Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Μοναδικές προσφορές για τους φίλους του biomedis-technology.grΑποκλειστική Προσφορά Αυγούστου από το biomedis-technology.gr

Η ομάδα του Biomedis-technology.gr κατάφερε να εξασφαλίσει για όλους τους φανατικούς επισκέπτες του δύο εκπληκτικές προσφορές , η οποία σας επιτρέπει να συνδυάσετε την αγορά της
αγαπημένης σας συσκευής με στιγμές διακοπών και χαλάρωσης.


Η 1η προσφορά...

Η συγκεκριμένη προσφορά θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου ενώ τα συγκεκριμένα δώρα θα εξαργυρωθούν από τον Σεπτέμβρη μέχρι και το τέλος του χρόνου.
Χωρίζεται σε δύο τμήματα ανάλογα με την συσκευή...

            Η ομάδα της Biomedis πέρα του ενημερωτικού κομματιού έχει σαν επιπλέον σκοπό την εξασφάλιση καλύτερων προσφορών για εσάς. Σήμερα είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε προσφορές , οι οποίες αφορούν δύο από τις πλέον αγαπημένες συσκευές της εταιρίας Biomedis. Οι παρακάτω προσφορές αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αγορές μέσα από το παρόν site.
Για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας στο 6980 059799 αναφέροντας το ενδιαφέρον σας και το συνεργάτη με τον οποίο ήρθατε σε επαφή για τις συγκεκριμένες προσφορές.

Συσκευή Biomedis Android
            Το πρώτο τμήμα αφορά την συσκευή Biomedis Android. Με κάθε παραγγελία λοιπόν μίας τέτοιας συσκευής , μέχρι την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 μέσω της ομάδα μας , σας προσφέρουμε δώρο διαμονή 3 ημερών/ 2 διανυκτερεύσεις σε δωμάτιο για δύο άτομα με πρωινό στο ξενοδοχείο 3 αστέρων Astros Beach στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας. Η ημερομηνία επιλογής διαμονής είναι από 01/09 έως 31/12 του 2014 και γίνεται κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας των καταλυμάτων. 
Συσκευή Biomedis M

         
             Το δεύτερο τμήμα αφορά την συσκευή Biomedis M. Με κάθε παραγγελία λοιπόν μίας τέτοιας συσκευής , μέχρι την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 μέσω της ομάδα μας , σας προσφέρουμε δώρο διαμονή 2 ημερών/ 1 διανυκτέρευση σε δωμάτιο για δύο άτομα με πρωινό στο ξενοδοχείο 3 αστέρων Astros Beach στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας. Η ημερομηνία επιλογής διαμονής είναι από 01/09 έως 31/12 του 2014 και γίνεται κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας των καταλυμάτων. 
Η 2η πρόσφορα...

Εδώ τα πράγματα είναι πιό απλά... όποιος ενδιαφέρεται για τη συσκευή Biomedis MINI και θέλει να την αγοράσει μέχρι τις 20/08/2014... τότε η τιμή αυτής -20% από την αρχική...

Συσκευή Biomedis Mini
            Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν αποκλειστικά για τους αναγνώστες της σελίδας Biomedis-technology.gr και ολοκληρώνεται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ομάδα μας. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν , τώρα είναι η ευκαιρία να γίνετε μέλος της ομάδας μας.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια