Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Συσκευή "Biomedis M" NEW

Η συσκευή Biomedis M NEW τώρα και στην Ελλάδα

Η σειρά Biomedis M επανέρχεται με μία νέα πρόταση , ένα νέο μοντέλο της σειράς Biomedis M. Η Biomedis , η εταιρία που οραματίζεται το μέλλον , δεν σταματά ποτέ την έρευνα και την εξέλιξη των προϊόντων της. Έρευνα γίνεται διαρκώς , κατά την οποία νέες τεχνολογίες έρχονται στην επιφάνεια και κάνουν επιβεβλημένη την ανάγκη για αλλαγές.

            Η εταιρία Biomedis λοιπόν έχει μία νέα πρόταση για την σειρά συσκευών Biomedis M , την νέα ανανεωμένη «Biomedis M» η οποία αποτελεί διάδοχο της παλαιότερης συσκευής. 

            Η νέα συσκευή διαθέτει μία σειρά από βελτιωμένες λειτουργίες και δυνατότητες. Η επαναστατική νέα συσκευή έχει να παρουσιάσει βελτιώσεις αλλά και καινοτομίες. 


Επιγραμματικά μπορείτε να δείτε πως η συσκευή περιέχει τα εξής:
Biomedis M NEW
Απλή & Λειτουργική

ü  * Νέα έγχρωμη οθόνη γραφικών 1,77 ιντσών
ü  * Ενσωματωμένη μπαταρία Li-Pol χωρητικότητας 300 mAh
ü  * Αυτονομία λειτουργίας μέχρι και 15 ώρες
ü  * 8 GB ενσωματωμένη μνήμη
ü  * Νέο εύχρηστο μενού στην πλοήγηση 5 κουμπιά για ακόμη ευκολότερη χρήση
ü  * Υποδοχή για micro SD για επέκταση μέχρι και 16 GB
ü  * Ικανή να αποθηκεύσει προγράμματα μέχρι και 360 ωρών
ü  * Δυνατότητα σύνδεσης με τα βραχιόλια της Biomedis
ü  * Σύνδεση με mini USB με τον Η/Υ – Φόρτιση αλλά και επικοινωνία με το κομπιούτερ σας με ευρως συχνοτήτων από 0,01HZ έως 20.000 HZ
ü  * Συμβατό με όλα τα λειτουργικά των Windows
ü  * Δυνατότητα να παίζει complex προγραμμάτων αλλά και κάποιο από τα προγράμματα του συνδυασμού επιλεκτικά
ü  * Δυνατότητες για εναλλαγή προγραμμάτων αλλά και της έντασής τους ανά πάσα στιγμή , πετυχαίνοντας έτσι ακόμη καλύτερη και στοχευόμενη θεραπεία από μία λίστα 3000 προγραμμάτων
ü  * Δυνατότητα κειμένου στην οθόνη στην οποία περιγράφεται οποιοδήποτε πρόγραμμα


Η συσκευή παρέχει δυνατότητα πολλαπλών συχνοτήτων κάτι το οποίο θα περάσει την αποτελεσματικότητα του Βιοσυντονισμού σε άλλο επίπεδο. Η δυνατότητα στοχευόμενου συντονισμού μιμείται ουσιαστικά την Φύση , η οποία λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Εξάλλου το φάσμα NMR (Φυσικό Μαγνητικό Πεδίο της Γης) στο οποίο εκπέμπει η συσκευή την κάνει ακόμα καλύτερα δεκτή από τον οργανισμό μας. Πέρα αυτού η συσκευή εξασκεί πέρα του σώματος και το πνεύμα.


      Η συσκευή Biomedis M NEW είναι σχεδιασμένη για θεραπεία με Βιοσυντονισμό , εκθέτοντας τον οργανισμό σε ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις , αποκαθιστώντας τους διαταραγμένους από ασθένειες μηχανισμούς. Ρυθμίζουμε ξανά τον οργανισμό ώστε μόνος του να μπορεί να ανταπεξέλθει και πάλι. Εξάλλου έχουμε κάνει σαφές , από αυτή εδώ την σελίδα , ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει τεράστιες δυνατότητες αυτό - ίασης αρκεί να τον συντηρούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ανεπτυγμένες Δυνατότητες
Biomedis M NEW
Η θεραπεία με την συσκευή γίνεται με δύο ουσιαστικά τρόπους. Με ηλεκτρομαγνητικά πεδία διαμορφωμένα σε ειδικές συχνότητες με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια αλλά και με ηλεκτρικά σήματα τα οποία τροφοδοτούνται μέσω του εξωτερικού συνδέσμου στο σώμα μας. Οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της θεραπείας είναι συχνότητες Voll , Schmidt Rife.

Σκοπός της συσκευής Biomedis M , όπως και όλων των συσκευών Βιοσυντονισμού , είναι να διορθώσει τις λειτουργίες του οργανισμού επαναφέροντας τον στη καλύτερη δυνατή του κατάσταση. Η συσκευή δηλαδή έχει την δυνατότητα να συγχρονίζει και πάλι τον οργανισμό μας. Καταστέλλει τα παθολογικά αίτια των ασθενειών επαναφέροντας την υγεία στον οργανισμό.


Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο στα Ελληνικά.. ΕΔΩ

Η συσκευή αποτελεί μία ακόμα εξαιρετική πρόταση και αναμένεται να ταράξει τα νερά ακόμα και στον χώρο του Βιοσυντονισμού.

αλλιώς καλέστε μας στο +30.6980059799 ή στείλτε μας email στο BiomedisTeam@gmail.com


BiomedisTeam

Δεν υπάρχουν σχόλια