βέβαια λίγες και οι περιπτώσεις όπου το πρόβλημα κάνει την εμφάνισή του σε μεγαλύτερη ηλικία. Άνθρωποι οι οποίοι δεν εμφανίζουν κανένα πρόβλημα στην εφηβεία αλλά και κανένα σημάδι ξαφνικά βρίσκουν το πρόβλημα μπροστά τους. 

            Η ακμή έχει σαν ασθένεια έναν κύκλο , ο οποίος όμως δεν είναι πάντα ο ίδιος. Είναι μία ασθένεια του δέρματος η οποία χτυπά χωρίς κάποια ιδιαίτερη προειδοποίηση. Το βασικό αίτιο της ασθένειας είναι οι ορμόνες και πιο συγκεκριμένα ανδρογόνες ορμόνες όπως η τεστοστερόνη. Κάποιοι άλλοι παράγοντες όπως τα βακτήρια αλλά και κάποιες αλλεργίες οξύνουν το πρόβλημα. 

            Η συνηθισμένη μορφή ακμής εμφανίζεται συνήθως στο πρόσωπο , στον θώρακα και στην πλάτη. Την ονομάζουμε και «κοινή ακμή». Το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο προκαλεί η ακμή είναι το ψυχολογικό , αφού ασθενείς με ακμή παρουσιάζουν συχνά κατάθλιψη , δείχνουν χαμηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης καθώς και τάσεις αυτοκτονίας. Όλα τα παραπάνω πολλαπλασιάζονται όταν το πρόβλημα απευθύνεται σε έφηβους.         

            Ο λόγος για τον οποίο εμφανίζεται η ακμή δεν έχει οριστεί από την Ιατρική. Η κληρονομικότητα , τα βακτήρια τα οποία φράσσουν τους πόρους , οι ορμονικές διαταραχές , τα αναβολικά και τα φάρμακα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ανδρογόνων και τέλος το χλώριο στα κολυμβητήρια είναι κάποιοι από τους λόγους οι οποίοι προηγούνται της ασθένειας. Ακριβότερη αιτία όμως δεν υπάρχει.

            Ο Βιοσυντονισμός και πιο συγκεκριμένα η Biomedis μπορεί να βρει την ρίζα του προβλήματος , στοχεύοντας το πρόβλημα και λύνοντάς το στην αιτία του. Η θεραπεία με την Biomedis είναι δεδομένη , με το πρόβλημα να λύνεται μόνιμα θωρακίζοντας παράλληλα τον οργανισμό από οποιαδήποτε μελλοντική απειλή.

            Η διάγνωση είναι άμεση από την πρώτη επίσκεψη και ο προγραμματισμός των συσκευών της Biomedis ξεκινά την διαδικασία θεραπείας. Απλά έχοντας την συσκευή στην τσέπη σας αυτή δουλεύει για εσάς. 

            Εμείς μιλάμε διότι έχουμε προσωπικές εμπειρίες από μέλη της ομάδας , τα οποία κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρόβλημα στο 100%. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com  . Σας περιμένουμε!!
BiomedisTeam

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια