Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο σκοπός του site μας!


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για το χρόνο που αφιερώνετε για να διαβάσετε το άρθρο μας. 
Η ομάδα της σελίδας αυτής έχει σαν μοναδικό σκοπό την παρουσίαση και ενημέρωσή σας σχετικά με την επαναστατική μέθοδο του βιοσυντονισμού. Θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητες της μεθόδου όσο τις ανακαλύπτετε. 

        Πέρα της παρουσίασης της εταιρείας Biomedis , το site μας θα αναλάβει την ενημέρωσή σας σχετικά με διάφορα θέματα υγείας, στα οποία θα δώσουμε και λύση μέσα από την μέθοδο του βιοσυντονισμού.

        Πριν, όμως, σας παρουσιαστούμε αξίζει να δούμε τι ακριβώς είναι ο βιοσυντονισμός και πού ακριβώς στοχεύει.

         Πρόκειται για μία μέθοδο η οποία έχει τις ρίζες της στα τέλη του 19ου αιώνα. Από εκείνη την εποχή άρχισε να ερευνάται τι επιπτώσεις μπορεί να έχει σε έναν ζωντανό οργανισμό η έκθεσή του σε κύματα διάφορων συχνοτήτων.


Με την έλευση του 20ου αιώνα όλο και περισσότεροι επιστήμονες ασχολήθηκαν με την μέθοδο αυτή. Ανακάλυψαν ότι κάθε κύτταρο των ζωτικών οργανισμών παράγει συχνότητες. Το σύνολο των κυττάρων του οργανισμού δημιουργεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Η συχνότητα που παράγει ένα υγιές όργανο είναι συγκεκριμένη και κάθε φορά που η λειτουργία του δεν είναι σωστή , δηλαδή κάθε φορά που εμείς νοσούμε , η συχνότητα αυτή μεταβάλλεται. Κάθε ιός και κάθε βακτήριο διαθέτει μία συχνότητα-ταυτότητα η οποία είναι καταγεγραμμένη. Η ύπαρξη της συχνότητας σημαίνει και την ύπαρξη του ιού ή του βακτηρίου. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού λοιπόν , χρησιμοποιεί την συχνότητα αυτή πρώτα για να πετύχει την διάγνωση και έπειτα την θεραπεία , η οποία επιτυγχάνεται εκθέτοντας τον οργανισμό μας σε μία ίδια  συχνότητα μεγαλύτερης έντασης. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού βασίζεται στην λογική του «ου βλάψεις» και δεν μπορεί να δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

           


Ο R.Rife είναι ένας ακόμα επιστήμονας ο οποίος ασχολήθηκε με την μέθοδο και κατάφερε πολλά πράγματα, όμως δεν του επέτρεψαν να κάνει τον βιοσυντονισμό γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη μάλλον γιατί η δουλειά του ήταν αντίθετη σε πολλά και μεγάλα συμφέροντα. Μην γελιόμαστε, όλοι γνωρίζουμε ότι η υγεία έχει γίνει βορά στα νύχια κερδοσκόπων οι οποίοι εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο.

            Η εταιρεία Biomedis βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο βιοσυντονισμός είναι η Ιατρική του μέλλοντος και μας δίνεται η ευκαιρία να γίνουμε κομμάτι του μέσα από τον ρώσικο οίκο Biomedis. Τα άρθρα τα οποία θα διαβάζετε κατά καιρούς στο blog μας θα διευρύνουν τόσο τις γνώσεις σας όσο και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα στον τομέα της υγεία σας. 
Biomedis,  λοιπόν, για διάγνωση, πρόληψη αλλά και θεραπεία. 

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του βιοσυντονισμού και της Biomedis!!


Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο