Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Βιοσυντονισμός και Insight


Το φαινόμενο του Insight υπάρχει πολλά χρόνια. Μερικοί ήχοι έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό κάποιες θετικές επιδράσεις που μέσω της τεχνολογίας που έχουμε στην εποχή μας ανακαλύψαμε ότι δεν είναι τυχαίες. Ανάλογα τις συχνότητες αυτών των ήχων ο οργανισμός μας αντιδράει διαφορετικά και μπορεί να βοηθηθεί στην αντιμετώπιση κάποιων ψυχολογικών και σωματικών παθήσεων.

Αυτή η επιστημονική ανακάλυψη με αποδείξεις έδωσε πολλές νέες ευκαιρίες στις εναλλακτικές ιατρικές για να κάνουν χρήση των συχνοτήτων που χρησιμοποιούν μερικοί ήχοι για την αποτελεσματική θεραπεία του οργανισμού. Παρότι υπήρχαν μερικοί πολιτισμοί ή σύνολα ανθρώπων που είχαν αισθανθεί τη θετική επίδραση του Insight και τη χρησιμοποιούσαν από παλιά ποτέ δεν μπορούσε να γίνει εύκολη και στοχευμένη θεραπεία μέσω της χρήσης του.
Ένα παράδειγμα χρήσης του φαινομένου του Insight είναι οι ύμνοι και οι ψαλμωδίες που ακούγονται στην εκκλησία κατά τις λειτουργίες. Με κάποιο τρόπο οι ύμνοι και οι ψαλμωδίες δημιουργήθηκαν με τέτοιες συχνότητες που μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ψυχολογικών και σωματικών παθήσεων.

Έτσι η εναλλακτική επιστήμη του Βιοσυντονισμού αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το  Insight για την αποτελεσματική, ασφαλής και φυσιολογική θεραπεία κάποιων παθήσεων. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία πηγή όπου μπορούσαν να πάρουν τις σωστές συχνότητες και να ερευνήσουν τι θετική επίδραση έχει η κάθε μία. Οι πιο εύκολα αναγνωρίσιμοι και κοντινοί, ως το περιβάλλον του ανθρώπου, ήχοι που χρησιμοποιούν το φαινόμενο του Insight ήταν οι ύμνοι και οι ψαλμωδίες των εκκλησιών.

Έτσι ο Βιοσυντονισμός πήρες τους ύμνους και ψαλμωδίες των εκκλησιών, τις ερεύνησε και τις κατηγοριοποίησε ανάλογα σε ποια πάθηση βοηθάνε στην αντιμετώπισή της. Στη συνέχεια πήρε τις συχνότητες από αυτούς τους ήχους και τις συμπεριέλαβε στις συσκευές Βιοσυντονισμού ως ένα ακόμα πρόγραμμα θεραπείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και είναι ανώδυνο, αποτελεσματικό και φυσιολογικό για τον οργανισμό μας.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως χρησιμοποιεί το Insight για τη θεραπεία ψυχικών 
και σωματικών νοσημάτων επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια