Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Διατροφή!

Στη στήλη της Διατροφής σήμερα θα ασχοληθούμε με το ζήτημα
 '' Διατροφή και Σκλήρυνση κατά Πλάκας ''.

Πόσοι από εσάς έχετε αναρωτηθεί αν η διατροφή παίζει ρόλο στην εμφάνιση της ασθένειας; 

Μήπως, έχετε αναρωτηθεί, αν μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με την κατάλληλη διατροφή;


Οι απαντήσεις που ψάχνετε βρίσκονται εδώ!

Σύμφωνα με μία μελέτη που διενεργήθηκε στη Νορβηγία αποδείχτηκε ότι στις αγροτικές περιοχές, όπου παραδοσιακά καταναλώνονται περισσότερα κρέατα, ζωικά λίπη και γαλακτοκομικά προϊόντα απ' ότι ψάρια και θαλασσινά, η συχνότητα εμφάνισης της ασθένειας ήταν μεγαλύτερη.

Το συμπέρασμα αυτό οδήγησε και σε άλλες μελέτες και σε πειράματα σε ζώα που επιβεβαίωναν τις αρχικές υποψίες:

Πράγματι, τα κορεσμένα - ζωικά λίπη  συνδέονται:
 • με την εκμυελίνωση
 • με τον κίνδυνο εμφάνισης ΣκΠ 
 • με διαταραχές στη σύνθεση της μυελίνης
 • με δημιουργία περιαγγειακών πλακών
 • με αυξημένες πιθανότητες ιογενών λοιμώξεων

Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα η βιταμίνη D (η βιταμίνη του ήλιου) είναι πολύ σημαντική για την πρόληψη της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας. 

Σύμφωνα με έρευνες του πανεπιστημίου HARVARD αποδείχτηκε ότι η χορήγηση της βιταμίνης D μείωνε τις πιθανότητες εμφάνισης της ΣκΠ κατά 40%. Πέρα από τη βιταμίνη D, οι βιταμίνες B6 και B12 παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποφυγή της εμφάνισης της ασθένειας.

Θα θέλατε, μήπως, έναν κατάλογο με τροφές που συντελούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας;

ΤΡΟΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣκΠ!
 • ψάρια - θαλασσινά (δηλαδή τροφές πλούσιες σε ω3)
 • δημητριακά
 • φρούτα - λαχανικά 
 • πράσινο τσάι 
 • κόκκινο κρασί
 • τροφές πλούσιες σε ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και στο σύμπλεγμα των βιταμινών B.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ;
 • λιπαρά τρόφιμα
 • κόκκινο κρέας
 • αλκοόλ
 • κάπνισμα

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η σωστή διατροφή η οποία δεν χαρακτηρίζεται από υπερβολές είναι πολύ σημαντική για την υγεία όλων. 
Με τη σωστή διατροφή μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αποφευχθεί η ασθένεια ή σε άλλες να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής όσων πάσχουν από Πολλαπλή Σκλήρυνση ή και ακόμα να καθυστερήσει η εξέλιξη της.


Και μην ξεχνάτε πως ο βιοσυντονισμός ήρθε για να ταράξει τα ύδατα στον τομέα της Ιατρικής και της Υγείας. Η μέθοδός του έχει εγγυημένα αποτελέσματα σε πολλές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και η Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Περιστατικά που έχουν ιαθεί πλήρως είναι η απόδειξη όσων υποστηρίζουμε. Σε καμία περίπτωση, εξάλλου, δεν θα θέταμε σε κίνδυνο την υγεία και τη σωματική σας ακεραιότητα.Η θεραπεία με τη βοήθεια του βιοσυντονισμού γίνεται χάρη στις συχνότητες που εκπέμπονται. Οι συσκευές μας ( AndroidBiofon-Ρολόι multifrequencyBiomedis M New ) προγραμματίζονται με τα κατάλληλα complex, τα οποία στοχεύουν μόνο κατά της ασθένειας, χωρίς να επηρεάζουν κανένα άλλο όργανο και καμία άλλη λειτουργία του οργανισμού. 

Επιγραμματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μέσα από τη θεραπεία με τον βιοσυντονισμό ενεργοποιείται και πάλι το κομμάτι του οργανισμού το οποίο έχει πάψει να λειτουργεί σωστά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Άλλωστε, κάθε ασθενής είναι μοναδικός και θα πρέπει να συνυπολογιστούν όλα τα δεδομένα προκειμένου να σας πούμε με ακρίβεια ποια προγράμματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και για πόσο χρονικό διάστημα.

 Όπως καταλαβαίνετε, δεν παίζουμε με την Υγεία σας! Ό,τι κάνουμε το κάνουμε με πλήρη επίγνωση της βαρύτητας των πράξεών μας. Ασχολούμαστε με κάθε περίπτωση ξεχωριστά και μας ενδιαφέρουν μόνο τα θετικά αποτελέσματα και η ίαση των ασθενειών που σας ταλαιπωρούν!

Biomedis GrTeam


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: biomedisteam@gmail.comΚαλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο +30 698 0059 799 !

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια