Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καλοήθης υπερπλασία προστάτη: Η λύση είναι εδώ!

Αντιμετωπίστε την καλοήθη υπερπλασία με Biomedis

Ο προστάτης αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό όργανο για τον αντρικό πληθυσμό. Πέρα από τους εξωγενείς παράγοντες που τον επηρεάζουν, ο προστάτης παρουσιάζει και προβλήματα τα οποία μπορούν να οφείλονται είτε στην κατασκευή του οργάνου είτε στην λανθασμένη ανάπτυξή του.


            Το σημερινό «θέμα» έχει επίσημη ιατρική ονομασία, ονομάζεται ''καλοήθης υπερπλασία του προστάτη'' και αποτελεί την πιο συνηθισμένη ασθένεια η οποία ταλαιπωρεί τους άντρες. Η ηλικία και η επικινδυνότητα εμφάνισης της νόσου αποτελούν ανάλογα ποσά , αφού όσο μεγαλώνει ένας άντρας η πιθανότητα εμφάνισης της νόσου αυξάνεται. Η πιθανότητα αυτή αγγίζει το μηδέν σε ηλικίες έως 40 χρόνια , αυξάνεται στο 50% όταν πλησιάζουμε τα 50 και εκτοξεύεται στο 90% μετά τα 70. Η ταχύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος είναι το κλειδί σε αυτές τις περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια της νόσου το μέγεθος του προστάτη αυξάνεται πέρα του κανονικού. Η διόγκωση του οργάνου επηρεάζει την ανατομία όλης της περιοχής. Όταν αυξάνεται το μέγεθος του προστάτη, «πιέζεται» η ουρήθρα και κατά συνέπεια δημιουργούνται προβλήματα. Η διαδικασία τόσο της ούρησης αλλά και της εκσπερμάτισης επηρεάζονται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.


Πώς, όμως, θα καταλάβουμε ότι το πρόβλημα εμφανίζεται;

Όπως κάθε ασθένεια και η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη παρουσιάζει κάποια συμπτώματα τα οποία προειδοποιούν και πρέπει να ληφθούν υπόψη. Τα συμπτώματα αυτά συνήθως επηρεάζουν αρχικά την ούρηση. Ο ασθενής δυσκολεύεται να απομακρύνει τα ούρα του και πολλές φορές η απομάκρυνση δεν μπορεί να είναι συνεχόμενη. Γενικά η διαδικασία ούρησης γίνεται με μεγάλη δυσκολία η οποία, προφανώς, αυξάνεται όσο το πρόβλημα προχωρά. Ο ασθενής διαρκώς έχει επιθυμία για ούρηση την οποία όμως δεν μπορεί να ικανοποιήσει. Γενικά ο άντρας χάνει τον έλεγχο αυτής της διαδικασίας. Το επόμενο σημείο το οποίο χτυπά η νόσος αφορά την σεξουαλική επαφή. Η στυτική λειτουργία, η ποιότητα του οργασμού κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αλλά και η διαδικασία της εκσπερμάτισης παρουσιάζουν διαταραχές επηρεάζοντας τον ασθενή τόσο παθολογικά όσο και ψυχολογικά.

Η άμεση αντιμετώπιση της νόσου είναι το κλειδί για την γρήγορη θεραπεία της. Η θεραπεία μέσα από τον Βιοσυντονισμό και την εταιρία Biomedis είναι δεδομένη και αγγίζει το 100%. Πριν την θεραπεία, όμως, η σωστή διάγνωση είναι απαραίτητη. Ο Βιοσυντονισμός αναλαμβάνει και την διαδικασία αυτή με το ποσοστό επιτυχημένης διάγνωσης το οποίο αγγίζει το 98%. Αφού η διάγνωση τελειώσει οι συσκευές της εταιρείας Biomedis αναλαμβάνουν την θεραπεία. 

Το πρόβλημα έχει λύση , κανένας δεν πρέπει να ζει με αυτόν τον εφιάλτη. Αξίζουμε το καλύτερο.


Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια