Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Προσφορά 10% έκπτωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την τρέχουσα προσφορά της εταιρίας Biomedis. Από τις 15 έως και τις 31 Αυγούστου με την κάθε παραγγελία για οποιοδήποτε προϊόν η εταιρία προσφέρει έκπτωση 10%, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενη σας αγορά μέχρι και 3 Σεπτεμβρίου 2017. Η έκπτωση αυτή θα δοθεί με τη μορφή πρόμο-κωδικού.


Τον πρόμο-κωδικό αυτό μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε δική σας παραγγελία ή να χρησιμοποιηθεί σε παραγγελία κάποιου άλλου. Ο κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά και δεν μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο προϊόν που είναι ήδη σε προσφορά. Κατά την αγορά θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό σε ειδικό σημείο στο καλάθι αγορών.


Μπορείτε να αναζητήσετε τον κωδικό σας μέσα από το προφίλ σας επιλέγοντας "Μενού" και στη συνέχεια Οι "Πρόμο-κωδικοί" μου. Στο ίδιο μενού μπορείτε να δείτε όλους τους κωδικούς σας και τους ενεργούς και αυτούς που έχουν λήξει.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την τρέχουσα προσφορά της Biomedis, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 698 00 59799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Αν επιθυμείτε να δείτε τις συσκευές Biomedis και να παραγγείλετε κάποια από τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.biomedisproducts.com

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια