Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Παθήσεις των πνευμόνων και Χειμώνας

Ο Χειμώνας είναι μία εποχή με βροχές, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες καθημερινά. Λόγω αυτών των συνθηκών είναι και μία εποχή που εμφανίζονται τα περισσότερα περιστατικά πνευμονοπαθειών.

Μερικές από τις πνευμονοπάθειες προκαλούνται λόγω του καιρού ενώ κάποιες άλλες γιατί ο οργανισμός εξαντλείται λόγω της προσπάθειάς του να κρατήσει τη θερμοκρασία και τα άλλα μικρόβια που προσπαθούν να εισέλθουν στον οργανισμό μας και να του προκαλέσουν προβλήματα.Έτσι οι πνευμονοπάθειες κατά τη διάρκεια του Χειμώνα και ειδικά των ημερών των γιορτών έχουν κάποια αύξηση σχετικά με άλλα χρονικά διαστήματα. Οι παράγοντες που βοηθάνε σε αυτό είναι:
  1. Υγρασία. Η υγρασία που υπάρχει κατά την περίοδο του χειμώνα είναι πάρα πολύ και βοηθάει πολλούς παθογόνους μικροοργανισμούς στην ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό τους. Μερικοί από αυτοί εισέρχονται στο σώμα μας μέσω του αναπνευστικού συστήματος και προκαλούν πνευμονοπάθειες.
  2. Η εξουθένωση του οργανισμού, που συγκρατεί συνέχεια του θερμοκρασία του σώματος σταθερή, και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τους μικροοργανισμούς που εισέρχονται στο σώμα μας και προκαλούν κάποια δυσλειτουργία και πάθηση.
  3. Το Χειμώνα υπάρχουν πολλές γιορτές και συνήθως σε κάθε σπίτι συναντιόνται πολύ φίλοι και συγγενείς για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Κάτι τέτοιο βοηθάει στην μετάδοση κάποιων μικροβίων που αν δεν καταφέρει ο οργανισμός του κάθε ανθρώπου να τις αντιμετωπίσει άμεσα προκαλούν διάφορες παθήσεις όπως και πνευμονοπάθειες.
Όμως επειδή η ζωή δεν μπορεί να σταματήσει κατά την περίοδο του Χειμώνα οι άνθρωποι δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις καθημερινές μας συνήθειες αλλά μπορούμε να προστατευτούμε από την εμφάνιση πνευμονοπαθειών και να τις αντιμετωπίσουμε ακολουθώντας κάποιες μεθόδους. Οι μέθοδοι που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι:
  • Σωστή και ισορροπημένη διατροφή ενώ κατά τη περίοδο κρύου η κατανάλωση λίγο μεγαλύτερης ποσότητας τροφής δεν θα βλάψει αλλά θα βοηθήσει τον οργανισμό γιατί χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια.
  • Μείωση και εξάλειψη των κακών συνηθειών χρήσης χημικών ουσιών από το αναπνευστικό σύστημα, όπως είναι το κάπνισμα, που βλάπτουν ιδιαίτερα τους πνεύμονες και προκαλούν πολλές παθήσεις τους.
  • Γυμναστική για την ανάπτυξη καλύτερης προστασίας του οργανισμού όπως και καλύτερης λειτουργίας του.
  • Αποφυγή μερών με πολύ υγρασία και δεν επιτρέπουμε ποτέ το σώμα μας για πολύ ώρα με νερό.
  • Άνοιγμα του σπιτιού κατά τις πρωινές ώρες αφού έχει μειωθεί η υγρασία της νύχτας γιατί το κρύο, παρότι πολλοί φοβούνται ότι προκαλεί πολλές αρρώστιες, εμποδίζει την ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό πολλών μικροοργανισμών που είναι υπεύθυνα για τις παθήσεις των πνευμόνων.
  • Κατά την έξοδο σε χώρους με πολλοί κόσμο προσπαθούμε να έχουμε όσο λιγότερο κοντινές επαφές με άτομα που είναι ή ήταν άρρωστα και προτιμάμε χώρους που έχουν κάποιο τρόπο αναπλήρωσης του αέρα.
  • Μόλις εμφανιστεί κάποια πάθηση να προσπαθήσουμε να ξεκουραζόμαστε όσο γίνεται περισσότερο για να επιτρέψουμε στον οργανισμό μας να αντιμετωπίσει τη πάθηση πιο αποτελεσματικά και γρήγορα.

Βιοσυντονισμός και πνευμονοπάθειες

Τα προγράμματα θεραπείας που χρησιμοποιούνται από τις συσκευές Βιοσυντονισμού μπορούν να στείλουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα από υγιή κύτταρα και να βοηθήσουν έτσι τον οργανισμό να επαναφέρει κάποια ασθενεί κύτταρα ή να τα αντιμετωπίσει. Επιπλέον μέσω των προγραμμάτων θεραπείας οι λειτουργίες του οργανισμού είναι πιο αποτελεσματικές και το αμυντικό σύστημα θωρακίζεται και αναπτύσσεται βοηθώντας στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πνευμονοπαθειών.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των 
πνευμονοπαθειών επικοινωνήστε μαζί μαςστο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια