Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Συσκευή "Biofon - Ρολόι"BIOFON

ΡΟΛΟΙ


Η συσκευή Biofon - Ρολόι αναβαθμίστηκε και πλέον ονομάζεται Biofon - Ρολόι multifrequency!
Πρόκειται για μία συσκευή ευεξίας που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της υγείας και τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων και των συστημάτων του σώματος.Μπορείτε να κατεβάσετε 3 (τρία) κόμπλεξ με τη χρήση του λογισμικού της Biofon που αποτελούνται από τα προγράμματα από τη βάση του προγράμματος της Biofon.


Κάθε πρόγραμμα αποτελείται από ένα σύνολο συχνοτήτων που εκτελούνται διαδοχικά.
Ο συνολικός αριθμός των συχνοτήτων στα τρία κόμπλεξ μπορεί να επιλεγεί από μία βάση δεδομένων που δεν υπερβαίνει τις 2000 συχνότητες.
Ο συνολικός χρόνος των φορτωμένων κόμπλεξ μπορεί να είναι μέχρι 12 ώρες.Η βάση του προγράμματος της Biofon περιλαμβάνει περισσότερα από 1.500 προγράμματα που απαιτούνται για την πρόληψη και τη διατήρηση της ευημερίας.
Οφέλη της συσκευής Biofon:


  1. Η συσκευή είναι multifrequency, δηλαδή πολλών συχνοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι οι συχνότητες εκπέμπονται ταυτόχρονα και κατά συνέπεια τα complex τελειώνουν πολύ πιο γρήγορα. Για παράδειγμα το complex του Body 13, διάρκειας 14 ωρών και 30 λεπτών, με την συσκευή πολλών συχνοτήτων διαρκεί μόνο 1 ώρα και 5 λεπτά. Επομένως, μειώνεται ο συνολικός χρόνος διάρκειας του προγράμματος και αυξάνεται η αποτελεσματικότητά του.
  2. Διαχείριση από μόνο ένα κουμπί.
  3. Προγραμματιζόμενα τρία σετ / complex.
  4. Δύο αφαιρούμενα καλύμματα (ένα για το χέρι κι ένα με clip για να δένει στην ζώνη ή στο εσώρουχο) κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη.
  5. Πολλές άνετες επιλογές να το φορέσεις - στο χέρι με το ένα αφαιρούμενο βραχιόλι και στην τσέπη, στα εσώρουχα, σε μια ζώνη χρησιμοποιώντας το κάλυμμα με το κλιπ).
  6. Μια ενημερωμένη βάση δεδομένων των προγραμμάτων.
BIOFON Αρχεία:

Κατεβάστε τις οδηγίες (αρχείο PDF, 377 KB)
BIOFON λήψη λογισμικού (zip-архив, 3.2 MB)
Λήψη πιστοποιητικού CE (αρχείο PDF, 1.02 MB)


Biofon - Wellness είναι μια συσκευή για τη διατήρηση της υγείας και τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων και των συστημάτων του σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια