Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Γιατί να επιλέξω τον θηλασμό;Ο θηλασμός ισχυροποιεί τη σχέση μητέρας - μωρού κι ενδυναμώνει αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους. Πέρα, όμως, από το συναισθηματικό επίπεδο, ο θηλασμός έχει πολλά οφέλη για την υγεία τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού και τελικά αποδεικνύεται μία πολύ πρακτική λύση. Τι ακριβώς εννοούμε; Διαβάστε το άρθρο μας και θα καταλάβετε γιατί είναι τόσο μεγάλη η σημασία του θηλασμού.

Ο θηλασμός παρέχει:


  • Θρεπτικές ουσίες 
Το μητρικό γάλα περιέχει την τέλεια ποσότητα όλων των θρεπτικών ουσιών (π.χ. πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, λιπαρά, βιταμίνες και διάφορα μέταλλα). Είναι, λοιπόν, κατανοητό πως είναι επαρκές για την σωστή ανάπτυξη του μωρού! Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η σύσταση του γάλακτος μεταβάλλεται όσο μεταβάλλονται οι ανάγκες του μωρού σας.

  • Προστασία οργανισμού του μωρού

Το γάλα που παράγεται από τη μητέρα περιέχει αντισώματα που είναι πολύτιμα για την πρόληψη διάφορων ασθενειών.Επίσης, είναι πολύ εύκολο στην πέψη.
  • Καλύτερες επιδόσεις για τα παιδιά
Ισχυρές ενδείξεις δείχνουν ότι παιδιά που θήλασαν έχουν καλύτερες επιδόσεις σε τεστ εξυπνάδας καθώς και καλύτερες επιδόσεις σε ακαδημαϊκό επίπεδο.
  • Ασφαλές, φρέσκο, πρακτικό γεύμα για το μωρό
Το μητρικό γάλα είναι πάντα ασφαλές και φρέσκο. Είναι, επίσης, πολύ πρακτικό αφού δεν χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία να κουβαλάτε και να αποστειρώνετε τα σκεύη που χρησιμοποιείτε.
  • Οφέλη για τις μητέρες
Έρευνες υποδεικνύουν ότι ο θηλασμός μπορεί να προστατεύσει τις μητέρες από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.
  • Είναι οικονομικός και φιλικός για το περιβάλλον
Γλιτώνετε χρήματα ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον από περιττές συσκευασίες!


Ο Βιοσυντονισμός και η εταιρεία Biomedis είναι δίπλα στις μαμάδες που θηλάζουν τα μωρά τους. Τα complex και τα προγράμματά μας μπορούν να τις βοηθήσουν να ισχυροποιήσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να έχουν περισσότερη ενέργεια.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!Biomedis GrTeam

Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799
ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια