Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Χριστουγεννιάτικες Προσφορές


Αυτός ο μήνας είναι ένας μήνας χαράς που κανείς δεν θα ήθελε να είναι άρρωστος ή γενικά η υγεία του να μην είναι καλή. Έτσι η Biomedis ακολουθώντας αυτό το πνεύμα και θέλοντας να βοηθήσει έβαλε προσφορές στα προϊόντας της για αυτό το μήνα. Πιο συγκεκριμένα από τις 6 με 20 Δεκεμβρίου θα υπάρχει έκπτωση 15% στα προϊόντα της Biomedis και από τις 21 με 31 Δεκεμβρίου 20% έκπτωση. Τα προϊόντα της Biomedis είναι:

Biomedis Trinity

Η συσκευή που όχι μόνο σας βοηθάει στην καλύτερη διατήρηση μίας καλής υγείας αλλά μπορεί να σκανάρει και να βρει συχνότητες που απορροφούν το σώμα.
Απευθείας αγορά από:  Biomedis Trinity

Biomedis Μ

Η συσκευή με έγχρωμη οθόνη, συμβατότητα με όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών Windows όπως και δυνατότηα πολλαπλών συχνοτήτων.
Απευθείας αγορά από:  Biofon M
Biofon-Multi

Η συσκευή που φοριέται στο χέρι σαν βραχιόλι ή ρολόι και η βάση δεδομένων του έχει ενημερωθεί με τα τελευταία προγράμματα και συχνότητες.
Απευθείας αγορά από: Biofon-Multi

Therapy Glasses(Svetoch)

Η συσκευή που χρησιμοποιεί το φως όταν τα φοράτε για να βοηθήσει στις διάφορες ψυχοσυναισθηματικές διαταραχές.
Απευθείας αγορά από:  Therapy Glasses
ECOFOOD

Η συσκευή που απολυμαίνει τις τροφές και το νερό για την αποφυγή μολύνσεων από το φαγητό και το νερό.
Απευθείας αγορά από:  Ecofood
Βραχιόλια Βιοσυντονισμού

Το εξάρτημα που συνδέεται στη συσκευή Biomedis M και βοηθάει στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη μετάδοσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στον οργανισμό για την αποδοτικότερη θεραπεία.
Απευθείας αγορά από:  Βραχιόλια Βιοσυντονισμού


Biotest M

H συσκευή σκαναρίσματος που συνδέεται σε οποιοδήποτε tablet, smartphone ή σε συσκευή Biomedis και καταγράφει τα βασικά στοιχεία για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.
Απευθείας αγορά από:  Biotest M
Biotest

Η συσκευή που συνδέεται στον υπολογιστή μας με σύνδεση USB και τοποθετείται στον αντίχειρά μας για την καταγραφεί των ενεργειακών μας προβλημάτων επιστρέφοντας μας το πρόγραμμα θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσουμε κάθε φορά.
Απευθείας αγορά από:  Biotest


Για όλη τη περίοδο των προσφορών η συσκευή Biomedis Scanner θα έχει έκπτωση 5%.

Biomedis Scanner(BRIS)

Η επαγγελματική συσκευή διάγνωσης των προβλημάτων υγείας μέσω της επεξεργασίας των δεδομένων που λαμβάνει από τη μέτρηση της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των βιολογικά ενεργών σημείων.
Απευθείας αγορά από:  Biomedis ScannerΓια να βρείτε όλα τα προϊόντα της 
Biomedis πατήστε παρακάτω
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια