Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Το νέο Marketing Plan της BIOMEDIS - VIDEOΗ εταιρία Biomedis πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς , κάνει την διαφορά και στον τρόπο προώθησης των προϊόντων της.

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την δύναμη που προσφέρει πλέον το Internet , έχει αποφασίσει να στήσει όλο το σχέδιο προώθησής της πάνω σε αυτό. Χρησιμοποιώντας το Internet ως άψυχο υλικό, καθώς και όλους τους συνεργάτες της ως έμψυχο , η εταιρία έχει καταφέρει να κατασκευάσει ένα πλάνο αμοιβών το οποίο δίνει κίνητρα και αποφέρει κέρδος σε όσους έχουν όρεξη να εργαστούν.


"Η βασική ιδέα είναι η προώθηση των προϊόντων, από τους συνεργάτες της
 από στόμα σε στόμα ουσιαστικά και παράλληλα η επιβράβευση τους για αυτό."


Σκοπός του καθενός είναι η δημιουργία μίας ομάδας ατόμων. Η ομάδα σχηματίζεται από τα άτομα τα οποία έγιναν μέλη στην όλη κίνηση μετά από προσωπική σας παρακίνηση , καθώς και από τις ομάδες των μελών της ομάδας σας χωρίς αυτό να σταματά ποτέ. Άτομα που εγγράφονται κάτω από εσάς γίνονται αυτόματα μέλη της ομάδας σας και ο προσωπικός τους τζίρος προστίθεται στον  δικό σας. Έτσι έχουμε τον Συσσωρευμένο Ομαδικό Τζίρο ή Σ.Ο.Τ. . Τζίρο επιτυγχάνουμε με την προώθηση και πώληση των προϊόντων της εταιρείας Biomedis.

Το marketing plan της Biomedis , παρέχει στους συνεργάτες της ουσιαστικά τρεις διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσουν χρήματα:


Σύμφωνα με το Πλάνο Αμοιβών η εταιρεία δίνει μέχρι και το 75% στους συνεργάτες της,
την ανάλυση μπορούμε να την δούμε στο βίντεο στο τέλος της σελίδας. 

  1. Μέσα από τις προσωπικές πωλήσεις. Όσο ο ομαδικός τζίρος ή ο Σ.Ο.Τ. , δηλαδή το άθροισμα των προσωπικών αλλά και των ομαδικών πωλήσεων , ανεβαίνει έχετε την δυνατότητα να κερδίζεται ένα ποσοστό έκπτωσης σε σχέση με την αρχική λιανική τιμή πώλησης. Η έκπτωση αυτή μεταφράζεται σε χρήματα κατά την διάρκεια μιας προσωπική σας πώλησης.
  2. Μέσα από τις πωλήσεις των συνεργατών της ομάδας σας. Η Biomedis δίνει την επιλογή επιβράβευσης συνεργάτη. Το κέρδος σε αυτή την περίπτωση μεταφράζεται σε ποσοστό , με την διαφορά του ποσοστού του συνεργάτη σας από το δικό σας να βγάζει το τελικό ποσοστό κέρδους. Αν για παράδειγμα έχετε ένα ποσοστό 25% έκπτωσης και ένας συνεργάτης σας έχει 10% , το κέρδος σας από μία πώλησή του είναι η διαφορά των δύο, δηλαδή 15%.
  3. Σε περίπτωση που το ποσοστό έκπτωσής σας είναι ίδιο με αυτό του συνεργάτη σας , η εταιρία επιβραβεύει με bonus συνεργάτη 2% το οποίο μοιράζεται μεταξύ των συνεργατών του ίδιου επιπέδου. Χρήματα δηλαδή χωρίς την άμεση εργασία κάποιου.
    Εδώ υπάρχει ο περιορισμός του να έχουμε 

           Με τα bonus της εταιρίας μπορείτε είτε να αγοράσετε προϊόντα , είτε μπορείτε να τα εξάγετε από το σύστημα , είτε μπορείτε να τα μεταφέρετε σε κάποιον συνεργάτη σας.

           Η εταιρία χώρισε στο πλάνο της 5 επίπεδα , με το καθένα να χωρίζεται με την σειρά του σε 4 ακόμη επίπεδα. Όσο ανεβαίνουμε επίπεδο αυτόματα μεγαλώνει και το ποσοστό της έκπτωσης μας. Η εταιρία επιβραβεύει με δώρα του συνεργάτες οι οποίοι δείχνουν ταχύτατη πρόοδο. Για να περάσει κάποιος στο επόμενο επίπεδο πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Κάποιες από αυτές βασίζονται στον ομαδικό τζίρο ενώ κάποιες άλλες έχουν να κάνουν με τους άμεσους συνεργάτες του ενδιαφερόμενου. Τα κέρδη αυξάνονται ως προς το ποσοστό όσο ανεβαίνει κάποιος επίπεδο ξεκινούν από το 5% και μπορούν να φτάσουν έως το 56%. Έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά το πλάνο της εταιρίας στην παρακάτω εικόνα:


Πίνακας με το Marketing Plan 2015 της Bomedis

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο όπου μιλάει ο Konstantin Sandalov
και εξηγεί πως λειτουργεί το Marketing Plan της εταιρείας Biomedis και πως οι Αμοιβές
φτάνουν μέχρι και 65% και με τις προσφορές - δώρα μέχρι και το 75%


Για περισσότερες πληροφορίες στο 6980 059799 ή στο BiomedisTeam@gmail.com έχετε την ευκαιρία να μάθετε ακόμη περισσότερα για το marketing plan της Biomedis.

Μπορείτε να μπείτε και να δείτε και να παραγγείλετε όλα τα προιόντα
της εταιρείας Biomedis εδώ....Biomedis RU
BiomedisTeam

Δεν υπάρχουν σχόλια