Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Κάποιοι δεν πίνουν απλά τον καφέ τους!   Γνωρίζατε ότι ο καφές θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν εργαλείο παραγωγής τέχνης; 
Κι όμως, μερικοί άνθρωποι όταν βλέπουν κόκκους καφέ δεν σκέφτονται ένα απολαυστικό ρόφημα παρέα με φίλους. Υπάρχουν κάποιοι, όπως για παράδειγμα ο Αλβανός καλλιτέχνης Saimir Strati, που βλέποντας κόκκους καφέ δημιουργούν στο μυαλό τους διάφορα σχέδια. Ο Saimir Strati δεν αρκέστηκε απλά σε μία εικόνα που δημιουργήθηκε στο μυαλό του, αλλά προχώρησε και στην υλοποίησή της, καταφέρνοντας μάλιστα να μπει και στα ρεκόρ Guinness! Δημιούργησε ένα ψηφιδωτό 25 τετραγωνικών μέτρων, φτιαγμένο από 140 κιλά κόκκων καφέ.
Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι εννοούμε!


Η διαδικασία κατασκευής του έργου τέχνης.
Ο βραβευμένος καλλιτέχνης
ποζάρει μπροστά από το έργο.
   Άραγε πόση φαντασία είχε ο άνθρωπος αυτός; Πόση ενέργεια χρειάστηκε για να τελειοποιήσει το εντυπωσιακό του έργο; 

   Αν ''ζηλεύετε'' την ενέργεια και την δραστηριότητα του ανθρώπου αυτού σας προτείνουμε να ρίξετε μία ματιά στα προγράμματα του βιοσυντονισμού που σας παρέχουμε! Ειδικά complex και προγράμματα για Τόνωση, Ενέργεια, Ζωτικότητα, Προσωπική Ανάπτυξη είναι στην διάθεσή σας!

   

Ο Βιοσυντονισμός σας βοηθάει να εξελιχθείτε και να ξεχωρίσετε!Ολοκληρωμένο το έργο τέχνης που φτιάχτηκε αποκλειστικά από κόκκους καφέ!
Απεικονίζονται καλλιτέχνες από κάθε ήπειρο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.
Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια