Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ποιες είναι οι αιτίες και τα συμπτώματα για τις αϋπνίες


Οι αϋπνίες είναι πιο συχνές στους ανθρώπους με ηλικίες 25 και πάνω και γίνονται αισθητά τα προβλήματα που προκαλεί κατά τη διάρκεια της μέρας περισσότερο παρά της νύχτας. Πολλοί άνθρωποι που έχουν αϋπνίες κατά τη διάρκεια της ημέρας νιώθουν να μην έχουν καθόλου ενέργεια και συνεχώς να είναι κουρασμένοι και να μην μπορούν να αποδώσουν στην όποια δραστηριότητα κάνουν.
Οι άνθρωποι που έχουν αϋπνίες συνήθως έχουν και κάποια συμπτώματα που προκαλούνται από αυτές. Αυτά είναι:
 1. Πολύ πρωινό ξύπνημα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο όπως μία δουλειά.
 2. Πονοκέφαλο.
 3. Ανησυχίες κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 4. Διακοπές του ύπνου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 5. Κούραση και υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 6. Ψυχολογικές μεταπτώσεις και καταθλιπτικές διαθέσεις.


Οι αϋπνίες όμως τις περισσότερες φορές δεν προκαλούνται από μόνες τους αλλά έχουν κάποια άλλα αίτια για την εμφάνισή τους τα οποία είναι:
 • Άγχος. Έχει παρατηρηθεί ότι το άγχος προκαλεί δραστηριότητα στον εγκέφαλο προκαλώντας τις αϋπνίες.
 • Αλλαγές στο περιβάλλον που ζεις ή εργάζεσαι μπορεί να επηρεάσει σε τέτοια βαθμό τον οργανισμό σου που να εμφανιστεί το πρόβλημα των αϋπνιών.
 • Κάποια άλλη ασθένεια η οποία σου προκαλεί πόνο ανά τακτά χρονικά διαστήματα και διαταράσσει την ηρεμία του οργανισμού μπορεί να προκαλέσει χρόνιο πρόβλημα αϋπνιών ακόμα και αφότου οι πόνοι μειωθούν ή σταματήσουν εντελώς.
 • Μεγάλη κατανάλωση φαγητού μπορεί να προκαλέσει αϋπνίες ενώ η κατανάλωση ουσιών με διεγερτική δράση όπως το αλκοόλ συνήθως είναι ένας από τους παράγοντες που προκαλούν αϋπνίες.
 • Χορήγηση βαριών φαρμάκων ή χρήση φαρμάκων λανθασμένα και χωρίς χορήγηση από κάποιον ειδικό μπορεί να προκαλέσει και αϋπνίες εκτός από άλλα προβλήματα υγείας.
 • Κατάθλιψη. Η κατάθλιψη συνήθως είναι μία ψυχολογική νόσος που συνδέεται με τον ύπνο. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ασθενής κοιμάται πολλές ώρες και χωρίς πρόγραμμα αλλά πολλοί καταθλιπτική αντίθετα κοιμούνται ελάχιστες ώρες χωρίς να φτάνουν τις φυσιολογικές ώρες ξεκούρασης που χρειάζεται ο οργανισμός.Η χρόνιες αϋπνίες είναι ένα σοβαρό ψυχολογικό και ενεργειακό πρόβλημα το οποίο επηρεάζει τη ζωή μας ολόκληρη γιατί μπορεί να έχει επιπτώσεις σε άλλες λειτουργίες όπως είναι το αναπνευστικό μας σύστημα. Ο Βιοσυντονισμός έχει προγράμματα θεραπείας για κάθε παράγοντα των αϋπνιών το οποίο μπορεί να αναγνωρισθεί με την εξέταση του ασθενή. Ανάλογα αν είναι ψυχολογικός, σωματικός ή ενεργειακός υπάρχει διαφορετικό πρόγραμμα θεραπείας το οποίο μπορεί να αναδομήσει οργανικά τον οργανισμό και να επαναφέρει κύτταρα σε υγιή μορφή και να στέλνουν σήματα υγιή τα οποία θα αλλάξει τη διάθεση του οργανισμού. 

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αϋπνιών επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια