Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τι είναι το ανοσοποιητικό σύστημα;

Το ανοσοποιητικό σας αποτελεί την ασπίδα του οργανισμού ενάντια στις ασθένειες.
     Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα σύστημα άμυνας του οργανισμού των έμβιων όντων, ενάντια σε καθετί που μπορεί να διαταράξει τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Η σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού και είναι πολύ σημαντική για τη μακροζωία.
     Το ανοσοποιητικό μας μπορούμε να το παρομοιάσουμε με την ''ιδιωτική αστυνομία'' του οργανισμού μας. Ελέγχει, δηλαδή, ποιος μπαίνει στον οργανισμό μας, το ποιόν του εισβολέα (αν, δηλαδή, είναι παθογόνος) και στη συνέχεια, αν τον κρίνει επικίνδυνο, προχωρά στη σύλληψη και την απομάκρυνσή του. 
Το ανοσοποιητικό μας σε ρόλο αστυνομικού!
''Αυτό το κύτταρο δεν είναι εντάξει! Πρέπει να το καταστρέψω γρήγορα, πριν απελευθερώσει ένα μάτσο νέους ιούς!''

     Όπως καταλαβαίνουμε, αν θέλουμε η ''ιδιωτική μας αστυνομία'' να μας προστατεύει πρέπει κι εμείς να φροντίζουμε για αυτήν. Μπορούμε να την ''καλοπιάνουμε'', για παράδειγμα, με σωστή διατροφή και άσκηση. Αρωγό μας σε αυτή την προσπάθεια έχουμε και την ιατρική μέθοδο του Βιοσυντονισμού! Η ρώσικη εταιρεία Biomedis ενδιαφέρεται για την καλή κατάσταση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και το ενισχύει με τα ειδικά προγράμματα ενδυνάμωσης, βασισμένα στη μέθοδο του βιοσυντονισμού. Όλες οι συσκευές της Biomedis διαθέτουν κατάλληλα προγράμματα τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προληπτικά προκειμένου να μην αφήσουμε τον οργανισμό μας εκτεθειμένο στα ''κακοποιά στοιχεία'', δηλαδή στους παθογόνους μικροοργανισμούς!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.
Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια