Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο Βιοσυντονισμός δίνει λύση και στη γρίπη. Ενημερωθείτε!H γρίπη που σαρώνει τη χώρα μας δυστυχώς συνεχίζεται. Οι νεκροί είναι δεκάδες και αρκετοί ασθενείς δίνουν μάχη σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Η γρίπη είναι μια οξεία ιογενής λοίμωξη της μύτης, του λαιμού και των πνευμόνων. Είναι μια κοινή αιτία της οξείας αναπνευστικής νόσου και μπορεί να επηρεάσει άτομα όλων των ηλικιών.

Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο  από το φθινόπωρο, με την περίοδο αιχμής για τη γρίπη στο βόρειο ημισφαίριο να εκτείνεται από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο.


Ποια είναι τα συμπτώματα της γρίπης;

 • Πυρετός (συνήθως υψηλός)
 • Σοβαρός πόνος στις αρθρώσεις και τους μυς, αλλά και γύρω από τα μάτια
 • Γενικευμένη αδυναμία
 • Χλωμό δέρμα και κόκκινα, υγρά μάτια
 • Πονοκέφαλος
 • Ξηρός βήχας
 • Πονόλαιμος και υδαρή απαλλαγή από τη μύτη (συνάχι) ή ρινική συμφόρηση (μπούκωμα)
 • Έμετος ή διάρροια, ιδιαίτερα στα παιδιά

Η περίοδος επώασης είναι ο χρόνος μεταξύ της έκθεσης στον ιό και της εμφάνισης των συμπτωμάτων της ασθένειας. Η περίοδος επώασης για τη γρίπη είναι από δύο έως τέσσερις ημέρες.

Είναι γρίπη ή κρυολόγημα;

Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν τη γρίπη με το κοινό κρυολόγημα. Το κοινό κρυολόγημα είναι μια ήπια λοίμωξη που συχνά προκαλείται από ιούς, διαφορετικούς από εκείνους της γρίπης.

Είναι δύσκολος ο διαχωρισμός μεταξύ γρίπης και κρυολογήματος. Ένα χαρακτηριστικό της γρίπης είναι η γρήγορη εξέλιξη και εκδήλωση των συμπτωμάτων στο άτομο που νοσεί. Συνήθως το άτομο αισθάνεται μεγάλη αδυναμία και έχει υψηλό πυρετό και ξηρό βήχα. Τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος είναι : καταρροή, βουλωμένη μύτη και μια πιο μικρή αδιαθεσία και αδυναμία.

Ποια είναι η διάρκεια της γρίπης στους ενήλικες;

Η ασθένεια από απλή γρίπη διαρκεί συνήθως από 3 έως 7 ημέρες. Ο βήχας και το αίσθημα κόπωσης ή αδυναμίας μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο εβδομάδες. Ωστόσο μπορεί να παρουσιαστούν επιπλοκές  όπως η πνευμονία.

Ηλικιωμένοι, μικρά παιδια και άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα κινδυνεύουν περισσότερο από επιπλοκές.


Κάθε ασθενής πρέπει να παραμείνει σπίτι του μέχρι και 24 ώρες αφότου έχει φύγει ο πυρετός για να μη μεταδώσει τον ιο.
 

Θεραπεία γρίπης :

Η γρίπη δε θεραπευέται. Είναι ιός και πρέπει να "κάνει τον κύκλο της". Ο ασθενής πρέπει να ξεκουραστεί, να λαμβάνει πολλά υγρά,  αντιπυρετικά για την αντιμετώπιση του πυρετού και παυσίπονα για την αντιμετώπιση του πόνου των μυών. Τα αντιβιοτικά δεν βοηθούν στη θεραπεία της γρίπης, διότι δεν καταπολεμούν τους ιούς. Μην επιβαρύνετε λοιπόν τον οργανισμό σας με την άσκοπη κατανάλωση τους.

Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει τόσο στην πρόληψη όσο και στη μείωση των συμπτωμάτων της γρίπης έτσι ώστε το άτομο που νοσεί να μην ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος της γρίπης ή να μην εμφανίσει επιπλοκές.

Συγκεκριμένα μπορείτε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με ειδικά συμπλέγματα έτσι ώστε να μειώσετε τις πιθανότητες να νοσήσετε αν έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν τον ιο.
Αναλυτικότερα τα συμπλέγματα που βοηθούν στην πρόληψη είναι :

 • #41 - Λ4 - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ 1
 • #42 - Λ4 - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ 2
 • #86 - ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - Ενεργοποίηση -
Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, μείωση των συμπτωμάτων, εξάλειψη των τοξινών και αποτοξίνωση εξασφαλίζουν τα συμπλέγματα #125 - Γρίπη 1 και #126 - Γρίπη 2 - . Γι αυτή την περίοδο ενδείκνυται το σύμπλεγμα Γρίπη 2.Αν εμφανιστούν επιπλοκές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συμπλέγματα #186 - ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ * και #209 - ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ -

Τέλος ο Βιοσυντονισμός μπορεί να σας βοηθήσει και σε άλλες περιπτώσεις που εμφανίζονται κυρίως τον χειμώνα. Ενδεικτικά αναφέρουμε :
 • #177 - ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΕΠΟΧΙΑΚΟ - ΠΡΟΛΗΨΗ -
 • #178 - ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΡΙΝΙΤΙΔΑ ΒΗΧΑΣ ΠΥΡΕΤΟΣ -
 • #101 - ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ -
 • #104 - ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΙΟΓΕΝΗΣ -
 • #105 - ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ - ΚΟΛΙΚΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ -
 • #157 - ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ - Ηθμοειδής - Μετωπική -
Εμπιστευτείτε τον Βιοσυντονισμό!

 Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.


Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια