Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καφές. Τι προκαλεί και πως μπορεί να βοηθήσει ο Βιοσυντονισμός


Ο καφές από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε και επεξεργάστηκε είναι ένα δημοφιλές προϊόν. Οι περισσότεροι άνθρωποι καθημερινά πίνουν από ένα φλιτζάνι ή ποτήρι καφέ κάθε μέρα.  Κάποιοι το πίνουν για να ξυπνήσουν, άλλοι για να τους δώσει ενέργεια και να τονωθούν ενώ κάποιοι το πίνουν γιατί δεν θέλουν να κοιμηθούν πριν τελειώσουν κάποια εργασία που έχουν.

Είναι αλήθεια ότι ο καφές και συγκεκριμένα η ουσία καφεΐνη του καφέ δίνει μεγάλη ενέργεια στο οργανισμό με αποτέλεσμα οι περισσότεροι άνθρωποι να μένουν ξύπνιοι και πιο δραστήριοι αφότου πιούνε ένα καφέ. Βέβαια αυτό εξαρτάται το καφέ που θα πιούνε όπως και τον οργανισμό τους γιατί το κάθε είδος καφέ έχει διαφορετική ποσότητα καφεΐνης και ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Όμως ο καφές στην πραγματικότητα προκαλεί και πολλά προβλήματα στον οργανισμό.
Κάποια από αυτά τα προβλήματα που προκαλεί η καφεΐνη είναι:
  • Προκαλεί αϋπνίες με αποτέλεσμα ο ανθρώπινος οργανισμός να μην ξεκουράζεται αρκετά.
  • Προκαλεί ανεξέλεγκτες διάρροιες.
  • Μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους ειδικά όταν αρχίσουμε να σταματάμε να πίνουμε ή ακόμα και να αποκτήσουμε ψυχολογικά συμπτώματα κατάθλιψης.
  • Ανεβάζει τη πίεση όπως και τους καρδιακούς παλμούς κουράζοντας το οργανισμό.
  • Εμποδίζει το οξυγόνο προς τον εγκέφαλο.
  • Καταστρέφει σιγά σιγά το συκώτι.
  • Μας κάνει να είμαστε μοναχικοί και υπερευαίσθητοι  ψυχολογικά σαν άνθρωποι.

Ο καφές είναι ένα προϊόν το οποίο γίνεται εθισμός αλλά μπορεί να αντιμετωπισθεί. Για να βοηθηθούμε και να επαναφέρουμε τον οργανισμός μας στην υγιή του κατάσταση ο Βιοσυντονισμός έχει προγράμματα θεραπείας και αποτοξίνωσης όπως και τα προγράμματα ψυχικής υποστήριξης. Μέσω αυτών των προγραμμάτων όχι μόνο θα αποτοξινωθούμε από το καφέ αλλά θα αποκτήσουμε την ψυχική και σωματική υγεία που είχαμε.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως
μπορεί να σας βοηθήσει στην αποτοξίνωση του καφέ και την θεραπεία 
των προβλημάτων που δημιουργεί επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια