Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Βιοσυντονισμός: τι είναι και πώς λειτουργεί;


Τι είναι ο βιοσυντονισμός;

Ο βιοσυντονισμός είναι μία εναλλακτική μέθοδος Ιατρικής που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες σε ολόκληρο τον κόσμο και τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει ιδιαίτερη άνθιση στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πώς λειτουργεί ο βιοσυντονισμός; 


Η φιλοσοφία του βιοσυντονισμού στηρίζεται στο φαινόμενο του συντονισμού σε ζώντες οργανισμούς.


Για να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας του βιοσυντονισμού σκεφτείτε το παράδειγμα με το γυάλινο ποτήρι που σπάει όταν τραγουδάει μία σοπράνο.  Γιατί συμβαίνει αυτό; Το γυαλί όπως και οι φωνητικές χορδές της σοπράνο δονούνται. Άλλωστε καθετί στο σύμπαν δονείται, από το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό, όπως για παράδειγμα τα άστρα ή τα κύτταρα του σώματός μας.

Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό με τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο οργανισμός μας έχει τον δικό του παλμό και τις δικές του συχνότητες οι οποίες μάλιστα παρουσιάζουν διαφορές όταν είμαστε υγιείς και όταν είμαστε άρρωστοι.

Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός ο τρόπος λειτουργίας του βιοσυντονισμού σκεφτείτε την περίπτωση που έχετε προσβληθεί από κάποιο παράσιτο. Το παράσιτο αυτό διαθέτει το κέλυφός του το οποίο εκπέμπει σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Ο βιοσυντονισμός αρχικά με τις διαγνωστικές συσκευές του εντοπίζει τις συχνότητες αυτές. Κάθε παράσιτο εκπέμπει τις δικές του μοναδικές συχνότητες και συνεπώς είναι αρκετά εύκολο για τις διαγνωστικές συσκευές του βιοσυντονισμού να εντοπίσουν με ακρίβεια τα αίτια μιας ασθένειας που μας ταλαιπωρεί.

Στη συνέχεια οι θεραπευτικές συσκευές του βιοσυντονισμού αναλαμβάνουν δράση. Ο θεραπευτής - γιατρός επιλέγει την κατάλληλη θεραπεία με τα απαραίτητα complex και προγράμματα.

Ο βιοσυντονισμός ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος εγγυάται την ίαση μέσα σε λίγες μέρες ή σε μερικούς μήνες.
Εμπιστευθείτε τον βιοσυντονισμό για να δείτε άμεση και μόνιμη λύση σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν μήνες ή και χρόνια. Για τον βιοσυντονισμό τίποτα δεν είναι άλυτο και τίποτα δεν είναι ανίατο.

Οι συσκευές βιοσυντονισμού της Biomedis διαθέτουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Σας προσφέρουν την ικανότητα να αποκτήσετε τις δυνατότητες που θα σας παρείχαν οι 3 συσκευές άλλης εταιρείας σε 1 και μάλιστα σε πολύ οικονομική τιμή.

Και αν δεν σας πείσαμε με όλα αυτά ...
...Δείτε τώρα κιόλας στην ιστοσελίδα μας μαρτυρίες ασθενών που χάρη στον βιοσυντονισμό απαλλάχθηκαν από προβλήματα που για την κλασσική Ιατρική αποτελούσαν μυστήριο!


Biomedis GrTeam


Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799


ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια