Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ Ιστορία

Οι φαρμακοποιοί θέλουν να ξεχάσουμε αυτή την πανάκεια

     Η ιστορία αυτής της θεραπείας μπορεί να περιγραφεί σύντομα ως μια πάλη ανάμεσα στην ελπίδα της ανάκαμψης που προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεφύγουν από τις ασθένειες, την αγάπη και την επιθυμία τους για ζωή, με τις φαρμακευτικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για τα χρήματα και αρνούνται τη φύση. 

Οι ρίζες της θεραπείας του βιοσυντονισμού ξεκινάνε στο τέλος του 19ου αιώνα. Πολύ πριν από την εμφάνιση της συσκευής F. Morell (1977) και την ανακήρυξη της μεθόδου του BRT, ο Ρώσος επιστήμονας και ακαδημαϊκός Β.Α. Vedensky το 1879 διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την ηλεκτρική επίδραση στα συστήματα του οργανισμού. Αυτός και ο Α.Α. Uhtomsky ανέπτυξαν τη θεωρία της μεταβλητής αστάθειας και της αφομοίωσης της σε βέλτιστο ρυθμό. Ο D.N. Nasonov ανέπτυξε τη θεωρία της παρανέκρωσης του κυττάρου. Αυτό σημαίνει  την καταστροφή ή το θάνατο ενός κυττάρου, ενός ιστού, ή ενός οργάνου.Εικόνα 1. Από το άρθρο του ΒΑ Vvedensky "για τις επιπτώσεις του ηλεκτρικού ερεθισμού του πνευμονογαστρικού νεύρου μετά από αναπνευστική κινήσεις στα θηλαστικά» (1881).

Ο Vvedensky τεκμηρίωσε πειραματικά την έννοια του βέλτιστου ρυθμού (Fopt) που εμφανίζεται κατά την αύξηση της λειτουργίας ενός κυττάρου, ενός νεύρου, ενός οργάνου σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ερεθισμού ή κατά την επίδραση ορισμένων συχνοτήτων. 
Στις αρχές του 20ου αιώνα, ο Αλέξανδρος Gavrilovich Gurwitsch όρισε ότι κάθε πολυκύτταρος οργανισμός έχει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται από μεμονωμένα κύτταρα. Αυτό οδηγεί την εμφάνιση ενός συνολικού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου στο ζωντανό οργανισμό, το οποίο είναι απαραίτητο για φυσιολογικές διεργασίες.

Αργότερα, η ιδέα του βιοσυντονισμού αναπτύχθηκε από τον Δρ Royal Rife που χρησιμοποίησε μία γεννήτρια ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων για τη θεραπεία του καρκίνου στο τελικό στάδιο. Το 1934 ανέλαβε 16 ασθενείς στην πολιτεία της Καλιφόρνια που είχαν καρκίνο σε τελικό στάδιο και μετά από 3 μήνες θεραπείας τα 14 άτομα ήταν υγιή και ολοκληρωσαν τη θεραπεία και 2 άτομα συνέχισαν τη θεραπεία 4 εβδομάδες περισσότερο και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.

Ο R. Rife είχε κατασκευάσει ένα μικροσκόπιο με τεράστια μεγέθυνση. Το μικροσκόπιο βοήθησε να προσδιοριστεί η συχνότητα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, όπου τα μόρια του ασθενούς και η νόσος του κυμάνθηκαν, και τότε ο επιστήμονας επηρέασε τα μόρια, προκαλώντας την καταστροφή τους. Με την πάροδο των χρόνων δημιούργησε ένα συνοπτικό πίνακα με τις συχνότητες οι οποίες είναι καταστροφικές για κάποιους οργανισμούς και για ορισμένες ασθένειες.
Μέχρι το 1933 ο επιστήμονας R. Rife βελτίωσε την τεχνολογία και δημιούργησε ένα περίπλοκο μικροσκόπιο και ήταν σε θέση να μεγεθύνει τα αντικείμενα μέχρι 60000 φορές. Έτσι, με αυτή την εφεύρεση ο R. Rife  ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε ζωντανό ιό

Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μικροσκόπια καταστρέφουν σχεδόν τα πάντα, και ως αποτέλεσμα, παρατηρούμε μόνο νεκρούς οργανισμούς. Όταν όμως μιλάμε για το μικροσκόπιο του Rife R., αυτό επέτρεπε την παρατήρηση του θορύβου της δραστηριότητας των ζωντανών ιών, οι οποίοι τροποποιούν τη μορφή τους, προκειμένου να προσαρμοστούν στις αλλαγές του περιβάλλοντος, αντιδρώντας γρήγορα στις καρκινογόνες ουσίες, και μετατρέποντας τα φυσιολογικά κύτταρα σε κύτταρα των όγκων.
Ο R. Rife αναγνώρισε μεμονωμένα με το φάσμα της ακτινοβολίας του κάθε μικρόβιο, χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά του φάσματος. Ο ίδιος περιστρέφει αργά τα πρίσματα του μπλοκ, προκειμένου να συγκεντρωθεί το φως του ενιαίου μήκους κύματος από τον μικροοργανισμό που μελετήθηκε. Αυτό το μήκος κύματος επιλέχθηκε επειδή φάνηκε από το τμήμα του φάσματος της ακτινοβολίας των μικροβίων, η οποία βασίζεται στο ακόλουθο γεγονός ανακάλυψης: κάθε μόριο έχει τη δική του συχνότητα διακύμανσης. Τα άτομα που ενώνονται σχηματίζοντας ένα μόριο, εντάσσονται στην μοριακή διαμόρφωσή τους δημιουργώντας ομοιοπολικούς δεσμούς ενέργειας, που ακτινοβολεί και απορροφά το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του. Δύο διαφορετικά μόρια δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις και το ίδιο ενεργητικό φάσμα. Ο συντονισμός ενισχύει το φως όπως δύο κύματα του ωκεανού ενισχύει το ένα το άλλο, όταν συγχωνεύονται μαζί.
Το αποτέλεσμα που προκαλείται από τη χορήγηση του μήκους κύματος συντονισμού είναι ότι οι μικροοργανισμοί, οι οποίοι δεν φαίνονται σε λευκό φως ξαφνικά φαίνονται με την αντανάκλαση του φωτός. Φαίνεται όταν η συχνότητα του φωτός αντηχεί με το φάσμα της ακτινοβολίας του. Έτσι, ο R. Rife μπορούσε να δει οργανισμούς που δεν μπορούσαν να φανούν κάτω από άλλες συνθήκες, και μπορούσε να παρατηρήσει την ενεργό εισβολή τους στους ιστούς. Η ανακάλυψη του R. Rife, τού επέτρεψε να δει οργανισμούς που δεν θα μπορούσαν να δουν άλλοι μέσω των συνηθισμένων μικροσκόπιων.
Πάνω από το 75% των μικροοργανισμών που είδε ο R. Rife με τη βοήθεια του μικροσκοπίου του, υπήρχαν μόνο στο υπεριώδες φως. Αλλά το υπεριώδες φως είναι έξω από το όριο των ματιών μας και δεν μπορούμε να το δούμε. Ο R. Rife ξεπέρασε αυτό τον περιορισμό με τη βοήθεια της μεθόδου του ετερόδυνου που βασίζεται στην τεχνική της συνένωσης δύο σημάτων για να προκύψει διαφορικό σήμα. Το φωτισμένο μικρόβιο (συνήθως ένας ιός ή ένα βακτήριο) έχει δύο διαφορετικά μήκη κύματος του ίδιου με μικρή συχνότητα υπεριωδών ακτίνων που αντηχούν με το μέρος του φάσματος του μικροβίου. Αυτά τα δύο μήκη κύματος αλληλεπιδρούν στο σημείο ενοποίησης. Αυτή η αλληλεπίδραση προκάλεσε το τρίτο μεγαλύτερο κύμα που τέθηκε ορατό στο τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Ο R. Rife είδε αόρατα μικρόβια χωρίς να τα σκοτώνε με τη βοήθεια αυτής της ανακάλυψης. Αυτή η ανακάλυψη μπορεί να επαναληφθεί με τη βοήθεια των σύγχρονων ηλεκτρονικών μικροσκοπίων. Ο R. Rife πραγματικά εντόπισε τον ανθρώπινο καρκίνο το 1920! Ο R. Rife έκανε 20.000 ανεπιτυχείς προσπάθειες να μετατρέψει τα φυσιολογικά κύτταρα σε καρκινικά κύτταρα. Τελικά τα κατάφερε, όταν αναγνώρισε τον ιό του καρκίνου και στη συνέχεια ο ίδιος τον εισήγαγε σε ζώα. Επιτέλους R. Rife δημιούργησε 400 όγκους από το ίδιο υλικό, προκειμένου να αποδείξει ότι ο ιός αυτός προκαλεί όγκο.
Κατέγραψε τα πάντα με τη βοήθεια του βίντεο, με φωτογραφίες και λεπτομερείς αναφορές. Ονόμασε τον ιό του καρκίνου "Cryptocides primordiales". Το μέγεθος του ιού του καρκίνου ήταν πράγματι πολύ μικρό. Το μήκος ήταν 1/15 μm. Το πλάτος ήταν 1/20 μm. Οποιοδήποτε μικροσκόπιο θα μπορούσε να δει τον ιό του καρκίνου το 1980. Εκείνη την εποχή R. Rife ήταν σε θέση να αποδείξει ότι οι μικροοργανισμοί του καρκίνου έχουν 4 μορφές:

  1. BX (καρκίνωμα)
  2. ΜΕ (σάρκωμα Αυτό είναι μεγαλύτερο από ό,τι BX)
  3. Monococcoid μορφή είναι τα μονοκύτταρα του αίματος πάνω από 90% των ασθενών με καρκίνο.
  4. Crytomyces pleomorphia μύκητες είναι όμοια μορφολογικά με εκείνη της ορχιδέας και του μανιταριού.

     Από εκείνη τη στιγμή πολλοί επιστήμονες και γιατροί έχουν επιβεβαιώσει την ανακάλυψη του Rife για τον ιό του καρκίνου, με τη χρήση μικροσκοπίων μεθόδου χαμηλού φωτισμού και εργαστηριακών πειραμάτων Naessens. Ο R. Rife εργάστηκε επίσης με κορυφαίους επιστήμονες της εποχής εκείνης, οι οποίοι επιβεβαίωσαν επίσης τα έργα του. Ο R. Rife άρχισε να αναπτύσσει μια μέθοδο για να καταστρέψει τους ιούς-δολοφόνους. Χρησιμοποίησε την ίδια αρχή, που χρησιμοποίησε για να τους δει.

     Η αρχή του συντονισμού είχε χρησιμοποιηθεί για να τους σκοτώσει. Αύξησε της έντασης της συχνότητας της ακτινοβολίας στα μικρόβια και ο  R. Rife και με την αυξημένη φυσική ταλάντωση τα οδηγούσε μέχρι να εξαλειφθεί εξαιτίας αυτής της ακτινοβολίας. Ο R. Rife ονομάζει αυτή τη συχνότητα "Ρυθμός Θανάσιμης Ταλάντωσης" (MOR). Αυτή η ακτινοβολία δεν ήταν επιβλαβής για τους περιβάλλοντες ιστούς. Ο R. Rife πέρασε πολλά χρόνια για τη διεξαγωγή ερευνών. Δούλευε συνεχώς για 48 ώρες, μέχρι που βρήκε τις συχνότητες και κατάφερε να καταστρέψει έρπητα, πολιομυελίτιδα, μηνιγγίτιδα, τέτανο, γρίπη και ένα μεγάλο αριθμό από άλλα επικίνδυνα μικρόβια.

     Το 1934 το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας διόρισε μια ειδική ιατρική επιτροπή έρευνας για τη θεραπεία ασθενών του Νοσοκομείου Pasadena, με τελικό στάδιο του καρκίνου. Η επιτροπή περιελάμβανε γιατρούς και παθολόγους που έπρεπε να εξετάσει τους ασθενείς, εφόσον ζούσαν μετά από 90 μέρες. Μετά από 90 ημέρες, η επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 86,5% των ασθενών ανάρρωσαν πλήρως. Το 13,5% ανέκαμψε μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες. Το πλήρες ποσοστό ανάκτησης που έχει επιτευχθεί με τη βοήθεια των τεχνολογιών του Rife ήταν 100%.

     Στις 20 του Νοεμβρίου 1931 οι εκπρόσωποι των 44 πλέον έγκυρων ιατρικών ιδρυμάτων συμμετείχαν στο συμπόσιο του R. Rife που ήταν αφιερωμένο στο «τέλος όλων των ασθενειών» και διοργανώθηκε από τον Δρ Milbank Johnson.
     Αλλά το 1939 όλοι σχεδόν οι επιστήμονες αυτοί αρνήθηκαν ότι είχαν δει ποτέ R. Rife.
     Τι συνέβη;
     Τι ήταν αυτό που έκανε το μεγάλο αριθμό από τους διασημότερους επιστήμονες να χάσουν τη μνήμη τους εντελώς;

     Άλλοι που ενώ είχαν ακούσει για τα νέα για θαύματα R. Rife που συνδέονται με τους ασθενείς που είχαν τελικό στάδιο του καρκίνου, στην αρχή προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον R. Rife, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Δεν ξέρουμε το ακριβές ποσό που πρότειναν στο γιατρό.  Στη συνέχεια τον συνέλαβαν 125 φορές μέσα σε 16 μήνες. Κατηγορήθηκε για εργασία χωρίς άδεια.

     Η εισαγγελία τον εμπόδισε από το να κάνει τις μελέτες. Η φαρμακευτική βιομηχανία ήταν κατά της διεξαγωγής μελετών για ανώδυνη θεραπεία, η οποία αντιμετώπισε θετικά το 100% των ασθενών που είχαν το τελικό στάδιο του καρκίνου.
     Η θεραπεία δεν κόστιζε τίποτα εκτός από ορισμένη ποσότητα ενέργειας.
     Θα μπορούσε να γεννήσει την ιδέα ότι οι άνθρωποι δεν χρειάζονται φάρμακα.

     Ο R. Rife πέρασε δεκαετίες, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες της μεθόδου του προς την αποτελεσματικότητα της: φωτογραφίες και βίντεο. Τέλος, οι φωτογραφίες, οι ταινίες και τα γραπτά αρχεία άρχισαν να εξαφανίζονται σταδιακά από το εργαστήριο του R. Rife. Ο κλέφτης ποτέ δεν τέθηκε υπό κράτηση. Ενώ ο R.Rife έκανε μεγάλες προσπάθειες για τη συμπλήρωση των στοιχείων (φωτοτυπίες και οι υπολογιστές δεν ήταν διαθέσιμοι εκείνη την εποχή), κάποιος κατάστρεψε τα πολύτιμα μικροσκόπια του. Το εργαστήριο Burnett στο Νιού Τζέρσευ κάηκε από εμπρησμό, όταν οι επιστήμονες κλήθηκαν για να επιβεβαιώσουν τα έργα του R. Rife. Αλλά το τελικό χτύπημα έγινε αργότερα, όταν η αστυνομία κατάσχεσε παράνομα τα υπόλοιπα στοιχεία της 50ετούς έρευνας. Η Hoyland ήταν η μόνη εταιρεία που κατασκεύαζε εξοπλισμό για το R. Rife. Η Hoyland έχασε μια υπόθεση στα δικαστήρια, και η εταιρεία χρεοκόπησε εξαιτίας των προστίμων του δικαστηρίου. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης η εμπορική παραγωγή του εξοπλισμού R. Rife είχε διακοπεί εντελώς.

     Η απόλυτη αποτελεσματικότητα της μεθόδου θεραπεία R. του Rife, γρήγορα ξεχάστηκε λόγω της μεγάλης προσπάθειες που κατέβαλαν οι φαρμακευτικές εταιρείες που κατάλαβαν την ουσία του κινδύνου που τους απειλούσε, λόγω της μεθόδου της καινοτόμου θεραπείας.
     Αργότερα ο R. Rife έγινε αλκοολικός και η μέθοδος του απαγορεύτηκε.
     Παρ' όλα αυτά, όπως και κάθε άλλο απαραίτητο εργαλείο, η μέθοδος αυτή δεν ξεχάστηκε τελείως.
     Η Βιοσυντονιστική Θεραπεία  προέκυψε εδώ και εκεί χωρίς να δώσει οποιαδήποτε ευκαιρία να ξεχαστεί επιβεβαιώνοντας την επιστημονική θεμελίωση της.

     Στην 1940-1945 στο Πανεπιστήμιο του Yale ο καθηγητής Burr και άλλοι επιστήμονες διεξήγαγαν μια έρευνα και βρήκαν ότι όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν ηλεκτρικό πεδίο και, αντίστοιχα, το μαγνητικό πεδίο το οποίο είναι πιο περίπλοκο. Στη συνέχεια, ο Reinhold Voll έκανε ορισμένες ανακαλύψεις που βασίζονται στη κινεζική γνώση σχετικά με συγκεκριμένα σημεία που έπρεπε να πιεστούν για τη βελτίωση ή την επιδείνωση των λειτουργιών ορισμένων οργάνων. Μετά ο Voll είχε πολλές εμπειρίες και ανακάλυψε ότι το ανθρώπινο δέρμα είχε ορισμένα σημεία που είχαν υψηλότερα ηλεκτρικό δυναμικό και μεγαλύτερο αριθμό υποδοχέων των νεύρων από τις συνηθισμένες τιμές.

     Έτσι, προέκυψε η electroaccupuncture .
     Το 1975 ο Γερμανός φυσικός FA Popp απέδειξε ότι όλες οι βιολογικές διεργασίες στον οργανισμό δημιουργούνταν λόγω της ηλεκτρομαγνητικής αλληλεπίδρασης των κυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι το εξαιρετικά ανεπτυγμένο σύστημα αλληλεπίδρασης αποτελείται από ηλεκτρομαγνητικά κύματα και φωτόνια που δρουν στον οργανισμό, ενώ την ίδια στιγμή η αλληλεπίδραση γίνεται πιο γρήγορα από ότι η επιρροή μέσω των νευρικών ινών και οι ορμόνες.

     Περαιτέρω βάση για θεραπεία με βιοσυντονισμό έγινε το 1977, όταν ο Γερμανός επιστήμονας Franz Morell και ο μηχανικός Erich Rasche εφηύραν  το μηχάνημα MORAT. Το πρώτο κανάλι και ο πομπός ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων ήταν «Acutest-BRT» που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανθρώπων.

     Στη συνέχεια, εφηύρε επίσης μια άλλη συσκευή της θεραπείας βιοσυντονισμού το 1980. Η συσκευή "MINI-EXPERT-D" καταγράφει επιμέρους ηλεκτρομαγνητικά σήματα των ανθρώπων, τη διάγνωση ασθενειών, και στη συνέχεια οι συσκευές "IMEDIS-BRT» και τα «μίνι-EXPERT-DR" βοηθούν στη θεραπεία των ασθενειών.

     Σήμερα οι συσκευές θεραπείας με Βιοσυντονισμό εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες, και η μέθοδος είναι αναγνωρισμένη σε πολλές χώρες.

     Συσκευές θεραπείας βιοσυντονισμού λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, αλλά μπορεί να έχουν διάφορες λειτουργικές ικανότητες και σχεδιασμό. Οι συσκευές μπορούν να είναι μεγάλες συσκευές όπου ο ασθενής μπορεί να εισέλθει, μικρότερες συσκευές, οι οποίες έχουν περίπλοκη διαχείριση κατανοητή μόνο από ειδικούς.

     Οι συσκευές πλέον έχουν τελείως διαφορετική λογική και χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες γενεές συσκευών
     Οι συσκευές που προσφέρονται από την εταιρεία BIOMEDIS χαρακτηρίζονται για... 
     • Το μικρό τους μέγεθος
     • Τη βολικότητά τους
     • Τη διακριτικότητα
     • Τις πολλές Ιδιαιτερότητες που έχουν και
     • Την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή τους !!!

     Οι συσκευές της εταιρείας BIOMEDIS είναι κατασκευασμένες για να έχουν μεγάλη ευκολία, να είναι απλές στη χρήση τους και να μπορούν να έχουν ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος προκειμένου να μπορούν να αγοραστούν από μεγαλύτερη καταναλωτική αγορά.

     Δεν υπάρχουν σχόλια