Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Διατροφή των γιορτών και υγεία

Κατά τη περίοδο των γιορτών όπως τα Χριστούγεννα οι περισσότεροι άνθρωποι τρώμε και πίνουμε πάνω από το συνηθισμένο. Οι τροφές που καταναλώνουμε εκείνη την περίοδο είναι κυρίως κρεατικά, γλυκά και τα ροφήματα είναι κάποιο είδος αλκοόλ που εξαρτάται από τις προτιμήσεις του καθενός. Με τη σκέψη ότι είναι μία γιορτή το χρόνο και δεν πειράζει πολλές φορές υπερβάλουμε λίγο μη γνωρίζοντας ή ακόμα και αγνοώντας τους κινδύνους για την υγεία μας αυτής της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης.


Οι περισσότεροι βλέπουν μόνο τα εξωτερικά αποτελέσματα μετά τις γιορτές που συνήθως έχουν πάρει κάποια κιλά και έχει χαλάσει η σιλουέτα τους. Το βάρος μπορεί να είναι ένας εμφανισιακός παράγοντας που μπορεί να μην μας αρέσει, αλλά θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει κυρίως τα αποτελέσματα στην υγεία μας.

Παρότι μεγάλος αριθμός των τροφών που καταναλώνουμε τα Χριστούγεννα, όπως η γαλοπούλα και το κοτόπουλο, είναι πολύ πιο υγιεινά από άλλα κρέατα, ή τα μελομακάρονα είναι από τα πιο υγιεινά γλυκά που υπάρχουν, η υπερβολική κατανάλωσή τους μαζί με άλλες τροφές μπορεί να προκαλέσουν διάφορες παθήσεις. Κατά τις γιορτές έχει παρατηρηθεί αύξηση εμφάνισης αυτών των παθήσεων σε διάφορες ηλικίες Αυτές οι παθήσεις συνήθως είναι:
  1. Καρδιακά προβλήματα γιατί όλες αυτές οι τροφές αυξάνουν τη χοληστερίνη του αίματος που έχει άμεση σχέση με τις παθήσεις της καρδιάς.
  2. Πόνοι στα κόκαλα και μυς. Λόγω των εορτών πολλοί αγνοούμε για αρκετές μέρες τις υγιεινές διατροφές και γενικά την ισορροπημένη διατροφή ενώ την ίδια στιγμή δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να ξεκουραστεί. Με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός δεν λαμβάνει όλες τις απαραίτητες ουσίες όπως το ασβέστιο και αρχίζει και εμφανίζει προβλήματα στα κόκαλα ή στους μυς.
  3. Εμφάνιση δυσλειτουργιών στο πεπτικό σύστημα. Επειδή συνήθως όλα αυτά τα φαγητά περιέχουν διάφορες σάλτσες που είτε είναι σπιτικές ή όχι περιέχουν μεγάλες ποσότητες συντηρητικών και ουσιών γεμάτες λιπίδια για να τις κάνουν πιο νόστιμες, το πεπτικό σύστημα αρχίζει και δυσλειτουργεί γιατί δεν παίρνει ότι ουσίες χρειάζεται ενώ αναγνωρίζει ουσίες που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να γίνουν επικίνδυνες και προσπαθεί να τις αποβάλει.
  4. Κάποιες προσωρινές ή σε κάποιες περιπτώσεις χρόνιες νοητικές και νευρικές διαταραχές. Αυτές οι διαταραχές συμβαίνουν λόγω ότι πίνουμε ροφήματα αμφιλεγόμενης ποιότητας και σε μεγάλες ποσότητες που περιέχουν αλκοόλ και άλλες χημικές ουσίες. Μερικά από αυτά τα στοιχεία όταν καταναλώνονται φτάνουν στο νευρικό σύστημα του οργανισμού μας και κατ’ επέκταση στον εγκέφαλο και μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα και παθήσεις.
Όμως φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να ζητήσει από κάποιον να μην γιορτάζει αλλά όμως μπορούμε να ακολουθήσουμε κάποιες μεθόδους για να μας βοηθήσουν στο να γιορτάσουμε και να κρατήσουμε τη μοναδική και πολύτιμη υγεία μας. Αυτοί οι μέθοδοι είναι:
  • Να κάνουμε μικρότερη κατανάλωση τροφών, γλυκών και να προσπαθούμε να πίνουμε μεγάλες ποσότητες νερού για τη καλύτερη διάσπαση των τροφών και λειτουργία του οργανισμού.
  • Αποφυγή τροφών από μη έμπιστες πηγές για τη λιγότερη κατανάλωση χημικών ουσιών.
  • Κατά τις γιορτές να δημιουργούμε πρόγραμμα διατροφής που να συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη τροφών εκτός από το κρέας όπως σαλάτες και χόρτα, ψάρια ή ζυμαρικά.
  • Να προσπαθούμε να γυμναζόμαστε καθημερινά για τη καλύτερη προστασία και ανάπτυξη του οργανισμού μας. Επιπλέον να μην βρίσκουμε την εύκολη λύση του αυτοκινήτου όταν η απόσταση είναι ασφαλής και μικρή.
  • Να εξασκούμε το μυαλό μας με κάποια σταυρόλεξα ή άλλα τύπου παιχνίδια που μας βάζει να πιέζουμε τον εαυτό μας να σκεφτεί. Έτσι ο εγκέφαλος θα αναπτύσσεται καλύτερα και θα μπορεί να αντιμετωπίσει πιο εύκολα κινδύνους και παθήσεις.

Βιοσυντονισμός και υγεία

Ο Βιοσυντονισμός έχει προγράμματα υγείας στα οποία στέλνονται στον οργανισμό ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ασθενειών και παθήσεων ενώ κάποια άλλα προγράμματα θεραπείας βοηθάνε στην ανάπτυξη του αμυντικού και του νοητικού συστήματος του οργανισμού.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να βοηθήσει για τη θεραπεία παθήσεων και 
προστασία του οργανισμού επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια