Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Εκδήλωση Βιοσυντονισμού


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 15:30, θα διεξαχθεί στην Αθήνα μία μονοήμερη εκδήλωση σε σχέση με το Βιοσυντονισμό. Το θέμα της εκδήλωσης ονομάζεται “Νέοι Ορίζοντες” και έχει ήδη διεξαχθεί σε μερικές χώρες όπως τη Λευκορωσία και τη Ρωσία ενώ το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ώρα 19:30.

Στην εκδήλωση θα ενημερωθούμε για το πως μέσω της μοντέρνας τεχνολογίας μπορούμε να βοηθήσουμε στην διατήρηση του πιο πολύτιμου αγαθού, της υγείας, σε καλή κατάσταση. Θα μιλήσει σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος της εταιρείας Sergey Solovyev. Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος σε μία λαχειοφόρο καταπληκτική αγορά που θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μία Biomedis Trinity συσκευή.Ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα διεξαχθεί στο Αθηναίων Πολιτεία στην οδό Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου, Θησείο, 118 51.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30.698 0059799 ή να στείλετε ένα email στο biomedisteam@gmail.com με όλες τις απορίες σας.Για απευθείας αγορά από το site της εταιρείας πατήστε εδώ:
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια