Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Συσκευή "ECOFOOD"

Η συσκευή ECOFOOD είναι σχεδιασμένη για την απολύμανση των τροφίμων αλλά και του νερού. Σε μία εποχή που ο κίνδυνος είναι μεγάλος και οι περισσότεροι από εμάς αμφιβάλλουμε για την ποιότητα της τροφής αλλά και του νερού που καταναλώνουμε, όλοι χρειαζόμαστε έναν σύμμαχο στην προσπάθειά μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.Η συσκευή βοηθά στις παρακάτω περιπτώσεις:· Απολυμαίνει και αναδομεί το νερό, απομακρύνοντας επιβλαβείς χημικές αλλά και βιολογικές ουσίες.· Επεξεργάζεται τρόφιμα όπως κρέας, λαχανικά, φρούτα, με σκοπό την απολύμανση , την βελτίωση της γεύσης αλλά και την παράταση της διάρκειας ζωής τους. Εξουδετερώνει χημικές ουσίες που περιέχονται στα τρόφιμα αυτά.


· Έχει την ικανότητα να φροντίσει την δεξαμενή αποθήκευσης του νερού σας , απολυμαίνοντας και βελτιώνοντας την ποιότητα του νερού.

· Απολυμαίνει τουαλέτες , μπάνια καθώς και τους πάγκους εργασίας στην κουζίνα σας.

· Βελτιώνει τους σπόρους των φυτών , τους οποίους έχετε αποθηκεύσει , τα οποία θέλετε να φυτέψετε.

· Απολυμαίνει τους χώρους υγιεινής κατοικίδιων όπως γάτες και σκύλοι.Τρόπος χρήσης της συσκευής ECOFOOD.

Για να χρησιμοποιήσετε την συσκευή αυτή πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:
  1. Τοποθετήστε την συσκευή περίπου 50 εκατοστά μακριά από τα τρόφιμα ή το νερό το οποίο θέλετε να απολυμάνετε.
  2. Ενεργοποιήστε την συσκευή πατώντας απλά το κουμπί ενεργοποίησης. Η LED ένδειξη μας δείχνει πως η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Περίπου μετά από 20 λεπτά η συσκευή απενεργοποιείται.
  3. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε άμεσα την συσκευή κρατώντας παρατεταμένο το πλήκτρο ενεργοποίησης μέχρι η λυχνία να σβήσει.

Από τι αποτελείται και πώς λειτουργεί η συσκευή ECOFOOD;

Η συσκευή περιλαμβάνει έναν πομπό ηλεκτρομαγνητικού πεδίου καθώς και πληροφορίες του φαρμάκου χλωρεξιδίνη (είναι επιπρόσθετο υλικό δεν συμπεριλαμβάνεται). Το παραπάνω ηλεκτρομαγνητικό πεδίο διαθέτει μία έντονη βιολογική δραστηριότητα. Έχει την δυνατότητα να δημιουργεί ένα δυσμενές περιβάλλον για τους παθογόνους παράγοντες καταστρέφοντάς τους. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν ένα καλύτερο περιβάλλον και βοηθούν στην πρόληψη λοιμώξεων και πολλών ασθενειών.


Χαρακτηριστικά της συσκευής Ecofood.

· Η συσκευή περιλαμβάνει δύο λειτουργίες , η μία είναι η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και η άλλη είναι η μήτρα πληροφοριών «χλωρεξιδίνης». Ο συνδυασμός τους καταπολεμά όλα τα παθογόνα συστατικά τόσο των τροφίμων όσο και του νερού.

· Η ECOFOOD διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με έναν μικροεπεξεργαστή, το οποίο ελέγχει και ρυθμίζει την ισχύ αλλά και τη διαμόρφωση της συχνότητας της ακτινοβολίας που εκπέμπεται.

· Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο παράγεται διαθέτει μία έντονη βιολογική δραστηριότητα. Η δράση αυτή καταφέρνει να είναι επωφελής για τον οργανισμό μας και ταυτόχρονα επιζήμια για όλους τους επίδοξους εισβολείς. 


Προδιαγραφές ECOFOOD.

Η συσκευή λειτουργεί σε συχνότητα ακτινοβολίας 525 nm , ενώ η ακτινοβολούμενη ισχύς είναι 500 milliWatts. Η ακτίνα δράσης της συσκευής είναι 0,5 m. Η συσκευή παράγει διπλή συχνότητα ακτινοβολίας η μία 12,5 Hz και η δεύτερη 3,5 kHz. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 58x105x19 mm και τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ΑΑΑ των 3 Volt.


Η εταιρεία έχει καταφέρει πολλά πειράματα και εργαστηριακές έρευνες έδειξαν τεράστια διαφορά στα τρόφιμα πριν και μετά την έκθεσή τους στην ακτινοβολία της συσκευής. Πρόκειται για μία συσκευή η οποία πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι και η οποία προσφέρει πρόληψη και καλύτερο βιοτικό επίπεδο σε εσάς αλλά και τους γύρω σας.

Απόδειξη αποτελεσματικότητας συσκευής ECOFOOD.

Μελέτη διεξήχθη στο Τμήμα Οδοντιατρικής του πανεπιστημίου της πόλης της Ιζέβσκ της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Χρησιμοποιήθηκε μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου με μεγέθυνση x1500 και ενσωματωμένη ψηφιακή βιντεοκάμερα. Ως δείγμα χρησιμοποιήθηκε σάλιο. Η συσκευή λειτουργούσε για 20 λεπτά κάθε φορά με διαλύματα 5-10 λεπτών και σε απόσταση 20 εκατοστά από το υλικό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 4 βίντεο. Στο πρώτο βίντεο φαίνεται το υλικό πριν την λειτουργία της συσκευής EcoFood, στο δεύτερο βίντεο φαίνεται το υλικό μετά την πρώτη εφαρμογή της συσκευής, στο τρίτο βίντεο φαίνεται το υλικό μετά την δεύτερη εφαρμογή της συσκευής και στο τέταρτο βίντεο μετά την τρίτη εφαρμογή.

Τα βίντεο λαμβάνονταν μετά από κάθε λειτουργία της συσκευής. Χρησιμοποιήθηκε μπλε ζωτική χρωστική. Τα μπλε μεγάλα σημεία είναι επιθηλιακά κύτταρα του δέρματος και των βλεννογόνων. Τα μικρά κινητικά αντικείμενα είναι μικροοργανισμοί.


Κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο με το υλικό πριν τη λειτουργία της συσκευής EcoFood. Φαίνονται αρκετοί ζωντανοί (κινητικοί) μικροοργανισμοί.

Κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο μετά την πρώτη λειτουργία της συσκευής. 

Κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο μετά την δεύτερη λειτουργία της συσκευής.

Κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο μετά την τρίτη λειτουργία της συσκευής. Φαίνεται ότι σχεδόν όλοι οι μικροοργανισμοί είναι ακίνητοι άρα μη βιώσιμοι. Σε ένα καρέ (1 λεπτό και 42 δευτερόλεπτα) διαφαίνεται ένας μικροοργανισμός με ελάχιστη κινητικότητααλλιώς καλέστε μας στο +30.6980059799 ή στείλτε μας email στο biomedisteam@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια