Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ψαλμωδίες,ύμνοι και Ιnsight


Όσοι πηγαίνουν στην εκκλησία και γενικά σε χώρους που ακούγονται ύμνοι και ψαλμωδίες πιθανότατα θα έχουν παρατηρήσει κάποια αλλαγή στον εαυτό τους και στην υγεία τους.

Σύμφωνα με έρευνες ένα μεγάλο ποσοστό που ακούνε ύμνους έχουν καλύτερη ψυχολογική όπως και σωματική υγεία. Μέχρι πριν μερικά χρόνια αυτή η κατάσταση δεν μπορούσε να αναγνωριστεί και να κατανοηθεί με τη λογική των επιστημών που εξετάζουν την υγεία των ανθρώπων όπως και το πως δουλεύει. Αλλά πλέον με τη μεγάλη τεχνολογική ανάπτυξη έχουμε βρει ότι ο λόγος αυτού του φαινομένου είναι οι ίδιες οι ψαλμωδίες και οι ύμνοι που ακούνε αυτοί οι άνθρωποι.


Σύμφωνα με τους ερευνητές οι ύμνοι που ακούγονται στις εκκλησίες έχουν συγκεκριμένες συχνότητες που βοηθούν στην ανάπτυξη καλύτερης ψυχολογικής και σωματικής υγείας. Επιπλέον μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση ή αντιμετώπιση νοσημάτων και παθήσεων των ασθενών. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι άλλο από το φαινόμενο του insight όπου ήχοι με συγκεκριμένες συχνότητες επηρεάζουν την υγεία του ανθρώπου θετικά ενώ κάθε συχνότητα μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο άλλο μέρος του οργανισμού και σε κάποια άλλη πάθηση ή νόσημα.


Με κάποιο τρόπο οι άνθρωποι που δημιούργησαν τους ύμνους είτε γνώριζαν ή είχαν πρακτική εμπειρία του φαινομένου του Insight και δημιούργησαν τους ύμνους με τέτοιες συχνότητες ώστε να ηρεμούν και να θεραπεύουν όσους τους ακούν. Αυτό τότε μπορεί να έγινε χωρίς γνώσεις ιδιαίτερες αλλά πλέον οι γνώσεις των επιστημόνων και των ανθρώπων που ασχολούνται με τέτοιους ήχους είναι πολύ πιο πολλές.

Έτσι με τη τεχνολογία που έχουμε οι άνθρωποι καταφέραμε να απομονώσουμε και να διαχωρίσουμε τις συχνότητες των ύμνων που επηρεάζουν θετικά στον οργανισμό μας για να τις χρησιμοποιήσουμε οι ίδιοι. Έτσι ο Βιοσυντονισμός μέσω συσκευών συγκέντρωσε αυτές τις συχνότητες και τις έβαλε σε συσκευές Βιοσυντονισμού που μπορούν να στέλνουν στο σώμα του ασθενή τις συχνότητες και να τον βοηθάνε στην θεραπεία του οργανισμού του ή την καλύτερη προστασία και ανάπτυξή του.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως χρησιμοποιεί το Insight για τη θεραπεία ψυχικών 
και σωματικών νοσημάτων επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια