Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Candida και Βιοσυντονισμός. Λύση μέσα από την Biomedis.


Candida Albicans και Biomedis

Οι μύκητες , όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα άρθρα , αποτελούν υπό συνθήκες έναν επικίνδυνο παράγοντα για την υγεία μας. Όσο ευεργετικοί είναι όσο βρίσκονται σε
φυσιολογικά επίπεδα πάνω στο σώμα μας , τόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν αν αναπτυχθούν ανεξέλεγκτα.

            Οι μύκητες , καθώς και ο δείκτης επικινδυνότητας τους , δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν λιγότερο και περισσότερο επικίνδυνοι μύκητες για τον άνθρωπο. Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε ένα είδος μύκητα το οποίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον άνθρωπο. Πρόκειται για τον Candida Albicans.

            Ο Candida σε γενικές γραμμές ζει αρμονικά πάνω αλλά και μέσα στο σώμα μας. Σε περίπτωση όμως που ο πληθυσμός του αυξηθεί ανεξέλεγκτα μπορεί να προκαλέσει αρχικά πόνο αλλά και φλεγμονές. Το δέρμα αλλά και το αίμα μπορούν να φιλοξενήσουν τον παραπάνω μύκητα.

            Η ασθένεια που προκαλεί ο Candida ονομάζεται Καντιντίαση , μία ασθένεια η οποία προκαλεί ενοχλητικές λοιμώξεις στον άνθρωπο και ο οποίος μπορεί ακόμη και να σκοτώσει αν περάσει στο αίμα και από το αίμα με την σειρά του στα ζωτικά όργανα του ανθρώπου. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι εξαιρετικά σπάνιο για να συμβεί και θα πρέπει το ανοσοποιητικό σύστημα ουσιαστικά του ασθενούς να μην δουλεύει σχεδόν καθόλου.

            Πρέπει να γίνει κατανοητό πως η Candida υπάρχει μέσα μας και δεν προσβάλει ξαφνικά το σώμα μας. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν για διάφορους λόγους ο πληθυσμός της στο σώμα μας αυξάνεται πάνω από το κανονικό. Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται ένας από τους βασικούς λόγους ανάπτυξης της Candida είναι η χρήση κλασσικών φαρμάκων και ιδιαίτερα αντιβιοτικών. Αυτό συμβαίνει για τον εξής απλό λόγο. Οι μύκητες και τα βακτήρια αποτελούν «φιλοξενούμενους» πάνω στο σώμα μας. Η σχέση μεταξύ τους βέβαια δεν είναι καθόλου φιλική , μιας και είναι ανταγωνιστές πάνω στο σώμα μας επιζητώντας τίποτα περισσότερο από την επιβίωση. Η αέναη μάχη των δύο ειδών βοηθά στην συντήρηση των ισορροπιών μεταξύ τους. Η ισορροπία αυτόματα εξασφαλίζει και την υγεία. Η χρήση αντιβιοτικών επηρεάζει τα βακτήρια , των οποίων κατεβάζουν τον πληθυσμό και ταυτόχρονα την ανταγωνιστικότητά τους. Αυτό δίνει πάτημα στους μύκητες να αναπτυχθούν και να προσβάλλουν τον οργανισμό. Το ίδιο κάνει και η Candida. Η χρήση αντιβιοτικών πρέπει να γίνεται με σύνεση , δεν είναι καραμέλες.

            Οι συσκευές της Biomedis είναι ιδανικές για την διατήρηση της ισορροπίας στον οργανισμό αλλά και την καταπολέμηση των μυκήτων καθώς και της Candida. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com . Η Candida δεν αποτελεί εμπόδιο για τις συσκευές της Biomedis.
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια