Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο Βιοσυντονισμός δεν δουλεύει μόνο εφόσον νοσήσουμε. Πως θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε τον οργανισμό μας νέο και δυνατό για περισσότερο χρόνο;Αποβολή τοξινών με την βοήθεια της Biomedis

Η Βιοσυντονιστική θεραπεία δεν βοηθά μόνο στην καταπολέμηση ασθενειών , μπορεί να βελτιώσει την γενική υγεία και να αυξήσει έτσι το προσδόκιμο της ζωής. Σας δίνει την ευκαιρία να καθαρίσετε το σώμα σας από κάθε απειλή.


       
  

        Επιστήμονες υποστηρίζουν πως εάν καταφέρναμε να διατηρήσουμε την κατάσταση του σώματός μας ίδια με αυτή την οποία έχουμε στην ηλικία των 11 ετών , θα μπορούσαμε να ζήσουμε ακόμα και 40.000 χρόνια. Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν είναι εφικτό , το να αυξήσουμε όμως το προσδόκιμο ζωής στα 100-150 χρόνια είναι κάτι το οποίο θα μπορούσε να γίνει κάτω από προϋποθέσεις. Παρόλα αυτά ο μέσος όρος της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου είναι μόνο 75 χρόνια. Για αυτό ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό στις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα μας. Οι τοξίνες μπορούν να είναι εξωγενείς και να εισέρχονται στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα , τα φάρμακα , το μολυσμένο νερό. Μπορούν επίσης να είναι και ενδογενείς και να παράγονται από το σώμα. Ο οργανισμός μας χάνει την ικανότητα αποβολής των τοξινών λόγω του τρόπου ζωής , το άγχος , την άστατη διατροφή. Η συσσώρευση των τοξινών είτε αυτές είναι ενδογενείς είτε εξωγενής μόνο άσχημα αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει. Ουσιαστικά δηλητηριάζουν τα όργανα και βοηθούν την ανάπτυξη των ασθενειών. Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει στην εκκαθάριση από τις τοξίνες. Η αποτοξίνωση γίνεται μέσα από ειδικά προγράμματα.

            Τα όργανα με την παρουσία των τοξινών αναγκάζονται να λειτουργούν σαν να είμαστε άρρωστοι με σκοπό να επιβαρύνονται. Ο οργανισμός βρίσκεται διαρκώς σε συναγερμό κάτι το οποίο τον εξασθενεί. Το ανοσοποιητικό αδυνατίζει. Η αποβολή των τοξίνων βοηθά στην ξεκούραση του οργανισμού μας. Τα όργανα επαναφέρονται στην σωστή λειτουργία τους , ο μεταβολισμός λειτουργεί και πάλι κανονικά , το ανοσοποιητικό ενδυναμώνεται και το σώμα καθαρίζει.

            Τα σημάδια για να κατανοήσετε πως έχετε πρόβλημα τοξινών είναι η κόπωση , οι πονοκέφαλοι , η κακή διάθεση , αϋπνία ή υπνηλία , κακή κατάσταση μαλλιών , νυχιών ή και του δέρματος.

            Ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης είναι ιδιαίτερα εύκολο για μία συσκευή της Biomedis. Την προγραμματίζεται και απλά την τοποθετείτε στην τσέπη σας. Ο οργανισμός μας αξίζει την καλύτερη αντιμετώπιση. Πρέπει να τον προσέχουμε ώστε να μας το ανταποδώσει.

Καλέστε μας στο 698 0059 799 ή στείλτε μας στο BiomedisTeam@gmail.com

Μπορείτε να μπείτε και να δείτε και να παραγγείλετε όλα τα προιόντα
της εταιρείας Biomedis εδώ....Biomedis RU
Biomedis Gr Team
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια