Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Όροι Χρήσης / www.Biomedis-Technology.gr

Οι όροι χρήσης αφορούν όλους τους  επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας, οι οποίοι  μπορούν να πληροφορούνται και να ενημερώνονται για προσωπική χρήση, από τα σχετικά άρθρα και κείμενα της παρούσας ιστοσελίδας.

Πνευματικά δικαιώματα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή διασκευή του περιεχομένου όλων των κειμένων της ηλεκτρονικής σελίδας www. biomedis-technology.gr με οποιοδήποτε τρόπο, μηχανικό ή ηλεκτρονικό ή φωτοτυπικό ή άλλο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του δημιουργού της σελίδας διότι η σελίδα αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του www.biomedis-technology.gr και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Πηγές 

Τα άρθρα προέρχονται από σχετικές έρευνες  στον τομέα του βιοσυντονισμού και της βιοενέργειας, τα οποία προέρχονται από διάφορες πηγές όπως δημοσιευμένα σε περιοδικά επιστημονικά άρθρα, σχετικές βιβλιογραφίες επιστημόνων,  άρθρα που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες και σχετικές διαλέξεις- σεμινάρια ειδικών για το βιοσυντονισμό.

Δημοσιευμένα άρθρα

Τα αναρτηθέντα άρθρα δεν αποτελούν ιατρική διάγνωση, αλλά παρέχουν προτάσεις για τη βελτίωση της υγείας και ευεξίας του ανθρώπινου  οργανισμού και ο δημιουργός αυτών δεν φέρει καμία ευθύνη για την περίπτωση της εσφαλμένης ερμηνείας από τον επισκέπτη/αναγνώστη.
Παρακαλούμε για θέματα υγείας να συμβουλεύεστε τον θεράποντα ιατρό σας.

αλλιώς καλέστε μας στο +30.6980059799 ή στείλτε μας email στο BiomedisTeam@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια