Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Συσκευή " MINI "Η συσκευή ΜΙΝΙ της εταιρίας Biomedis  μόνο στο μέγεθος μπορεί να χαρακτηριστεί «μικρή» .

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία συσκευή βιοσυντονισμού. Εκπέμπει ένα φάσμα συχνοτήτων από 0,1 έως 10.000 Hz με ρύθμιση συχνότητας εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας.

Στην συσκευή έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε ένα πολύ μεγάλο αριθμό προγραμμάτων. Το λογισμικό της συσκευής μπορείτε να το φορτώσετε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας αρκεί να έχετε ενημερωμένο το Framework 4.0.

Κάθε πρόγραμμα αποτελείτε από μία σειρά συχνοτήτων οι οποίες ενεργοποιούνται διαδοχικά.

Η συσκευή μπορεί να έχει ακόμα και 1000 διαφορετικές συχνότητες φορτωμένες ταυτόχρονα. Ο ασθενής κατόπιν βέβαια και με τις οδηγίες του ιατρού του έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει ένα σύμπλοκο (complex) προγραμμάτων κατάλληλο για την θεραπεία του. Το σύμπλοκο αυτό μπορεί να έχει μέχρι και 12 ώρες περίπου διάρκεια.

Η σύνδεση με τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή γίνεται μέσω θύρας USB η οποία χρησιμοποιείται μάλιστα και για την επαναφόρτιση της συσκευής. Η συσκευή μοιάζει με φλασάκι αποθήκευσης και είναι εξαιρετικά απλή στην χρήση της αφού διαθέτει ένα κουμπί με το οποίο ξεκινάτε ή σταματάτε το πρόγραμμα που έχετε φορτώσει.
αλλιώς καλέστε μας στο +30.6980059799 ή στείλτε μας email στο BiomedisTeam@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια