Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τι είναι οι αλλεργίες;


Αλλεργία είναι μία παθολογική κατάσταση στην οποία το αμυντικό σύστημα του οργανισμού αντιδρά υπερβολικά σε μία άκακη περιβαλλοντική ουσία.

Η περιβαλλοντική ουσία, που την αποκαλούμε αλλεργιογόνο, μπορεί να βρίσκεται στον αέρα, στο έδαφος, σε κάποιο οργανισμό είτε να αναπτύσσεται ή να συνυπάρχει ή να βρίσκεται στο νερό και στη τροφή. Μπορεί να είναι οτιδήποτε αν και μερικές ουσίες έχουν πιο πιθανές πιθανότητες να προκαλέσουν ή να είναι ο λόγος μίας αλλεργίας.

Η γενική αναγνώριση της αλλεργίας έχει τρία στάδια. Αυτά τα στάδια είναι:
  1. Η πρώτη επαφή με το αλλεργιογόνο και η μη εμφάνιση της αλλεργίας ακόμα.
  2. Από τη δεύτερη επαφή με την αλλεργιογόνα ουσία και μετά ο οργανισμός εφόσον δεν μπορεί να αμυνθεί αρχίζει και αντιδρά σε αυτή με διάφορους τρόπους που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα εμφανίζονταν.
  3. Τα συμπτώματα της αλλεργίας εμφανίζονται μετά από μερικά λεπτά από την επαφή του σώματος ή του οργανισμού με το αλλεργιογόνο.

Πιο συγκεκριμένα για την ανάπτυξη της αλλεργίας ο οργανισμός πρέπει πρώτα να περάσει από τη διαδικασία της ευαισθητοποίησης, δηλαδή όταν έρθει σε επαφή με το αντιγόνο αντί να το αγνοήσει να ζητήσει από τον οργανισμό να δημιουργηθούν αντιγόνα για την αντιμετώπιση της ξένης ουσίας. Έτσι από τη δεύτερη φορά της επαφής, που ο οργανισμός έχει καταφέρει να δημιουργήσει μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα τα αντιγόνα, η αλλεργία εμφανίζεται και ο οργανισμός προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αλλεργιογόνα ουσία. Φυσικά μερικές φορές οι άνθρωποι περνάμε το στάδιο της ευαισθητοποίησης με πολλά αλλεργιογόνα αλλά αυτό δεν προκαλεί εμφάνιση αλλεργίας. Ο λόγος είναι γιατί ο οργανισμός έχει δημιουργήσει αντισώματα τα οποία αντιμετωπίζουν αμέσως τα αλλεργιογόνα χωρίς να χρειάζεται η εμφάνιση κάποιων συμπτωμάτων.

Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας του έχει τη δυνατότητα αν όχι να εξαλείψει εντελώς, τουλάχιστον να μειώσει κατά πολύ τα συμπτώματα μίας αλλεργίας εφόσον είναι γνωστή. Ο τρόπος που ακολουθεί είναι η μετάδοση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων τα οποία απευαισθητοποιούν τον ασθενή επαναφέροντας τα κύτταρα του και το αμυντικό του σύστημα στην φυσιολογική τους κατάσταση όταν δεν είχε κάποια αλλεργία.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση ή μείωση των 
συμπτωμάτων των αλλεργιών επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια