Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τι είναι το Insight;


Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος. Οι λειτουργίες του για τη διατήρηση υγείας και ηρεμίας είναι πολλές και δεν μπορούμε να τις κατανοήσουμε.

Παρόλα αυτά έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε και να κατανοήσουμε τις περισσότερες εσωτερικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού όπως και τους παράγοντες που τις επηρεάζουν. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετά ανευξερεύνητα μονοπάτια όσον αφορά την κατανόηση λειτουργιών του  οργανισμού. 

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι θεραπεύτηκαν όταν απλά άλλαξαν περιβάλλον διαβίωσης. Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι στο περιβάλλον υπήρχαν διάφοροι ήχοι με συχνότητες ευεργετικές για τον οργανισμό. Οι συχνότητες αυτές βοηθούσαν στην ανάπτυξη καλύτερης άμυνας και στην αντιμετώπιση ασθενειών.

Οι ήχοι αυτοί με τις ευεργετικές συχνότητες προέρχονταν από διαφορετικές πηγές. Οι ερευνητές θεώρησαν ότι ήταν απλώς ήχοι που προκαλόυσαν κάποια ευχάριστη  ανάμνηση στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Συνέδεσαν λοιπόν την υγεία με την ψυχολογική ευφορία που δημιουργούσαν. Στη συνέχεια παρατήρησαν ότι οι ήχοι παρήγαγαν συγκεκριμένες συχνότητες, οι οποίες βοηθούσαν τον ακροατή να βελτιώσει τη σωματική και την ψυχική του υγεία είτε είχε αναμνήσεις είτε όχι. Οι ίδιοι οι ήχοι λοιπόν συνέβαλαν στην καλή υγεία και όχι οι αναμνήσεις τους και η συνδεσή τους με ευχάριστες παρελθοντικές στιγμές.


Αυτή η μέθοδος ονομάστηκε Ιnsight. Κατα την εφαρμογή της μεθόδου χρησιμοποιούνται ήχοι ή συχνότητες με ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι συχνότητες αυτές βοηθούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση κάποιας ψυχικής ή σωματικής νόσου. Έτσι μερικές ιατρικές, όπως ο Βιοσυντονισμός, εφάρμοσαν την μέθοδο αυτή. Συγκεκριμένα ο Βιοσυντονισμός αποθήκευσε συχνότητες σε μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια χρήσης των μηχανημάτων εκπεμπονται οι συχνότητες αυτές στον ανθρώπινο οργανισμό και συμβάλλουν στην αποκατάσταση της υγείας, αλλά και στην πνευματική ηρεμία και στην ευφορία. Είναι μια  εναλλακτική και ακίνδυνη μέθοδος χωρίς παρενέργειες.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως χρησιμοποιεί το Insight για τη θεραπεία ψυχικών 
και σωματικών νοσημάτων επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια