Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τι είναι καρδιοπάθειες και η αναγνώριση τους


Οι καρδιοπάθειες είναι η γενική ορολογία των παθήσεων της καρδιάς. Πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο σχετίζεται με τη καρδιά. Οι καρδιοπάθειες είναι πολλές και μπορεί να εξαρτάται η μία με την άλλη αλλά τα συμπτώματα τους είναι πιο συγκεκριμένα και μπορεί να αναγνωριστούν εύκολα από ασθενή ή και κάποιο ειδικό αν και μερικά έχουν κοινά στοιχεία με κάποιες παθήσεις άλλων οργάνων.

Οι καρδιοπάθειες επειδή προκαλούν κάποιο πρόβλημα στη πηγή ζωής του σώματος, τη καρδιά λόγω της μεταφοράς οξυγόνου στο αίμα, πολλές φορές προκαλεί το θάνατο στους ασθενείς. Με τη νέα τεχνολογία και μέτρα πρόληψης τα ποσοστά θανάτων λόγω κάποιας καρδιοπάθειας έχουν μειωθεί αλλά παρόλα αυτά οι θάνατοι δεν έχουν σταματήσει και τα ποσοστά τους είναι αρκετά υψηλά. Έτσι οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας και να παρατηρούμε για τα συμπτώματα των καρδιακών ασθενειών καθημερινά ενώ να ζητάμε την γνώμη ειδικών όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι.

Όμως πολλοί άνθρωποι αγνοούν τα συμπτώματα των καρδιοπαθειών ενώ κάποιοι άλλοι δεν τα γνωρίζουν. Τα συμπτώματα που μπορεί να έχει κάποιος με καρδιοπάθεια μπορεί να είναι ένα ή πολλά από τα παρακάτω:
  • Εμφάνιση θωρακικού πόνου σε κάποια χρονικά διαστήματα. Ο θωρακικός πόνος συνήθως προκαλείται γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της καρδιάς ή με κάποιο τρόπο πιέζεται η καρδιά. Η εμφάνιση αυτού του πόνου μπορεί να είναι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ανεξαρτήτως ψυχολογικής κατάστασης. Άμα εμφανιστεί πόνος στο θώρακα μία φορά μπορεί και να είναι κάτι άλλο, όπως νευρική σύσπαση,  αλλά όταν ο θωρακικός πόνος το νιώθει ο ασθενής να έρχεται εσωτερικά, με διάρκεια και ανά μικρά σχετικά χρονικά διαστήματα καλύτερα να κοιτάξει μήπως έχει κάποια καρδιοπάθεια.
  • Η δύσπνοια είναι ένα κοινό σύμπτωμα το οποίο το αποδίδουμε στα πνευμόνια ή σε κάποια δύσκολη ψυχολογική αναταραχή και ένταση αλλά μπορεί να αποτελεί ένα λόγο ότι το σώμα μας δεν μπορεί να οξυγονωθεί σωστά γιατί η μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα μέσω της καρδιάς δεν γίνεται σωστά.
  • Αρρυθμία των καρδιακών χτύπων. Σε άτομα με μικρή ηλικία η μετάπτωση των καρδιακών παλμών θεωρείτε κάτι συνήθης και φυσιολογικό αλλά οι ταχυκαρδίες ή βραδυκαρδίες των ενηλίκων είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να εξετάσει άμα έχει κάποια πάθηση της καρδιάς.
  • Η απώλεια της συνείδησης είναι ένα πολύ εμφανές και ανησυχητικό σύμπτωμα των καρδιοπαθειών γιατί εκείνη τη στιγμή ο εγκέφαλος δεν λαμβάνει αρκετό αίμα και κατ’ επέκταση οξυγόνο. Για αυτό το λόγο καλό είναι να μην αγνοείται ποτέ και να θεωρείται ότι είναι η κούραση γιατί είναι επικίνδυνο.
  • Άμα αφήσουμε μία καρδιοπάθεια να εξελιχθεί τότε εμφανίζεται το πιο θανατηφόρο σύμπτωμα των καρδιοπαθειών που είναι η καρδιακή ανακοπή. Η καρδιακή ανακοπή θεωρείται σύμπτωμα γιατί άμα γίνει έγκαιρη καρδιοαναπνευστική ανάνηψη ή είναι σύντομη η καρδιακή ανακοπή τότε ο ασθενής μπορεί να ζήσει αν και χρειάζεται κάποια θεραπεία άμεσα.
  • Λόγω ότι η ζωή πλέον των περισσότερων ανθρώπων είναι πολυάσχολη η σωματική κούραση είναι κάτι συνηθισμένο αλλά άμα κάποιος νιώθει κόπωση πολύ γρήγορα και εύκολα τότε καλό είναι να εξεταστεί μήπως έχει καρδιακή ασθένεια.
  • Εμφάνιση οιδήματος σε διάφορα σημεία του σώματος, αν και συνήθως είναι στα πόδια, είναι ένας από τους λόγους στους οποίους πρέπει να ανησυχήσει ένας άνθρωπος μήπως έχει κάποια καρδιοπάθεια. Οίδημα είναι η εσωκυτταρική ή εξωκυτταρική υψηλή συγκέντρωση νερού σε κάποιο σημείο του σώματος.
  • Η κυάνωση, δηλαδή η εμφάνιση κυανού χρώματος, στο δέρμα, στα χείλη και στη γλώσσα μπορεί να είναι ένας από τα συμπτώματα μίας καρδιοπάθειας σε εξέλιξη γιατί συμβαίνει λόγω μικρής ποσότητας οξυγόνου στο αίμα.

Οι παθήσεις της καρδιάς είναι πολλές και ιδιαίτερα επικίνδυνες για αυτό πάντα πρέπει να προσέχουμε για την εμφάνιση αυτών. Με τα διαγνωστικά μηχανήματα του Βιοσυντονισμού μπορεί να γίνεται έλεγχος του σώματος μας ανώδυνα και πολύ γρήγορα. Με αυτό τρόποι μπορεί να αναγνωριστεί κάποια καρδιοπάθεια πριν αρχίσει την εμφάνιση των συμπτωμάτων της ή να γίνει επικίνδυνη. Επιπλέον μετά τη διάγνωση τα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη των παραγόντων που προκαλούν τις καρδιοπάθειες στον ασθενή.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των 
παθήσεων της καρδιάς επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια