Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Βλεφαρίτιδα και Βιοσυντονισμός


Η βλεφαρίτιδα είναι μία φλεγμονή του ματιού που συμβαίνει σε πολύ κόσμο ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Η βλεφαρίτιδα μπορεί να ξεκινήσει σταδιακά από μικρή ηλικία ή να εμφανιστεί ξαφνικά, με πιθανότητα να γίνει μία χρόνια ασθένεια. Υπό φυσιολογικές συνθήκες στα βλέφαρα υπάρχουν διάφορα μικρόβια και μικροοργανισμοί αλλά στην περίπτωση που αρχίσουν να αναπτύσσονται μέσα στο δέρμα των βλεφάρων τότε εμφανίζεται η βλεφαρίτιδα.

Τα συμπτώματα που εμφανίζει η βλεφαρίτιδα ποικίλουν και κάποια από αυτά μοιράζονται και με άλλες ασθένειες των ματιών αλλά υπάρχουν κάποια κύρια συμπτώματα που βρίσκονται μόνο σε περιπτώσεις βλεφαρίτιδας. Τα συμπτώματα της βλεφαρίτιδας είναι:
  • Ερεθισμός των βλεφάρων και σε μερικές περιπτώσεις των ματιών.
  • Εμφάνιση ενός λιπαρού εκκρίματος στην επιφάνεια της βλεφαρίδας και στα βλέφαρα.
  • Αίσθηση καψίματος στα βλέφαρα και στα μάτια.
  • Σε χρόνιες βλεφαρίτιδες χωρίς αντιμετώπιση υπάρχει περίπτωση απώλειας βλεφαρίδων.
  • Έντονη αίσθηση φαγούρας στη περιοχή των βλεφάρων ενώ σε μερικές περιπτώσεις συνοδεύεται από αίσθηση ότι υπάρχει κάποιο ξένο σώμα στα βλέφαρα.
Η αντιμετώπιση της βλεφαρίτιδας συνήθως είναι αρκετά χρονοβόρα και χρόνια, ενώ μερικές φορές δεν είναι δυνατή η άμεση θεραπεία της βλεφαρίτιδας γιατί εκτός της βλεφαρίτιδας εμφανίζονται και άλλες μολύνσεις ή κάποια αλλεργία των ματιών γιατί ο οργανισμός είναι ευαίσθητος εκείνη τη χρονική διάρκεια.


Βλεφαρίτιδα και αντιμετώπιση με τα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού

Η επιστήμη του Βιοσυντονισμού ως η ιατρική που ειδικεύεται ιδιαίτερα στις φλεγμονές με την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπισής της κατάφερε να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει αυτή την ενοχλητική φλεγμονή που εμφανίζεται στα βλέφαρα και στα μάτια. Μέσω των προγραμμάτων μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος του Βιοσυντονισμού που χρησιμοποιούν τη συχνότητα των δονήσεων από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπει ο οργανισμός μπορεί να γίνει ακριβείς αναγνώριση ως προς τι προκαλεί τη βλεφαρίτιδα. Μετά την αναγνώριση δίνεται στον ασθενή το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας από τις συσκευές Βιοσυντονισμού που μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που στέλνει στο σώμα θα συντονιστεί με τα μικρόβια που προκαλούν τη βλεφαρίτιδα και θα τα καταστρέψει. Επιπλέον μέσω του προγράμματος αυτού ο οργανισμός θα βοηθηθεί στην αντιμετώπιση άλλων μολύνσεων που μπορεί να εμφανίζονται εκείνη τη στιγμή στα βλέφαρα και στα μάτια. Η θεραπεία αυτή γίνεται χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες με αποτέλεσμα ο οργανισμός να την δέχεται φυσιολογικά χωρίς καμία πιθανότητα αντίδρασης ή μη αναμενόμενων επιδράσεων και η αποτελεσματικότητά της αυξάνεται πολύ χάρης αυτό.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού 
και το πως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση 
της βλεφαρίτιδας επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια