Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αδυνάτισμα μετά τις γιορτές και Βιοσυντονισμός!


Οι γιορτές τελείωσαν. Μια νέα χρονιά ξεκινά! Θέτουμε νέους στόχους και δίνουμε υποσχέσεις στον ευατό μας. Ο στόχος ο οποίος θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή μας, είναι να υιοθετήσουμε ένα πιο υγεινό τρόπο ζωής. Αυτό θα μας οδηγήσει σε καλή υγεία, ψυχική ευεξία και σωματική ευρωστία.

Κατά την περίοδο των γιορτών καταναλώσαμε περισσότερες θερμίδες από αυτές που προσλαμβάναμε συνήθως καθημερινά. Το αποτέλεσμα είναι οι περισσότεροι να ανεβήκαμε περίπου 2 με 3 κιλά αυτή την περίοδο. Ώρα λοιπόν να αναλάβουμε δράση για να επαναφέρουμε το βάρος μας στα φυσιολογικά επίπεδα.

Μέθοδοι απώλειας βάρους :


  • Αγαπήστε τον ευατό σας ! Αγαπήστε το σώμα σας! Μάθετε να μην κατηγορείτε τον ευατό σας για τα κιλά σας. Μάθετε να σας αγαπάτε για να σας φροντίζετε ! 
  • Πείτε όχι στις εξαντλητικές και ακραίες δίαιτες. Τα κιλά που θα χάσετε θα εμφανιστούν σύντομα και επιπλεόν θα έχετε καταστρέψει τον μεταβολισμό σας.
  • Πιείτε πολύ νερό! Το αίσθημα της δίψας πολλές φορές συγχέεται με το αίσθημα της πείνας. Πιείτε νερό πριν από κάθε γεύμα. Βοηθά στον κορεσμό και στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
  • Κάντε κάτι που σας ευχαριστεί. Άν επιθυμείτε να χάσετε βάρος γυμναστείτε για περίπου 60 λεπτά κάθε μέρα. Η άσκηση δε θα σας βοηθήσει μόνο στην απώλεια βάρους και στην καλύτερη υγεία, αλλά επιπλέον θα σας κάνει πιο χαρούμενους! Με τη γυμναστική αυξάνονται τα επίπεδα ενδορφινών (των ορμονών της χαράς) στον οργανισμό.
  • Ξεχωρίστε τη βιολογική από τη συναισθηματική πείνα. Η συναισθηματική πείνα προέρχεται από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα, άγχος, θυμό.
  • Ενεργοποιήστε τον μεταβολισμό σας με μικρά γεύματα. Καταναλώστε 5 μικρά γεύματα ημερησίως. Τρώτε φρούτα και λαχανικά αντί για σνακ.

Πως μπορεί ο Βιοσυντονισμός να σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους;Κάντε ένα τεστ δυσανεξίας με το Biomedis Scanner Bris : Το μηχάνημα αυτό σκανάρει όλο το σώμα σας και σας δίνει σωστές πληροφορίες σχετικά με τα τρόφιμα στα οποία έχετε δυσανεξία. Η αποφυγή των συγκεκριμένων τροφών θα σας οδηγήσει σε απώλεια βάρους.

Με τη Biomedis Trinity μπορείτε εύκολα να χάσετε τα περιττά κιλά και να αποκτήσετε καλή υγεία. Εξειδικευμένοι επιστήμονες δημιούργησαν  συμπλέγματα τα οποία δουλεύουν σε κατάλληλες συχνότητες ώστε να αντιμετωπιστεί η ρίζα του προβλήματος.
Τα συμπλέγματα αυτά είναι :

  • Απώλεια βάρους για γυναίκες και άντρες.
  • Body 13 : Τονώνει τους μυς και ενδυναμώνει το σώμα. Διατηρεί και αυξάνει τη μυική μάζα σε συνδυασμό με τη γυμναστική.
  • Κοσμετολογία - Σύσφιξη.
  • Μεταβολισμός.

Επιπλέον ο Βιοσυντονισμός σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίζετε τη τροφή και το νερό σας από χημικές αλλα και διάφορες βιολογικές ουσίες που είναι επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η συσκευή "ECOFOOD" εξουδετερώνει αυτές τις ουσίες και αφήνει όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφών.
Χαρίστε στον ευατό σας τη φροντίδα των συσκευών του βιοσυντονισμού.

Διαβάστε επίσης :Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον βιοσυντονισμό αλλά και για τις συσκευές που σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο e-mail biomedisteam@gmail.com ή στο 6980 059799.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

                                              www.biomedisproducts.com

                        


              Είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε! Μην διστάσετε!« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια