Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Μυρμηγκιές: Μια αντιαισθητική δερματική ασθένεια. Υπάρχει θεραπεία;

Μυρμηγκιές και Βιοσυντονισμός


Οι ασθένειες του δέρματος που ταλαιπωρούν τους ανθρώπους είναι πάρα πολλές. Οι περισσότερες οφείλονται στην προσβολή του ανθρώπινου οργανισμού είτε από κάποιον ιό, είτε από κάποιο βακτήριο ή από έναν συνδυασμό των παραπάνω κατηγοριών.


    Μια από τις δερματικές ασθένειες που καταστρέφουν την υγιή όψη της επιδερμίδας είναι οι λεγόμενες μυρμηγκιές. Τις μυρμηγκιές μπορεί να τις έχετε ακούσει επίσης ως γαρδαβίτσες ή μαντραβίτσες. Τι ακριβώς όμως είναι η μυρμηγκιά και τι την προκαλεί; Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπισθεί άμεσα;

    Οι μυρμηγκιές αποτελούν καλοήθης βλάβες της επιδερμίδας, οι οποίες όμως μπορούν να γίνουν αρκετά επώδυνες. Αναπτύσσονται λοιπόν αντιαισθητικές διογκώσεις πάνω στο δέρμα ή στους βλεννογόνους. Η συνηθισμένη αιτία εμφάνισης αυτών των βλαβών προέρχεται από τον ιό HPV, τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων. Πρόκειται για έναν ιό που βασίζεται στο DNA  και δημιουργεί βλάβες και μολύνσεις στο δέρμα και στις βλεννογόνες μεμβράνες των ανθρώπων και ορισμένων ζώων.
    Η ομάδα των ιών HPV είναι τεράστια και γι' αυτό τη χωρίζουμε σε δύο βασικές κατηγορίες, τις λοιμώξεις του δέρματος των χεριών και των ποδιών που ονομάζουμε μυρμηγκιές και τις λοιμώξεις στα γεννητικά όργανα ή στον πρωκτό που αποκαλούμε κονδυλώματα. Τα κονδυλώματα αποτελούν αφροδίσιο νόσημα και θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο μας. Οι δύο αυτές ασθένειες προκαλούνται από διαφορετικούς τύπους του ιού HPV.

    Η μολυσματικότητα των Μυρμηγκιών παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 19ου αιώνα. Το 1907 έγινε η πρώτη ανακάλυψη ότι πρόκειται για ιό που προκαλεί τις δερματικές αυτές αλλοιώσεις. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περίπου 100 διαφορετικά στελέχη του ιού HPV, που είναι υπεύθυνα για πολλές παθήσεις του ανθρώπινου οργανισμού.

    Η νόσος δυστυχώς είναι μεταδοτική και συνήθως μεταδίδεται με στενή σωματική επαφή, αλλά μπορεί να μεταδοθεί και με κοινή χρήση αντικειμένων όπως πετσέτες, κάλτσες ή υποδήματα. Επίσης, οι πισίνες και τα κοινόχρηστα μπάνια αποτελούν επικίνδυνες εστίες για τη μετάδοση του ιού.

    Υπολογίζεται πως το 20% περίπου των ανθρώπων πάσχουν από μυρμηγκιές. Οι μυρμηγκιές χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες: κοινές, ομαλές και πελματιαίες μυρμηγκιές. Κάθε κατηγορία οφείλεται και σε έναν διαφορετικό τύπο του ιού HPV.

    Ο βαθύτερος πυρήνας του προβλήματος πολλές φορές μπορεί να βρίσκεται σε άλλους παράγοντες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εμφάνιση της μόλυνσης. Επομένως, χρειάζεται να καταπολεμήσουμε την αιτία που παράγει τις μυρμηγκιές, όσο βαθιά και αν βρίσκεται. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν λειτουργεί ο βιοσυντονισμός. Εντοπίζει αρχικά την αιτία του προβλήματος και έπειτα χτυπά στη ρίζα του, ώστε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη δυσλειτουργία του οργανισμού και δεν περιορίζεται μόνο στην προσωρινή καταπολέμηση των συμπτωμάτων του.

    Ο βιοσυντονισμός μπορεί να καταστρέψει τον ιό και έτσι να εξαφανίσει τα συμπτώματα του. Οι συσκευές της Biomedis είναι άκρως αποτελεσματικές και αξιόπιστες. Μπορούν να χτυπήσουν το πρόβλημα στη ρίζα του, αρκεί να προηγηθεί η ακριβής διάγνωση του, ώστε να εφαρμοσθεί η κατάλληλη ηλεκτρομαγνητική θεραπεία.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στο 6980 059799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να σας δώσουμε τη λύση στο πρόβλημα υγείας σας!

Biomedis Team GR

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια