Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τσικνοπέμπτη χωρίς τύψεις!Βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη εβδομάδα των Αποκριών, γνωστή ως Κρεατινή. Στο μέσο της Κρεατινής εβδομάδας, την Τσικνοπέμπτη, που αποτελεί και το μέσο του Τριωδίου ξεκινούν ουσιαστικά οι εκδηλώσεις της Αποκριάς οι οποίες κορυφώνονται με τα κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα.
Την Τσικνοπέμπτη, λοιπόν, ενόψει της επερχόμενης Σαρακοστής  ο κόσμος  παραδοσιακά καταναλώνει μεγάλη ποσότητα κρέατος.

Οι ψησταριές στις γειτονιές παίρνουν φωτιά και σιγοψήνουν κρέατα όλων των ειδών. Οι παρέες ανέμελες κάνουν πλάκα γύρω από τη φωτιά και τρώνε όλοι μαζί. Είναι δηλαδή σαν να λέμε ότι η ημέρα αυτή ενδείκνυται  για κραιπάλη χωρίς προηγούμενο... Όμως καθετί καλό στη ζωή έχει και το τίμημά του...  Ποιο είναι το τίμημα των κρεατικών καταχρήσεων που γίνονται την Τσικνοπέμπτη;  Μα φυσικά η αυξημένη χοληστερίνη!Η υψηλή χοληστερίνη είναι η συνθήκη, κατά την οποία το αίμα έχει περισσότερη χοληστερόλη από το φυσιολογικό. Συνήθως, δεν υπάρχουν συμπτώματα, που να «μαρτυρούν» τους υψηλούς δείκτες, αλλά όσοι έχουν υψηλή χοληστερίνη, αυξάνουν τον κίνδυνο να νοσήσουν από στεφανιαία (καρδιολογικά) νοσήματα.
Τι συμβαίνει όταν κάποιος πάσχει από στεφανιαία νοσήματα; Στο εσωτερικό των στεφανιαίων – καρδιακών αρτηριών δημιουργείται μία πλάκα, η οποία φτιάχνεται από χοληστερόλη, λίπος, ασβέστιο και άλλες ουσίες, που περιέχονται στο αίμα. Όταν εντοπίζεται αυτή η πλάκα στις αρτηρίες ενός ανθρώπου τότε λέμε ότι πάσχει από αθηροσκλήρωση.

Δηλαδή, όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν πρέπει να φάμε κρέατα την Τσικνοπέμπτη;

Φυσικά και όχι. Εννοείται, βέβαια, ότι οι υπερβολές δεν προτείνονται σε καμία περίπτωση, όμως δεν χρειάζεται να έχετε τύψεις για μία παρασπονδία στο τόσο.

Άλλωστε, σε ότι αφορά ζητήματα υγείας έχετε σύμμαχό σας τον βιοσυντονισμό! Ο βιοσυντονισμός και σε αυτή την περίπτωση έχει τη λύση. Σας προτείνουμε δηλαδή συγκεκριμένα complex ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα την ημέρα εκείνη και να ευχαριστηθείτε μαζί με τους δικούς σας τις μικρές χαρές της ζωής.

Προτείνουμε, λοιπόν, έναν συνδυασμό προγραμμάτων: 
Αρχικά, το complex της Αποτοξίνωσης σίγουρα θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.
Μετά την Αποτοξίνωση που διαρκεί 50 λεπτά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το complex Ρύθμισης Πέψης , το οποίο περιέχει 12 προγράμματα –μεταξύ των οποίων Ρύθμιση Γαστρεντερικού Συστήματος, Άμυνα του Εντέρου, Διαταραχές Πέψης κτλ.- και διαρκεί ακριβώς μία ώρα. 
Τέλος, επίσης προληπτικά, θα  μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το complex της Καρδιολογίας. Το συγκεκριμένο complex περιέχει πολλά προγράμματα θεραπευτικά αλλά και προληπτικά.

Καρδιολογία: 
1- ανεύρυσμα 
2- αρρυθμία 
3- αρτηριοσκλήρωση 
4- αθηροσκλήρωση 
...
18- καρδιά κυκλοφορία του αίματος 
19-στηθάγχη 
20- τόνωση των αρτηριών
21- χοληστερίνη-3.

Ο βιοσυντονισμός είναι κοντά σας καθημερινά για να δίνει λύσεις σε όλες σας τις ανησυχίες! Καλή Τσικνοπέμπτη!! Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας 

ή επικοινωνήστε μαζί μας:

e-mail: biomedisteam@gmail.com

τηλ.:+30 698 0059 799.


Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας Biomedis μας εδώ

και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια