Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6


Οι τροφικές δηλητηριάσεις είναι πολύ συνηθισμένες το καλοκαίρι αφού εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών είναι πιο εύκολο να αλλοιωθούν τα τρόφιμα, αλλά και να πολλαπλασιαστούν ταχύτατα τα βακτήρια!

Γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την αγορά αλλά και την διατήρηση των τροφίμων έτσι ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.

Ακολουθούμε τα παρακάτω Tips και φροντίζουμε για την υγεία τη δικιά μας αλλά και της οικογένειάς μας!
  • Αποφεύγουμε την επαφή του ωμού κρέατος με άλλα τρόφιμα ή επιφάνειες που θα χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια παρασκευής του φαγητού μας.
  • Χρησιμοποιούμε διαφορετικά εργαλεία και συσκευές (μαχαίρια, επιφάνειες κοπής) για τα ωμά κρέατα και τα ψημένα τρόφιμα.
  • Δεν τοποθετούμε το μαγειρεμένο φαγητό στο πιάτο που είχαμε χρησιμοποιήσει για το ωμό κρέας.
  • Πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας μετά την επαφή με ωμό κρέας.
  • Καταναλώνουμε το φαγητό όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
    Σε διαφορετική περίπτωση το αποθηκεύουμε στο ψυγείο, αφού κρυώσει, εντός δυο ωρών από το ψήσιμο του.
    Η αλλοίωση του φαγητού ξεκινάει 4 ώρες μετά το μαγείρεμά του, εφόσον παρέμεινε εκτός ψυγειου.
  • Ελέγχουμε το χρώμα, την οσμή και τη γεύση των τροφίμων.
  • Ελέγχουμε την ημερομηνία λήξης και τις συνθήκες διατήρησης του φαγητού.
  • Δεν αγοράζουμε και δεν αφήνουμε τρόφιμα εκτεθειμένα στον ήλιο ή στα έντομα.
  • Τρώμε μόνο καλομαγειρεμένο φαγητό και καλοπλυμένα φρούτα και λαχανικά.
  • Δεν τρώμε μισομαγειρεμένο κρέας ή ωμά αυγά.
Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Τροφική δηλητηρίαση: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!
Biomedis GrTeam

Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799

ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment