Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Προστατίτιδα: τι είναι και από τι προκαλείται;

Ανατομία ουροποιητικού συστήματος του άνδρα.

Μία από τις πλέον διαδεδομένες ασθένειες του προστάτη είναι η προστατίτιδα. Σκοπός του άρθρου μας είναι να ενημερώσουμε όλους εσάς σχετικά με το θέμα  «προστατίτιδα» , να παρέχουμε συμβουλές για την διατήρηση του προστάτη στην ιδανική κατάσταση και τέλος να προτείνουμε θεραπείες και λύσεις για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς.


            Το θέμα του προστάτη γίνεται αντικείμενο συζήτησης καθημερινά στις διάφορες παρέες που βρισκόμαστε. Πολλοί, βέβαια, έχουν κάνει συνώνυμο το όνομα του αδένα με την ασθένεια. Ακούμε πολλές φορές την έκφραση «έχει προστάτη» προκειμένου να περιγραφεί μία πάθηση του αδένα, ωστόσο, οι ασθένειες, του προστάτη είναι πολύ συγκεκριμένες και έχουν δικά τους ονόματα. 
Μία από τις βασικές ασθένειες, λοιπόν, είναι η Προστατίτιδα , η οποία ουσιαστικά έχει πολλές πτυχές και χτυπά με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό πως όλες οι πληροφορίες τις οποίες ανεβάζουμε στο site αυτό είναι πλήρως διασταυρωμένες και τις έχουμε αντλήσει από έγκυρους επιστημονικά ιστότοπους καθώς και μέσα από συζητήσεις με γιατρούς ειδικούς στο θέμα αυτό.


Προστατίτιδα
            Οι διάφορες προστατίτιδες δυστυχώς αποτελούν μία από τις συχνότερες σε εμφάνιση ασθένειες του προστάτη. Η ομάδα μας έχει λάβει μία σειρά μηνυμάτων σχετικά με το θέμα και έχουμε παρατηρήσει πως άντρες όλων των ηλικιών αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Εξάλλου για αυτόν τον λόγο ο προστάτης μπήκε σε προτεραιότητα σε σχέση με άλλες ασθένειες. Η προστατίτιδα χτυπά πολύ συχνά και τα αίτια που την προκαλούν είναι ποικίλα. Έρευνες μας καταδεικνύουν πως 1 στους 2 άντρες θα υποφέρει από τη νόσο έστω μία φορά κατά τη διάρκεια της ζωής του. Το φαινόμενο βέβαια μπορεί να είναι μεμονωμένο και να μην κάνει ξανά την εμφάνισή του.

            Σαν προστατίτιδα ορίζεται οποιαδήποτε φλεγμονή του προστάτη , καθώς και οποιαδήποτε λοίμωξη από μικρόβια. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως, προφανώς, η προστατίτιδα δεν είναι ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, θα πρέπει, όμως, η σεξουαλική επαφή να σταματά την περίοδο που το φαινόμενο της φλεγμονής εμφανίζεται. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον προστάτη ελλοχεύει στην πρωκτική επαφή όταν αυτή γίνεται χωρίς προφυλάξεις , αφού ο πρωκτός αποτελεί την πλέον βακτηριδιακή περιοχή. Ειδικά σε μία κοινωνία, η οποία δεν έχει την αντίστοιχη παιδεία στο θέμα της «ασφαλούς» σεξουαλικής επαφής, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Προστάτης
            Η προστατίτιδα, όπως και κάθε άλλη ασθένεια, έχει συμπτώματα και επιδράσεις στον οργανισμό μας. Κάποια από τα σημάδια της πάθησης μπορεί να είναι:
  • στυτικές δυσλειτουργίες
  • πρόωρη εκσπερμάτωση
  • διαρκής επιθυμία για ούρηση
  • πόνος κατά τη διάρκεια της ούρησης
  • δυσκολίες στην αποβολή των ούρων
  • πόνος στα κόκκαλα και στους μυς. 
Η εμφάνιση κάποιου από τα παραπάνω πρέπει να οδηγήσει στην άμεση εξέταση. Ο Βιοσυντονισμός έχει τη δυνατότητα να βρίσκει την ακριβή αιτία του προβλήματος και να την καταπολεμά εξαλείφοντας έτσι το πρόβλημα μία για πάντα. Δυστυχώς, η κλασσική Ιατρική σε αυτό το θέμα δύσκολα παρέχει μόνιμη λύση και το πρόβλημα επανεμφανίζεται διαρκώς. 

            Η Biomedis μέσα από τις συσκευές παρέχει θεραπεία η οποία είναι εξαιρετικά στοχευμένη , άμεση και, το σημαντικότερο, μόνιμη. Η 3 σε 1 συσκευή Android προσφέρει αποτοξίνωση και θεραπεία ταυτόχρονα. Έτσι καθαρίζετε και τον οργανισμό σας και απαλλάσσεστε από το πρόβλημα. 
Η ομάδα της Biomedis θα συνεχίσει να σας ενημερώνει καθώς η ενότητα ''προστάτης'' είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για πάρα πολύ κόσμο. Για οποιαδήποτε απορία, η Biomedis GrTeam είναι πάντα κοντά σας!

Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια