Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Προστάτης: λειτουργία και κίνδυνοι

Προστάτης και Βιοσυντονισμός

Ο αντρικός προστάτης , οι παθήσεις του και οι λύσεις τις οποίες ο Βιοσυντονισμός παρέχει μέσα από τις επαναστατικές συσκευές της Biomedis θα είναι το σημερινό θέμα του blog μας. 
Το θέμα είναι αρκετά μεγάλο και ένα μόνο άρθρο δεν είναι αρκετό για να το αναλύσουμε. Στα θέματα τα οποία χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες η ομάδα μας θα αφιερώνει και περισσότερα άρθρα, προσπαθώντας να τα χωρίσει σε υποκατηγορίες. Για τον λόγο αυτό, η εβδομάδα αυτή που διανύουμε θα είναι αφιερωμένη στις παθήσεις του προστάτη.
Η Biomedis, λοιπόν, μαζί με τις συσκευές και τις συχνότητες τους είναι κάτι παραπάνω από σύμμαχος αυτού του ζωτικού οργάνου των αντρών.

            Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την λειτουργία του προστάτη, να δούμε τελικά από τι ακριβώς κινδυνεύει και φυσικά τι πρέπει να προσέξουμε ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία μας. Θα δούμε, επίσης, κάποια από τα προβλήματα και την αντιμετώπισή τους μέσα από τον Βιοσυντονισμό. Θα εκπλαγείτε όταν διαβάσετε για τις λύσεις οι οποίες υπάρχουν σε θέματα τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσαμε «άλυτα».

Ακριβής θέση Προστάτη

           Ο προστάτης για αρχή είναι ένα ζωτικό όργανο, ουσιαστικά ένας αδένας, τον οποίο διαθέτουν μόνο τα αρσενικά θηλαστικά. Βρίσκεται στο αναπαραγωγικό κομμάτι του αντρικού οργανισμού κοντά στην ουρήθρα, στην ουροδόχο κύστη, ακριβώς μπροστά από το ορθό του άντρα. Μπορούμε να τον παρομοιάσουμε με ένα καρύδι ή κάστανο και το βάρος του κατά μέσο όρο δεν ξεπερνά τα 15 γραμμάρια.

Η λειτουργία αυτού του αδένα εστιάζεται στην αποβολή του σπέρματος από τους όρχεις. Τη διαδικασία αποβολής του σπέρματος αναλαμβάνουν οι μύες που διαθέτει ο προστάτης. Πέρα από αυτό, ο προστάτης παράγει το γαλακτώδες υγρό το οποίο χρειάζεται στην όλη διαδικασία της εκσπερμάτωσης. Ο προστάτης, βέβαια, αποτελεί ακόμα ένα μυστήριο ως προς τον ακριβή τρόπο λειτουργίας του για την επιστημονική κοινότητα. Πέρα των παραπάνω ο αδένας αυτός παρέχει προστασία στο ουροποιητικό σύστημα, αφού δεν επιτρέπει σε εξωγενείς παράγοντες, όπως μικρόβια ή βακτήρια , να το προσβάλουν. Εικάζουμε πως από αυτή του την λειτουργία πήρε και το όνομα του.


Προστάτης και σεξουαλική ζωή
            Ο προστάτης και η σεξουαλική ζωή για έναν άντρα είναι δύο έννοιες συνώνυμες. Οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το όργανο αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στις επιδόσεις κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Διαταραχές όπως η υπογονιμότητα αλλά και η στυτική δυσλειτουργία οφείλονται πολλές φορές στην κακή λειτουργία του προστάτη. Πρόκειται για ένα ζωτικό όργανο και, όπως για κάθε όργανο, πρέπει να διασφαλίζεται η 100% σωστή λειτουργία του. Οι κίνδυνοι οι οποίοι ελλοχεύουν για τον προστάτη είναι και μεγάλοι και πολλοί. Γενικά, το συγκεκριμένο όργανο χρήζει τεράστιας προσοχής και φροντίδας.Η Biomedis διαθέτει προγράμματα και συχνότητες τα οποία λύνουν σχεδόν όλο το φάσμα ασθενειών του προστάτη. Η συσκευή Android ειδικότερα μπορεί να εγγυηθεί τη θεραπεία των ασθενειών αυτών και παράλληλα να κάνει και αποτοξίνωση του οργανισμού. Οι τοξίνες αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι στην υγεία του οργανισμού μας και η απομάκρυνσή τους εμφανίζει νέα δεδομένα στο κομμάτι της υγείας του ασθενούς βοηθώντας στην καλύτερη διάγνωση και στην πιο στοχευμένη θεραπεία. Φανταστείτε τις τοξίνες σαν ένα πάπλωμα το οποίο σκεπάζει το κρεβάτι σας. Μόνο η απομάκρυνση του μπορεί να αποκαλύψει τι ακριβώς βρίσκεται από κάτω. 

Το complex του ''Προστάτη'' θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμο!

''Προστάτης''

1- Προστατίτιδα 1
2- Προστατίτιδα 2
...
8- Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη
9- Υπερτροφία προστάτη
10- Υπερτροφία προστάτη
11- Ουροδόχος κύστη και προστάτης


Biomedis GrTeamΓια περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:

e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια